احداث بیش از ۶۴ نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی کوچک مقیاس در تهران
سرپرست اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار تاکید کرد: شهرداری تهران بیش از ۱۰ سال است که به عنوان یک نهاد پیشرو در توسعه انرژی های تجدیدپذیر فعالیت می کند.
به گزارش خبر روزانه اصغر عطایی در جلسه هم اندیشی با مدیران مناطق ۲۲ گانه در خصوص آموزش بورس انرژی که با حضور دکتر محمدنژاد – مدیرکل دفتر مدیریت طرحهای تجدیدپذیر ساتبا – برگزار شد، ضمن تاکید بر ضرورت توسعه با نگاه محیط زیستی توسعه پایدار در جهت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و با توجه دغدغههایی که در موضوع ناترازی و کمبود برق ایام پیک مصرف وجود دارد و منجربه قطعی برق در ساختمان های شهرداری تهران فصل گرم سال می شود، به بیان این مساله پرداخت که فروش انرژی حاصله از پروژههای تجدیدپذیر از یکی از ابعاد توسعه در این حوزه است.
وی به برخی از عوامل تاثیرگذار بر این موضوع از جمله آموزشهای شهروندی با همکاری وزارت نیرو، فرهنگسازی عمومی و ارائه تسهیلات ویژه و ابزارهای تشویقی برای بخش خصوصی در جهت احداث نیروگاههای خورشیدی اشاره کرد و گفت: شهرداری تهران بیش از ۱۰ سال است که به عنوان یک نهاد پیشرو در توسعه انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت میکند و در بیش از ۶۴ نقطه ازمناطق ۲۲ گانه نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی کوچک مقیاس ایجاد کرده است.
عطایی ضمن اشاره به شعار امسال در خصوص مشارکت مردمی ، اظهارکرد: شهرداری تهران در سال جدید رویکرد و سمت و سوی کاری خود را در جهت فعالسازی نقش مردم در حفظ محیط زیست و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر برده است چراکه معتقدیم همکاری و مشارکت مردم در زمینه راه اندازی و استفاده از انرژی های تجدیدپذیر میتواند بسیار اثرگذار باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از موضوعات مهم مورد بحث نحوه اجرای قانون تامین ۲۰ درصد انرژی مصرفی ساختمانهای اداری از انرژی تجدیدپذیر در مدت چهار سال (سالی ۵ درصد) و راهکارهای نیل به این هدف برای مجموعه شهرداری تهران بوده است.
لازم به ذکر است عدم انجام این تکلیف منجر به پرداخت جرائم معادل براساس میانگین یک ماهه آخرین نرخ خرید و فروش برق در تابلوی سبز بورس انرژی میشود.
انتهای پیام