آغاز به کار جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز
خبر روزانه/آذربایجان شرقی طی آیینی، جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی (Nofanfest 2024)در تبریز آغاز به کار کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی عصر سه شنبه در این مراسم گفت: دانشآموزان در جشنواره نوآوری و فناوری از دیگران آموخته و یافتههای خود را عرضه کرده و با یافتههای روز علوم نو دنیا که در دنیا بر سر توسعه آن رقابت است، آشنا میشود.
مسعود سعادتی ادامه داد: این جشنواره از سال گذشته کلید خورد و در سال جاری هم ادامه یافت. برگزاری نوفن فست در حوزههای رباتیک، هوا فضا، عمران و هوش مصنوعی، کار نوآورانهای است و حتما ثمرات بسیار خوبی برای استانمان خواهد داشت.
وی این جشنواره و نمایشگاه جنبی آن را اقدامی ابتکاری در سطحی وسیع و متمرکز دانست که طی یک بازه زمانی چند روزه و در چند سطح برگزار میشود و گفت: نوفن فست سبب میشود تا فضایی فراهم شود که دانشآموزان به ارایه دستاوردهای علمی خود پرداخته و در معرض فضای علمی، تفریحی و سرگرمی قرار بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: به واسطه تجربه تدریس در دانشگاه فرهنگیان و آموزش به معلمان، معتقدم که آموزش علوم از اهمیت زیادی برخوردار بوده و یکی از موثرترین اقدامات برای آموزش مفاهیم علمی و عمق بخشیدن به یادگیری علوم، ساخت وسایل فناورانه و عرضه کار پژوهشی دانشآموزان در قالب نمایشگاه بوده و این امر یکی از الزامات آموزش علوم است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی متذکر شد: از تمامی عوامل و دست اندرکاران برگزاری این جشنواره که حاصل کار جوانان باانگیزه است قدردانی میکنیم. برپایی این رویداد بدون همراهی مدیران مدارس، پژوهشسراها، کمیته علمی و پژوهشی و قریب به ۱۰۰ نفر از بهترین تحصیلکردگان، سرگروههای دوره متوسطه و ابتدایی، گروه تحقیق و پژوهش، مدیران مدارس که بدون هیچ چشم داشت و بهرهمندی مالی ما را یاری کردند، ممکن نبود.
وی افزود: نوفن فست حاصل کار جمعی همه مجوعه اموزش و پرورش است و از مدیریت نمایشگاه بینالمللی، استانداری و پارک علم و فناوری جهت همکاری بیشائبه در برگزاری این برنامه قدردانی میکنیم. این رویدا علمی بزرگ در سه محور مسابقه، نمایش دستاورها و سرگرمی علمی در حال برگزاری است.
سعادتی از ثبت نام بیش از ۵۰۰۰ تیم در جشنواره نوآوری و فناوری دانشآموزی نوفن فست ۲۰۲۴ خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۲۰۰۰ نفر در بخش مسابقات و ۶۰۰ تیم در بخش نمایش دستاوردها شرکت کردهاند که آمار نسبت به سال گذشته رشد قابل ملاحظهای داشته است.
وی با تبیین دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشآموزان استان در سایه نگاه علمی به آموزش و پرورش، اظهار کرد: در جشنواره خوارزمی امسال دو رتبه از ۳۰ رتبه کشور متعلق به استانمان بود و امسال ۲۰ دانشآموز المپیادی با مدالهای طلا، نقره و برنز و ۱۳ منتخب کشوری در زمینه پژوهش داشتیم.
وی با ابراز امیدواری گفت: امید است مجموعه این اقدامات منجر به توسعه فناوری و جایگاه اقتصادی استان ور سطح ملی و بینالمللی شود.
حبیب ماهوتی، مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی تبریز نیز در ادامه با ابراز خرسندی از همراهی در برگزاری این رویداد علمی، اظهار کرد: پایه صنعت را در این نمایشگاه داریم و برگزاری چنین رویدادهایی سبب شکوفایی صنعت کشور خواهد شد.
وی با اشاره به استمرار حمایت از نمایشگاههای علمی و دانشآموزی اظهار کرد: هر حمایتی جهت گردآوری دانشآموزان فناور و نوآور لازم باشد، انجام میدهیم و مفتخر به حضور آیندهسازان مملکت در این جمع هستیم. ما نمیخواهیم این سرمایهها را از دست دهیم. دستسازههای دستان سازنده شما از تانک مقوایی تا رباتها در سالن به نمایش گذاشته شده است و همگی قابل تحسین هستند.
وی متذکر شد: این نمایشگاه همیشه در خدمت علوم و صنعت بوده و امروز نیز در خدمت علم است و خواهد بود. امیدوارم این برنامه تکرار داشته باشد و به اینجا ختم نشود و دانش آموزانی که امسال به هر دلیلی موفق به حضور نشدند، سال بعد ثبت نام کنند.
انتهای پیام