اکسیر عمر طولانی سر انجام کشف شد!

کشف اکسیر عمر طولانی!

غذاهای غنی از اسیدهای چرب امگا 3 خطر مرگ و میر را به خصوص در اثر بیماری عروق کرونا ویروس قلب کاهش می دهند. علاوه بر این، آجیل و دانه های روغنی به دلیل فراوانی اسیدهای چرب ضروری امگا 3، طول عمر را افزایش می دهند. اکسیر طول عمر را باید جدی گرفت.

به گفته بارن؛ شناخت اکسیر طول عمر افراد زیادی را به خود جذب می کند. آلفا لینولنیک اسید (ALA) یک اسید چرب امگا 3 است که به طور طبیعی در غذاهایی مانند گردو، بادام، فندق، دانه کتان، شاهدانه، سویا، دانه چیا و روغن کانولا یافت می‌شود.نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که مصرف آن مقادیر زیاد ALA آلفا-لینولنیک اسید با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از همه علل، از جمله بیماری های قلبی عروقی همراه است. از سوی دیگر، غذاها و نوشیدنی‌های سرشار از قند می‌توانند باعث مشکلات جدی سلامتی فراتر از چاقی یا دیابت شوند.

این یافته ها بر اساس تجزیه و تحلیل 41 مطالعه انجام شده بین سال های 1991 و 2021 برای تعیین اینکه آیا ارتباطی بین مصرف اسید آلفا لینولنیک و علل مختلف بیماری مانند سرطان و بیماری های قلبی عروقی (CVD) وجود دارد، منتشر شد.

تیم تحقیقاتی دریافتند که مصرف بیشتر اسید آلفا لینولنیک با 11 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری عروق کرونا ویروس قلب، 10 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از هر بیماری و 8 درصد کاهش خطر مرگ ناشی از هر بیماری مرتبط است. مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی هرچه میزان دریافت آلفالینولنیک اسید بیشتر باشد، میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی کمتر است. به عنوان مثال، افزایش یک گرمی در مصرف روزانه آلفالینولنیک اسید با کاهش پنج درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی همراه بود.

یک قاشق غذاخوری روغن کانولا یا یک وعده 15 گرمی روغن گردو حاوی یک گرم اسید آلفا لینولنیک است، در حالی که یک وعده 28 گرمی گردو حاوی 2.5 گرم از این ماده مغذی است. این مطالعه شواهد بیشتری برای اثرات مفید احتمالی اسیدهای چرب اشباع نشده امگا 3 در رژیم غذایی اضافه می کند.
به گفته محققان، مطالعات بیشتری برای بررسی رابطه بین آلفا-لینولنیک اسید و طیف وسیع تری از علل مرگ مورد نیاز است. ارزیابی کامل تری از اثرات بالقوه آلفا-لینولنیک اسید بر سلامتی و اینکه آیا غذاهای خاص غنی از آلفا-لینولنیک اسید با سرطان و سایر مرگ و میرها مرتبط هستند نیز مورد نیاز است.

نتایج این مطالعه در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شد.





آیا این خبر مفید بود؟

بر اساس نتیجه 1 رای دادن به و 0 رای مخالف

دکمه بازگشت به بالا