انتخابات در جمهوری اسلامی بهمعنی مبارزه با دیکتاتوری است
خبر روزانه/مازندران مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در سپاه ناحیه سوادکوه گفت: برگزاری انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی به معنای مبارزه با دیکتاتوری و اسناد فضای مردمسالاری دینی است.
حجتالاسلام والمسلمین حسن اسدی ۱۸ اردیبهشت در جمع خبرنگاران، شاخصهای انتخاب اصلح و نمایندهی در تراز انقلاب اسلامی را، تبیین کرد.
وی اظهار کرد: بر اساس فرمایشات امامین انقلاب اسلامی، وجود تضارب آراء و انتقادها، باعث سازندگی و پیشرفت خواهد شد. البته این اختلافات سلیقه باید در چارچوب انقلاب و آرمانهای آن باشد.
وی، شرکت در انتخابات را امری شرعی، ملی و بر اساس دموکراسی عنوان کرد و گفت: رعایت اخلاق اسلامی و انسانی مهمترین معیار یک نامزد نمایندگی مجلس است.
حجتالاسلام اسدی افزود: جلوگیری از تخریب و ایجاد اختلاف از سوی کاندیداها و هواداران آنها، معیار دیگری است که باید رعایت شود. همچنین کاندیداها نباید قول و وعدههای خلاف واقع دهند.
وی، رعایت اصول اخلاقی در مناظرهها و تبلیغات را شرط دیگر کاندیداهای تراز انقلاب دانست و گفت: شهروندان به شعارهای نمایندگان دقت کنند. بسیاری از وعدههای دادهشده، در اختیار و شرح وظایف نمایندگان نیست و میتواند ملاک خوبی برای شناخت کاندیدای اصلح باشد.
اسدی، دلسرد نکردن مردم از فعالیتهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یکی دیگر از شاخصهای انتخاب نماینده در تراز انقلاب عنوان کرد.
به گزارش خبر روزانه، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با حضور ۹۰ کاندیدای نمایندگی در مجلس در سراسر کشور برای ۲۲ حوزه انتخابیه و انتخاب نماینده برای ۴۵ کرسی مجلس، روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار میشود. در استان مازندران نیز در حوزه انتخابیه قائمشهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ، ۴ نفر در مرحله دوم در حال رقابت هستند که ۲ نفر به مجلس راه مییابند.
۱۰ حوزه انتخابیه اصلی و فرعی، ۵ فرمانداری و ۵ بخشداری با مرکزیت فرمانداری قائمشهر در این حوزهها فعالیت میکنند. همچنین ۴۱۶ شعبه اخذ رای برای مرحله دوم انتخابات در نظر گرفته شده است که ۳۰۸ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۵ شعبه شهری و ۲۲۱ شعبه روستایی برای اخذ آراء در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام