کاربرد های سنگسابی در خانه ها محل های اداری

 

Kafsabinik | سابزن | ساختمان

انتخاب کفپوش های ساختمانی از مهم ترین انتخاب های می باشند. از طرفی سنگ های ساختمانی از پرکاربردترین مصالح مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی است. که در مکان های مختلفی مانند کفپوش خانه ها، فروشگاه ها، فضاهای اداری، تجاری و … مورد استفاده قرار می گیرند. سهولت در نظافت سنگ ها موجب شده تا امروزه از پرکاربردترین کفپوش های مورد استفاده در فضاهای مختلف شناخته شوند.

اما نکته قابل توجه در رابطه با سنگ ها، نگهداری اصولی از آن ها است. در صورتی که به خوبی از سنگ ها مراقبت نشود، پس از مدتی دوام آن ها کاهش یافته و زیبایی خود را از دست می دهند. سنگ سابی از بهترین و موثرترین روش های مراقبتی سنگ های ساختمانی است. البته در صورتی که این کار به صورت اصولی انجام نشود، می تواند منجر به آسیب دیدگی سنگ ها شود. به همین منظور شرکت در ادامه قصد دارد شما را با هر آنچه نیاز است در رابطه با سنگ سابی بدانید، آشنا کند.

سنگ سابی جزو سرویس های کفسابی می باشد. با این تفاوت که تنها برای کف سابی سطوح سنگی مورد استفاده قرار می گیرد. این فعالیت به منظور لایه روبی از سنگ ها انجام می شود. با استفاده از دستگاه سنگسابی می توان تمامی جرم و آلودگی های سطح سنگ ها را برطرف نمود. از آنجایی که سطوح سنگی به خصوص کفپوش ها پس از مدتی لکه های سخت و مواد اسیدی را جذب می نمایند، هر چند وقت یک بار انجام این کار ضروری است.

در صورت عدم استفاده از این فعالیت، پس از مدتی سطوح سنگی آلوده و کدر می شوند و زیبایی خود را از دست می دهند. همچنین با نفوذ آلودگی ها به سطح سنگ ها، طول عمر آن ها نیز کاهش می یابد. هنگام می توان به جای تعویض کفپوش های سنگی، می توان آن ها کفسابی نمود و زیبایی و کیفیت آن ها را بازیابی نمود.

کاربرد سنگ سابی در معماری

سنگ سابی در فضاهای مختلف به خصوص محیط های پر رفت و آمد مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به پستی و بلندی های طبیعی که در سطح سنگ ها وجود دارد، آلودگی به راحتی می تواند در حفره های آن نفوذ پیدا کند. بنابراین پس از مدتی این آلودگی ها منجر به آسیب دیدگی جدی سنگ ها می شوند. به همین منظور برای پیشگیری از شکستن و کاهش طول عمر سنگ ها، نیاز است تا هر چند وقت یک بار سنگسابی انجام شود. به طور کلی از مهم ترین کاربردهای سنگ سابی می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • برطرف نمودن پستی و بلندی های ایجاد شده در سطح سنگ ها
  • برطرف نمودن حفره های ایجاد شده ناشی از لکه های اسیدی
  • رفع کدری سنگ ها و آلودگی های ایجاد شده در سطح آن ها
  • ترمیم نمودن سطح سنگ های شکسته و قدیمی
  • بهبود حفره های عمیق ایجاد شده در سطح سنگ ها
  • ترمیم نمودن فضاهای خالی میان سنگ ها

سنگ سابی در ظاهر کار بسیار راحتی است که هر کسی می تواند آن را به خوبی انجام دهد. اما نکته قابل توجه این است که در صورت عدم تخصص و مهارت کافی در این کار، احتمال آسیب رساندن به سنگ ها افزایش می یابد. به همین دلیل بهتر است انجام این کار را به نیروهای متخصص و ماهر در این زمینه بسپارید. این افراد با توجه به شرایط و نیاز سنگ ها، از بهترین روش برای سنگسابی آن ها استفاده می نمایند. زیرا این کار با توجه به شرایط سنگ ها به انواع مختلفی دسته بندی می شود. سنگسابی ایتالیایی، نانو، معمولی و زرین سابی از رایج ترین روش های انجام این کار است.

نکات قابل توجه در رابطه با سنگسابی

برای حفظ کیفیت سنگ ها و دستیابی به نتیجه بهتر از سنگ سابی نکات زیادی وجود دارند که می توانند به شما کمک نمایند. مهم ترین نکات ساب زنی عبارتند از:

  1. پیش از آنکه برای ساب زنی سنگ ها اقدام نمایید، خراشیدگی و حفره های عمیق سطح آن ها را به دقت مورد بررسی قرار دهید. زیرا برخی از خراشیدگی ها ممکن است به قدری عمیق باشند که با انجام لایه روبی منجر به شکستن سنگ شوند. در صورت وجود این نوع خراشیدگی ها باید حتما ابتدا آن ها را ترمیم نمود و سپس ساب زنی انجام داد.
  2. ارتفاع لبه سنگ ها را نیز پیش از سنگ سابی بررسی نمایید. باید تمامی سنگ ها دارای ارتفاع یکسان باشند. در غیر این صورت ممکن است پس از ساب زنی و ایجاد درخشندگی در سطح سنگ ها، ظاهر خوشایندی ایجاد نشود.
  3. همزمان با انجام سنگ سابی، پسماندهای ناشی از آن را نیز جمع آوری نمایید. زیرا باقی ماندن پسماندهای ناشی از ساب زنی روی سطح سنگ ها منجر به کدر شدن آن ها می شود و ممکن است برای همیشه روی سطوح سنگی باقی بماند.

برای پیشگیری از کاهش کیفیت و اطمینان از درخشندگی و کفسابی اصولی، بهتر است از ساب زنی خشک استفاده نمایید. در این صورت می توانید پسماندهای ناشی از ساب زنی را نیز بهآنچه در این مطلب می‌خوانید:

سنگسابی چیست و دقیقا به چه منظور انجام می شود؟ این پرسش یکی از پرتکرارترین سوالاتی است که از شرکت های خدماتی پرسیده شده و مخاطبان زیادی در مورد آن کنجکاوی می کنند. به واقع در حالی‌ که سنگسابی یکی از خدمات پرطرفدار در حوزه خدمات خانگی به حساب می‌آید، اما کماکان ابهامات زیادی درباره چیستی، مراحل کار و نتایج آن وجود دارد. به همین دلیل بر آن شدیم تا در مطلب پیش رو به طور جامع به تمام آن‌چه که باید از بدانید، بپردازیم. با ما همراه باشید.

سنگسابی چیست و دقیقا چه منظوری را می رساند؟

در ابتدا باید توجه داشت که سنگسابی یکی از زیر مجموعه‌ های سرویس کفسابی است و شاید برای پاسخ به سوال فوق در ابتدا باید به این پرسش که کف سابی و کف سابی سنگ چیست پاسخ دهیم. کفسابی خود سرویس کاملی است که خدمات مختلف سنگسابی (یا همان کف سابی سنگ)، بتن‌ سابی، موزاییک‌ سابی (تحت عنوان کف سابی در پارکینگ)، فرچه زنی سرامیک، کف‌ شویی و… را شامل می‌شود. همچنین هر کدام کاربرد خاص خود را دارند. با این حال سنگسابی به فرآیندی گفته می شود که در ادامه این مطلب آن را بررسی می کنیم.

به طور خاص در مورد سنگسابی اما باید عنوان کنیم که این فرآیند به معنای لایه‌روبی سنگ‌ است. به عبارت دیگر، سنگسابی سرویسی‌ است که در آن به کمک دستگاه ساب‌ زنی تمام جرم و آلودگی‌ ها از روی سنگ برداشته می‌شود. در واقع در صورتی‌ که سنگ‌ های کف به تازگی نصب شده باشند، ممکن است هم‌ طراز نباشند و یا اگر چند سال از نصب آنها می‌گذرد، در طول زمان جرم و رسوبات مختلفی روی سنگ‌ های کف ایجاد شده‌ اند که نیاز است از بین بروند. پس برای هم‌ طراز کردن این سنگ‌ ها، ترمیم حفره‌ ها، از بین رفتن جای مواد اسیدی و لکه‌های سرسخت به خدمات سنگسابی نیاز داریم.

سنگسابی چه کاربردی دارد؟

با گذشت زمان به خصوص در محل‌های پر رفت و آمد مانند پاساژها و مراکز اداری تجاری، سنگ دارای پستی و بلندی می‌شود و یا آلودگی پیدا کرده و تیره می شود. در چنین مواقعی است که خدمت سنگسابی به کار آمده و می تواند به بهبود ظاهر و دوام سنگ کمک کند. همچنین فرقی نمی‌ کند جنس کف از چه نوع سنگی باشد، بلکه سنگسابی برای انواع سطوح و انواع سنگ‌ هایی که در مناطق پر رفت و آمد در معرض آسیب دیدگی قرار گرفته اند، انجام می‌شود.

به صورت خلاصه، سنگسابی در موارد زیر کاربرد دارد:

  • رفع پستی و بلندی‌های سنگ
  • از بین بردن جای لکه‌های اسیدی مانند آبلیمو و سرکه
  • ترمیم فضای خالی بین سنگ‌ها
  • ترمیم حفره‌های ایجاد شده داخل سنگ
  • رفع آلودگی‌ها و لایه کدر روی سنگ
  • ترمیم سنگ‌های قدیمی و شکسته

سنگ سابی چگونه انجام می‌شود؟

با پیشرفت خدمات سنگسابی و به کارگیری تجهیزات جدید برای ساب زدن سنگ‌ ها، روش‌های مختلفی برای سنگسابی ابداع شد که هر کدام مزایا و قیمت مخصوص به خودشان را دارند. طبق بودجه و انتظار شما از نتیجه خدمات سنگسابی و همچنین مشورت با نیروی کاربلد سنگسابی می‌ توانید از بین روش‌های مختلف سنگسابی که در ادامه معرفی شده اند مناسب ترین گزینه را انتخاب کنید:

  • سنگسابی ایتالیایی
  • سنگسابی نانو (نانوساب)
  • سنگسابی معمولی
  • رزین‌سابی (برای ترمیم سنگ)

در یک توضیح کلی اما باید بیان نمود که عملیات سنگسابی توسط دستگاه ساب‌زن انجام می‌شود. معمولا در حین عملیات کفسابی، هر سنگ هشت دور ساب زده می‌ شود که این کار با لقمه‌ های مختلف دستگاه صورت می‌ گیرد. لقمه مهم‌ ترین جزء دستگاه سنگسابی است که ظاهری شبیه به آجر یا صابون جامد دارد. لقمه به زیر دستگاه ساب‌زنی بسته می‌ شود و به کمک آن سنگ دوباره براق و درخشان خواهد شد. لقمه‌ ها انواع مختلفی دارند و هر کدام برای نتیجه خاصی مورد استفاده قرار می‌ گیرند. مثلا از لقمه ۴۶ برای از بین بردن پستی و بلندی سنگ و از لقمه ۶۰ برای پر کردن درزها استفاده می‌ شود. در آخر عملیات سنگسابی نیز به کمک لقمه ایتالیایی، سنگ فوق‌ العاده تمیز و براق خواهد شد.

در رابطه با سنگسابی چه نکاتی باید رعایت شود؟

در مورد سرویس سنگسابی، ریزه‌ کاری‌ های زیادی وجود دارد که متخصص ماهر کفسابی حتما از آنها آگاه است. با این وجود دقت به برخی از موارد قبل از شروع و بررسی آنها پس از پایان فرآیند می تواند متقابلا کمک کننده کارفرما (مشتری) و سنگساب باشد. این موارد عبارت اند از:

الف) بررسی عمق خراشیدگی ها قبل از ساب زدن سنگ

قبل از شروع عملیات ساب زدن سنگ، نیروی کف‌ساب باید به عمق خراشیدگی‌ های روی سنگ توجه کند. با گذشت زمان ممکن است سنگ آسیب‌ هایی دیده باشد و آثار شکستگی، حفره و یا خط و شیار روی سنگ مشخص باشد. در چنین شرایطی متخصص کفسابی باید عمق خراشیدگی‌ ها را برآورد کند. در صورتی که در بعضی نقاط ترک‌ هایی با عمق یک تا سه میلی‌متر موجود است، قبل از شروع فرآیند سنگسابی این شکستگی‌ ها باید ترمیم شوند. با ترمیم شکستگی، دیگر لازم نیست عملیات ساب زدن سنگ را تا یکدست شدن سطح سنگ با شکستگی‌ های ایجاد شده روی سنگ ادامه داد و لایه نازک‌ تری از روی سنگ برداشته خواهد شد.

ب) بررسی یکدست شدن ارتفاع لبه‌ ها بعد از ساب زدن سنگ

در انتهای سنگسابی، حتما لبه‌ سنگ‌ ها باید میزان شده باشند و همه در یک سطح قرار بگیرند. اختلاف سطح جزئی بین سنگ‌ های کف باعث می‌شود علاوه بر ظاهر ناخوشایند، انعکاس نور نیز در سنگ در جهت‌ های مختلف شکل بگیرد و در نهایت سنگ شفاف و براق به نظر نخواهد رسید. بنابراین کف ساب در پایان عملیات ساب زدن سنگ به خصوص در مراکز تجاری که شکل ظاهری از اهمیت بالایی برخوردار است، حتما باید به خوبی از کف بازدید کرده و به ارتفاع لبه‌ سنگ‌ ها دقت کند.

ج) جمع‌آوری پساب همزمان با عملیات ساب زدن سنگ

پسابی که هنگام سنگسابی ایجاد می‌شود نباید برای مدت زیادی در محل باقی بماند. چرا که خشک و سفت شدن پساب باعث می‌شود روی سنگ باقی مانده و برای همیشه ماندگار شود (حتما تا به حال نمونه هایی از این مورد را بر روی برخی از سنگ ها دیده اید). البته دقت داشته باشید که بعد از جمع کردن پساب، نباید آنها را در فاضلاب تخلیه کنید.

د) سابِ خیس ممکن است گمراهتان کند!

ساب زدن سنگ به کمک دستگاه ساب‌ زنیِ خشک این مزیت را دارد که پودر و گرد و غبار ناشی از سنگسابی توسط دستگاه مکش هوا جذب می‌شوند. بنابراین نمای به دست آمده در هر لحظه، همان نتیجه نهایی سنگسابی خواهد بود. اما در مورد دستگاه های ساب‌زنی خیس و همراه با آب‌ پاشی، به دلیل انعکاس نور در آب ممکن است نیروی کفسابی در مورد نیاز به کفسابی قسمتی از سطح، گمراه شود. به خاطر داشته باشید در ساب زدنِ خیس، سطحی که می‌بینید کمی تیره‌تر از نتیجه نهایی کفسابی است.

ه) استفاده از دستگاه سه‌ فاز به جای تک‌ فاز

در صورتی که کنتور برق شما سه‌ فاز است، از متخصص کفسابی بخواهید ساب زدن سنگ‌ ها را با دستگاه سه‌ فاز انجام دهد. چرا که نتیجه سنگسابی با دستگاه سه‌ فاز قابل مقایسه با دستگاه تک‌ فاز نیست و کیفیت کار بسیار بالاتر است. در حقیقت به کمک دستگاه سه‌ فاز، سنگسابی در مدت زمان کوتاه‌ تر، با کیفیت بهتر و هزینه کمتری انجام خواهد شد.

چگونه تشخیص دهیم سنگ سابی با کیفیت بالا انجام شده است؟

به صورت کلی رعایت شدن نکات زیر در پایان سفارش سنگسابی به این معناست که سنگسابی با کیفیت و دقت بالایی برای شما انجام شده است:

  • کفپوش سنگ در تمام نقاط یکدست و یکنواخت به نظر می‌ رسد و تفاوتی در شفافیت قسمت‌ های مختلف نیست.
  • بندکشی سنگ‌ ها کاملا یکدست است و بین سنگ‌ ها فضای خالی ایجاد نشده.
  • بعد از اتمام سنگسابی، نظافت سنگ‌ها هم رعایت شده و فاضلاب کفسابی نیز از روی کف پاک شده است.
  • گوشه‌ های دیوار به صورت دستی ساب خورده است.
  • پستی و بلندی سنگ‌ ها کاملا از بین رفته است.

هزینه سنگسابی به چه عواملی بستگی دارد؟

به عوامل مختلفی بستگی دارد که مهم‌ ترین آن‌ها نوع سنگ و متراژ محیط است. در کنار این دو فاکتور، عواملی مثل روش بکار برده شده در سنگسابی (ایتالیایی، نانو، معمولی و یا …) و شکل فضای کف نیز اهمیت دارند. به این معنا که حتی تعداد زوایا و تعداد گوشه‌ های اتاق نیز در تخمین هزینه تاثیرگذارند. به طور مثال سنگسابیِ یک فضای مستطیل شکلی، بسیار ساده‌تر از سنگسابیِ محیطی چند ضلعی است. در مورد نوع سنگ نیز هر چه جنس سنگ سخت‌ تر باشد، هزینه سنگسابی آن نیز بیشتر خواهد بود. لیست قیمت نماشویی ساختمان با طناب و هزینه شستشوی نمای ساختمان را در داخل سایت مشاهده کنید

حرف آخر اسپارد

در انتهای این متن بار دیگر توجه شما را به فواید کف سابی و سنگسابی از قبیل دوام بیشتر و طول عمر بالاتر سنگ‌ های ساختمانی جلب می‌کنیم. ضمن اینکه یادآور می‌شویم انجام به موقع این فرآیند بهترین راه حل برای حفظ زیبایی، درخشندگی و تمیز ماندن هر نوع سنگ است.

با این وجود همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم کف سابی و سنگ یابی فرآیندی تخصصی بوده و نمی توان انجام آن را به هر فردی سپرد. برای اطمینان از نتیجه مثبت این کار و پرهیز از وارد آمدن خسارت به سنگ‌ های ساختمانی، پیشنهاد می‌ کنیم در انتخاب شرکت و سنگسابِ مجری این سرویس دقت لازم را به‌ خرج دهید. چراکه افراد ناوارد می‌توانند آسیب جدی و جبران ناپذیری به سنگ‌ های ساختمانی شما وارد کنند. برای ممانعت از این اتفاق، انتخاب مرجع مطمئن و شناخته شده برای کفسابی، توصیه آخر ما به شماست. اسپارد مانند همیشه همراه شما است تا از طریق مجریان باتجربه خود این سرویس را با بهترین کیفیت به شما ارائه دهد.

  1.  خوبی جمع آوری نمایید.

 

دکمه بازگشت به بالا