بازنگری روند قانونی صدور مجوز رویدادهای مد و لباس / ضرورت کاهش فاصله علم و صنعت

دبیر شورای فرهنگ عمومی بر ضرورت کاهش فاصله علم و صنعت در حوزه مد و لباس تاکید کرد و گفت: از سوی دیگر لازم است در برخی قوانین نیز بازنگری صورت گیرد.
به گزارش خبر روزانه قادر آشنا در شصتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور که با سیدعلی یزدی خواه – نایب رئیس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی – برگزار شد در سخنانی با اشاره به برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس گفت: در شورای سیاستگذاری این جشنواره تلاش شد همه عناصر زیست بوم مد و لباس کشور حضور داشته باشند همچنین خواستار حضور این بازیگران در کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور نیز هستیم.
او با بیان اینکه در بسیاری از حوزه ها بین علم و صنعت فاصله است و حوزه مد و پوشاک نیز از این قاعده مستثنی نیست اظهار کرد: برای کوتاه شدن این فاصله تلاش هایی صورت گرفته که در جشنواره سیزدهم مد و لباس فجر شاهد آن خواهیم بود.
مشاور وزیر فرهنگ در خصوص دستور شصتمین جلسه کارگروه مبنی بر بررسی موانع اجرای روند قانونی صدور مجوز رویدادهای مد و لباس خواستار پایبندی در اجرای قوانین شد و همچنین تصریح کرد: لازم است قوانین بررسی شوند و اگر نیاز به بازنگری باشد از طرف مراجع ذی صلاح این مورد پیگیری شود.
در ادامه سیدعلی یزدی خواه – نایب رئیس اول کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی – نیز در سخنانی با برشمردن مسائل مبتلا به زیست بوم مد و لباس بر لزوم ساماندهی لباس های پرکاربرد در حوزه های مختلف تاکید کرد.
او با تاکید بر جایگاه قانونی کارگروه مد و لباس گفت: حضور نمایندگان دستگاه هایی که طبق قانون عضو این کارگروه هستند از طریق مجلس شورای اسلامی پیگیری می شود چرا که حوزه مد و پوشاک بسیار حائز اهمیت است.
در این جلسه همچنین زهرا گلپایگانی – رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با ارائه گزارشی از برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر با موضوع «کشف ایران» از برنامه های متعدد این جشنواره برای حمایت از طراحان نوآور و برگزیده گفت.
او ضمن اشاره به طراحی نقشه راه حرفه ای در این دوره از جشنواره به استمرار جریان این رویداد و کمک به رشد استعدادهای شناسایی شده پس از اختتامیه در قالب دوره های تخصصی مهارت افزایی و طرح «باشگاه توان افزایی» برای حمایت از برگزیدگان این جشنواره به منظور حضور موفق آنان در زیست بوم هنر – صنعت مد و لباس اشاره کرد و این اقدام را از مهمترین وجوه مزیتی این دوره از جشنواره مد و لباس فجر عنوان کرد.
گلپایگانی در ادامه درباره بررسی موانع اجرای روند قانونی صدور مجوز رویدادهای مد و لباس اظهار کرد: تعدد مسیرهای دریافت مجوز رویدادهای مد و لباس و عدم شفافیت در این حوزه در بسیاری از موارد باعث سردرگمی فعالان این هنر – صنعت می شود که برای رفع این مشکل نیاز به همکاری سازمان ها و مبادی مربوطه است.
بنابر اعلام روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس نمایندگان اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران انجمن طراحان لباس و پارچه ایران و انجمن ویژندهای پوشاک کشور از حوزه بخش خصوصی در شصتمین جلسه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور حضور داشتند که هر یک به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند.
بر اساس قانون ساماندهی مد و لباس مصوب ۱۳۸۵/۱۰/۱۲ مجلس شورای اسلامی «کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور» متشکل از نمایندگان تام الاختیار وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی آموزش و پرورش صنعت معدن و تجارت و سازمان های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و برنامه و بودجه کشور به همراه سه نفراز نمایندگان صنوف ذی ربط (طراحان و تولیدکنندگان) و یک نفر نماینده از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر است.
همچنین دبیرخانه این کارگروه ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر بوده و مصوبات آن پس از امضاء و ابلاغ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل اجراء است.
انتهای پیام