علی عسگر شیرزادی ، با اعتقاد به اینکه هر چیزی توانایی ثبت در تاریخ را دارد ، از تفاوت روایت زندگی مردم در قالب بیوگرافی و داستان و رمان می گوید.
این داستان نویس در مصاحبه با خبر روزانه ، در مورد پتانسیل موجود در ایجاد داستان و رمان درباره زندگی مردم و لزوم روی آوردن به ژانر بیوگرافی در ادبیات صحبت کرد: یک نثر نویسنده تمام عیار که به زندگی ، زندگی و زندگی خود اهمیت می دهد ، کمی از آن منظر محدود است ، با کمی گسترش دیدگاه او ، او متوجه خواهد شد که در حالت معمول خود به عنوان یک داستان سر ، او مانند یک رهگذر در کنار سایر رهگذران به نظر می رسد ، بنابراین نباید دامنه خود را خیلی محدود کند.
وی گفت: “همه چیز می تواند به تاریخ بپیوندد ، اما این به توانایی نویسنده ، اشتیاق و گرایش شدید او و بازتولید خلاقانه و هنری او از واقعیت بستگی دارد.” به یک معنا می توان گفت که این زندگی است که امکانات بسیار متنوعی دارد و اساساً یک نویسنده لزوماً ذره بین را روی بعضی چیزها نمی گذارد ، بلکه نیمه را ناخودآگاه یا ناخودآگاه انتخاب می کند. اما باید این نکته را نیز در نظر داشت که این انتخاب تقریباً بی پایان است و مانند نویسندگان بزرگ جهان ، نباید محدود به زندگی اعضای محدود جامعه آماری آن باشد.
شیرزادی در ادامه تأکید کرد: یک نویسنده باید به واقعیت واقعی توجه کند تا به یک واقعیت تمام عیار تاریخ بدل شود. این امر در آثار نویسندگان مشهور جهان مشهود است. با این حال ، آنچه از ویژگی های نویسنده به عنوان یک گلچین و کیهان شناسی است ، بسته به سلیقه نویسنده مانع از محدود کردن رویکرد زندگی افراد یا افراد مشهور نمی شود.
نویسنده همچنین اشاره کرد که در زندگی نامه تفاوت هایی با رمان و داستان وجود دارد. وی گفت: “یک زندگینامه نویس می تواند کار روزنامه نگاری را با محاسبات انجام دهد و توصیف یک شخصیت برجسته را ارائه دهد ، اما این متفاوت از داستان است. منشا of رمان آزادی است و زندگی زندگی است.” انسان محدود نیست.
در ادامه علی عسگر شیرزادی توضیح داد: اگر کسی بخواهد زندگی یک فرد مشهور را در قالب داستان یا رمان بنویسد ، در رمان خود نمونه ای از این شخصیت را ارائه می دهد ؛ دلیلش این است که انگیزه نویسنده به سمت روایت معطوف می شود و در اینجا جنبه خلاق نثر نویس آشکار می شود. زمان هایی وجود داشت که نویسندگان تمام عیار رمان هایی را براساس زندگی برخی شخصیت ها می نوشتند که برایشان مهم بود ، اما اساس رمان های آنها بر اساس زندگی آن شخصیت ها بود. به عنوان مثال ، ایروینگ استون رمانی درباره زندگی لئوناردو داوینچی ، به نام “رنج و مسمومیت” و رمان دیگری از وینسنت ون گوگ ، “شور زندگی” دارد. در تکنیک کار این نویسنده ، جنبه روایی غالب است ، اما این بدان معنا نیست که او به اسناد زندگی این شخصیت توجه کمی داشته است ، اما به آن توجه کامل داشته است.
وی افزود: “ماریو وارگاس یوسا” نویسنده پرو نیز دارای رمانی به نام “جنگ آخرالزمان” است که بر اساس یک شخصیت معروف برزیلی ، عارف ، مذهبی و مسیحی ساخته شده است که به نوعی در برزیل قیام به پا کرد. این رمان بسیار جذاب ، پر شخصیت و قوی ، قوی ، اصول زندگی ، تلاش و مبارزه یک شخصیت است.
شیرزادی در پایان گفت: بیوگرافی به معنای متعارف یک روش و ژانر مشخص و مشخص است که در غرب بسیار دقیق و جدی روی آن کار شده است. در این زمینه برخی کارها در ایران انجام شده است به عنوان مثال من مانند ستارخان کتاب بخوانید. جالب است.
انتهای پیام