فاطمه بیات محتاری در حاشیه نمایشگاه «عصر امید» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مصلا که به عنوان نماینده گروه هنری پروتو حضور داشت در گفت و گو با آنا گفت: شبکه های منظم صنعتگران از جمله تولیدکنندگان را به هم متصل می کنیم. ، مصرف کنندگان، هنرمندان و افرادی که برای توسعه کار خود اقدام به صادرات، واردات و تولید محتوا و سایت می کنند. ما در ایران قوانین غذایی استانداردی داریم. اما برای صنایع دستی این استاندارد برای تعیین تفاوت بین کالاهای با کیفیت و نامرغوب در صنایع دستی وجود ندارد.
تمام کارهای واحد فناور کوباچو دارای آرم و بارکد است، یعنی هرجا آرم واحد فناوری موجود باشد، نمی توان از استدلال سوء استفاده کرد و محصول را با قیمت 30 تا 40 برابر قیمت واقعی به فروش رساند. وی گفت: شرکت کننده در مراسم عصر امید. ما الان در فضای مجازی کار می کنیم و سایت واحد فناوری در آنلاین ماه 1401 افتتاح می شود.
او گفت: ما محصولاتی را برای هنرمندان بر اساس نیازسنجی بازار طراحی می کنیم. مثلاً پارچه های دست ساز و صنعتی در ایران ممکن است فروش چندانی نداشته باشد. اما ما نیاز سنجی کردیم و از آنها حوله و کلاه درست کردیم و قیمت ها نسبت به گزینه های خارجی کمتر است. ایران رتبه اول در تنوع صنایع دستی را دارد. اما در صادرات رتبه سی و دوم را دارد. هدف گروه ما کمک به ما برای رسیدن به صدر صادرات است.
طراح اپلیکیشن استارت آپ پروتو درباره خدمات این اپلیکیشن گفت: ما استارت آپ های زیادی در زمینه فروش محصولات دست ساز داریم; اما در ایران مدلی برای فروش همراه با آموزش و ارزیابی کیفی نداریم. در ایران نمونه ای از این همه نیاز با هم وجود ندارد. ممکن است آموزش و فروش جداگانه وجود داشته باشد.
بیات مهتری در خصوص حمایت فناوران و پژوهشگران دانشگاه آزاد گفت: با حمایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در رویداد عصر امید شرکت کردیم. دانشگاه مسابقه ای را به عنوان ایده برگزار کرد و ما ایده های خود را ارائه کردیم، انتخاب شدیم و به این نمایشگاه دعوت شدیم.
به گزارش آنا، دومین رویداد ملی دانشگاه آزاد اسلامی با نام «عصر امید» با ارائه و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه، بستری را برای راه اندازی فراهم می کند. گشایش و کسب و کار مبتنی بر دانش و فرصت های شغلی برای دانشجویان. در چهلمین سالگرد تاسیس این دانشگاه با شعار 1000 گروه تحقیقاتی و زیرساختی 1000 ایده و استارتاپ و 1000 شرکت فناور و خلاق برنامه ریزی شده است.
دومین رویداد ملی (عصر امید) طی چهار روز از هشتم تا یازدهم حرداد سال 1401 در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران و بخشی از فعالیت 40 ساله دانشگاه اسلامی بود. از آزاد. در رشته های مختلف آموزشی پرسنلی، فرهنگی و اقتصادی، علوم پزشکی، مهندسی، علوم انسانی و … ارائه می شود.
انتهای پیام/4057/