آمار رعایت شیوه نامههای ضدکرونا در هفته ۹۹ اپیدمی
در میان اماکن عمومی، کارگاه ها و مشاغل کوچک زیر 25 سال، نانوایی ها و رستوران ها رتبه های اول و سوم و مدارس رتبه چهارم را به دلیل نقض قوانین بهداشتی و دریافت اخطار و ارجاع به دادگاه دارند.
به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، میزان رعایت مقررات بهداشتی در کشور در هفته منتهی به 15 آذرماه 1400، 59.74 درصد بوده است.
میزان رعایت رویه های ضد تاج در کشور بیش از 59 درصد است، همچنین بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی در فرودگاه ها – 92.68٪، و کمترین – در نانوایی ها – 51.17٪ است.
روند رعایت قوانین بهداشتی از 15 تا 22 دی ماه 1400 در نمودار زیر قابل مشاهده است:
بهداشت فردی شامل جلوگیری از ورود و ماندن مشتریان و کارکنان با علائم، ثبت نام در وزارت بهداشت، دریافت و نصب QR CODE، عوامل شستشو و ضد عفونی دست و استفاده از دستگاه های کارتخوان یا سایر روش های پرداخت الکترونیکی است.
میانگین سطح بهداشت فردی در اماکن عمومی در استان های کشور
برای بازه زمانی 24 آذر تا 13 دی ماه این میزان 62.94 درصد بوده است. در این شاخص، بیشترین میزان انطباق مربوط به دانشگاه ها – 94.01 درصد و کمترین – برای نانوایی ها – 58.21 درصد است.
میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی در استان های کشور
در این مدت، 58.63 درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی در فرودگاه ها – 92.68 درصد، و کمترین – در نانوایی ها – 51.17 درصد بوده است.
فاصله شامل علامت گذاری، حفاظت و غیره، حفظ فاصله حداقل یک متری بین: کارمندان و کارمندان و عدم ارائه خدمات به متخلفین از فاصله زمانی توسط ارائه دهنده خدمات می باشد.
میانگین فاصله درصد در اماکن عمومی استان هار
از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 2014، به 57.72% رسیده است، که بالاترین سطح عملکرد مربوط به دانشگاه ها – 90.14٪، و کمترین – معابر – 50.07٪ است.
درصد تهویه مناسب در اماکن عمومی در استان های کشور
تهویه مناسب شامل تهویه طبیعی، تهویه مکانیکی و تهویه مطبوع می باشد. میانگین نگهداری تهویه مناسب در این مکان ها از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 60.89٪ بود، بالاترین – در فرودگاه ها – 95.12٪، و کمترین – در مراکز ورزشی – 54.93٪.
درصد واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور
در مرحله اول مدیریت هوشمند کرونا، 6 تا 10 ژانویه؛ 86.27 درصد بود. بالاترین سطح رعایت در فرودگاه ها – 100٪ و کمترین – 80.62٪ – در مهدکودک ها بود.
میزان هشدارهای بهداشتی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل ها
با توجه به نتایج اقدامات تشدید بازرسی ها از 15 تا 22 ژانویه 1400 از 3577807 نقطه تهیه، توزیع و تهیه مواد غذایی، اماکن عمومی و مغازه های سرپوشیده تا سال 201965 بازرسی شده است.
در این مدت به 31 هزار و 355 مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و کارگاه ها اخطار داده و به مراجع قضایی معرفی شدند که 968 مرکز پلمب شدند.
از 15 تا 22 ژانویه 1400 از 1 تا 22 ژانویه 1400 از مقام اول تا سوم کارگاه ها و مشاغل کوچک با کمتر از 25 نفر، نانوایی ها و رستوران ها هستند. پس از آن در این مدت مدارس رتبه چهارم دریافت اخطاریه های عمومی و ارجاع به قوه قضائیه را کسب کردند. در مرحله بعدی فروشگاه های زنجیره ای، بانک ها، ادارات و سازمان ها، پیشخوان ها و پلیس +10 و مراکز ورزشی قرار دارند.
گزارش اجرای دستورالعمل های بهداشتی در زمان از سرگیری مدارس در سال تحصیلی
تعداد کل مدارس در سال تحصیلی 1400-1401; 135856 مدرسه وجود داشت.
– 61346 مدرسه ابتدایی
23079 دبیرستان اول
– 21186 مدرسه متوسطه
– 1560 مدرسه استثنایی
– 21702 مدرسه پیش دبستانی
– هنرستان 5996
– مجتمع هنری 987
لازم به ذکر است که تعداد بازرسی های انجام شده قبل از 15 دی ماه 1400 بالغ بر 90336 مدرسه بوده است.
چالش های مهم و پرخطر
– فضای کلاسی ناکافی با تعداد دانشآموزان (پذیرش بیش از حد از حجم کلاس)
– عدم رعایت فاصله مناسب بین دانش آموزان
– عدم قرار دادن صندلی ها بسته به مسافت
– عدم استفاده از ماسک در بین کارکنان مدرسه
– نبود شرایط مناسب برای تهویه و تامین هوا در کلاس های درس