غزه شهر دیروز، ویرانه امروز

رسانه آمریکایی با استناد به آنچه نیروهای امدادرسان و کارکنان سازمان ملل از ویرانی‌های ناشی از جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه می‌گویند، گزارش داد تمام این باریکه اکنون به یک قبرستان بدل شده است.

«غزه» شهر دیروز، ویرانه امروز

به گزارش خبر روزانه، بیش از ۴۰۰ روز از جنایات بی‌امان رژیم صهیونیستی در غزه می‌گذرد و این حملات همچنان به مناطق مختلف نوار غزه به ویژه شمال آن ادامه داشته و در این حملات همه چیز بدون هیچ استثنایی هدف قرار می‌گیرند.

روزنامه «واشنگتن‌پست» در گزارشی به ویرانه‌ها و خرابی‌های ناشی از جنایات رژیم اشغالگر می‌پردازد و می‌نویسد که نیروهای امدادرسان و کارکنان سازمان ملل تصویری از ویرانگی تمام را در نوار غزه ترسیم می‌کنند.

«لوئیز واتریج» ‌یکی از سخنگویان آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با انتشار ویدئویی از خود در حین رانندگی در شمال غزه که مملو از ویرانه‌ها و همچنین خانه‌های متروکی که هزاران آرزو زیر آنها آوار شده، گفت: «هیچ راهی برای گفتن اینکه این ویرانی از کجا شروع و به کجا ختم می‌شود، وجود ندارد.»

وی افزود: «مهم نیست از کدام طرف وارد شهر غزه می‌شوید، خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، کلینیک‌های بهداشتی، مساجد، آپارتمان‌ها، رستوران‌ها و همه جا کلا ویران شده است. جامعه غزه اکنون یک قبرستان است.»

ترامپ هنوز برنامه‌ای برای خاتمه جنگ‌ها ارائه نکرده است

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به پیروزی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا در انتخابات ریاست‌جمهوری پنجم نوامبر این کشور و وعده‌های انتخاباتی او درخصوص خاتمه جنگ‌ها از جمله ناآرامی‌ها در غرب آسیا می‌نویسد: «طبق منابع اسرائیلی، رئیس‌جمهور منتخب با وعده ایجاد صلح رای آورد و از اسرائیل می‌خواهد تا حملات خود را در نوار غزه و لبنان پایان دهد اما ترامپ هنوز شفافیتی در این باره ارائه نکرده و معلوم نیست به عنوان متحد نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) چگونه می‌خواهد به این جنگ‌ها خاتمه دهد.»

این رسانه آمریکایی در رابطه با روابط ترامپ و نتانیاهو و اقدامات احتمالی رئیس‌جمهور منتخب آمریکا گزارش می‌دهد: «حتی اگر ایالات متحده تشخیص دهد که اسرائیل نگرانی‌هایش را مرتفع نکرده، ترامپ ممکن است هر گونه محدودیتی را در مورد کمک‌های نظامی ایالات متحده به اسرائیل در زمان روی کار آمدنش لغو کند.»

واشنگتن پست تاکید می‌کند: «نتانیاهو و متحدانش در جناح راست افراطی در اسرائیل، انتخاب ترامپ را تشویق کردند زیرا می‌دانستند که رئیس‌جمهور ایالات متحده احتمالا یک بار دیگر به آنها کارت سفید می‌دهد تا برنامه جامع خود را اجرا کنند.»

«دونالد ترامپ» و «بنیامین نتانیاهو» در سال ۲۰۲۰

تحلیلگران بر این باورند که نتانیاهو نمی‌تواند در برابر آتش‌بس‌های رسمی در هر ۲ جبهه جنگ تا زمانی که ترامپ در قدرت است، مخالفت کند؛ اقدامی که به رئیس‌جمهور منتخب یک پیروزی نمادین می‌دهد و آن را از سلف خود متمایز می‌سازد.

منبعی آگاه در رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با روزنامه فایننشال تایمز ادعا کرد: «بین نتانیاهو و ترامپ تفاهم وجود دارد و این است که برای پایان دادن به جنگ‌ها تلاش خواهند کرد. نتانیاهو می‌خواهد به او کمک کند تا به این دستاورد برسد. او چنین چیزی را تضمین نکرده اما تصور این است که او با هر نوع حرکت مهمی در لبنان یا غزه تا ۲۰ ژانویه منتظر خواهد ماند.»

هر جایی از غزه ناامیدی مطلق است

«یان اگلند» دیپلمات سابق نروژی و رئیس شورای پناهندگان نروژ در بیانیه‌ای اظهار می‌کند: «چیزی که من در شمال غزه دیده و شنیده‌ام جمعیتی است که بیش از حد آواره شده‌اند. خانواده‌ها از هم گسسته شده، مردها و پسران دستگیر و از عزیزان خود جدا شده‌اند و خانواده‌ها حتی قادر نیستند اجساد را دفن کنند. برخی از آنها روزها را بدون غذا می‌گذرانند و آب آشامیدنی هیچ جا در دسترس نیست. ما در هر جایی از غزه فقط ناامیدی مطلق را شاهد هستیم.»

«فولکر تورک» کمیسر عالی سازمان ملل نیز در بیانیه‌ای عنوان کرد: «نظارت ما نشان می‌دهد که این سطح بی‌سابقه کشتار و زخمی شدن غیرنظامیان نتیجه مستقیم عدم رعایت اصول اساسی حقوق بین‌الملل بشردوستانه است.»

نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی تمام ابعاد این موضوع را نادیده گرفته و برعکس، ادعا می‌کنند که حملات و جنایات مداوم آنها «مطابق با قانون بین‌المللی است»!

«غزه» شهر دیروز، ویرانه امروز
شهر «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و ۳۷ روز است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

مقامات فلسطینی روز شنبه در سایه تداوم جنگ نسل‌کشی و پاکسازی نژادی رژیم صهیونیستی علیه ساکنان شمال نوار غزه، نسبت به وضعیت فاجعه‌بار در شمال این باریکه هشدار دادند.

روزنامه واشنگتن پست در پایان این گزارش به نقل از «سعید کیلانی» شهروندی در شمال غزه می‌نویسد: «یافتن غذا غیرممکن است و چاره‌ای جز نوشیدن شورآب نداریم. اوایل حمله اسرائیل، ما با خوردن علف زنده ماندیم، اما اکنون همان هم وجود ندارد.»

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا