خانواده‌های تاثیرگذار را در آینده معرفی خواهیم کرد

خانواده‌های تاثیرگذار را در آینده معرفی خواهیم کرد

خبر روزانه/یزد رییس شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار بر لزوم ایجاد باور در در خانواده‌ها، جامعه و حاکمان و مدیران درخصوص توانمندی بانوان تاکید کرد و این امر را نیازمند فرهنگ سازی در سطوح مختلف دانست.

«انسیه خزعلی» امروز پنجشنبه نوزدهم بهمن ماه در نشست دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار که با حضور دبیران علمی و اجرایی و مدیران کل امور بانوان و خانواده استانهای یزد، اصفهان، کرمان و فارس به میزبانی یزد برگزار شد، ضمن تبریک مبعث حضرت رسول اکرم(ص)، اظهار کرد: بانوان باید به توانمندی‌های خود باور داشته باشند و ما نیز وظیفه داریم این ظرفیتها را پاس بداریم.

وی با بیان این که متاسفانه استعدادهای بانوان در کشورمان کمتر شناخته و مورد استفاده قرار گرفته است، افزود: از اهداف برگزاری این کنگره نیز معرفی این بانوان تاثیرگذار و تقدیر از آنهاست.

معاون رییس جمهور خاطرنشان کرد: باید باور به توانمندی بانوان در خانواده‌هایشان، جامعه و حاکمان و مدیران ایجاد شود و این نیازمند فرهنگ سازی در سطوح مختلف است.

وی با اشاره به فعالیت موفق و موثر بانوان مسلمان در دیگر کشورهای اسلامی، آن را همان نگاه به بانوی هزاره سوم خواند و افزود: در راستای ایجاد این باورمندی دوره ‎های آموزشی حکمرانی، مدیریت و فعالیت بانوان در عرصه‌های بین الملل در حال برگزاری است که باید تداوم و افزایش یابد.

خزعلی همچنین از برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای کارگروه‌های کنگره خبر داد و گفت: تلاش داریم ضمن ایجاد خط مشی برای رسیدن به الگوی سوم، به بانوان و دخترانمان هویت بخشی کنیم و ضمن معرفی بهترین‌های این حوزه، آنها را به عنوان رهبرانی برای هدایت سایر دختران به سمت موفقیت به خدمت بگیریم.

وی گفت: قطعاً در این مسیر مشکلات و ایراداتی نیز مطرح خواهد شد ولی لازم است تا آنها را رفع کنیم و نتایج و موفقیت هایمان در این حوزه را اطلاع رسانی کرده و مستندات آن را منتشر کنیم.

رئیس شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار از برگزاری رقابت بین سه بانوی برگزیده استانی در هر کارگروه و معرفی هشت برگزیده از هر استان برای حضور در کنگره کشوری خبر داد.

خزعلی در پایان نیز خواستار مستندسازی و نشر کتاب‌هایی در رابطه با بانوان تاثیرگذار استانها شد و گفت: در آینده با ایجاد برشهای جدیدی شاهد معرفی دختران، مادران و خانوادهای تاثیرگذار نیز خواهیم بود و به خانواده‌ های تاثیرگذار نشان خانواده تاثیرگذار اعطا خواهیم کرد.

«بی بی فاطمه حقیر السادات» عضو شورای سیاستگذاری کنگره ملی از استان یزد نیز با اشاره به پیشرفت‌های اتفاق افتاده در کارگروه‎های مختلف این کنگره، عملکرد موفق این کارگروه‎ها را ناشی از تعامل و همکاری خوب بین دولت و بخش‌های مردم خواند.

وی ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری، هشت زن تاثیرگذار کشورمان مشخص و در کنگره بین المللی نیز خوش بدرخشند.

«فاطمه السادات کتابچی» مشاور و دستیار ویژه رئیس شورای سیاستگذاری کنگره نیز در این نشست مروری بر ساختار داوری کنگره داشت و اظهار کرد: از بین هشت کارگروه تعریف شده برای دومین کنگره، خوشبختانه کارگروه ورزش، مراحل اول و دوم داوری را پشت سر گذاشته است و امیدواریم با مرحله سوم بتوانیم بانوان برگزیده و تاثیرگذار این حوزه را معرفی کنیم.

به گفته وی، در مجموع حدود ۳۶ هزار نفر در مجموع هشت کارگروه در سطح کشور ثبت نام داشته‌اند که ۷۲۵ نفر از بانوان استان یزد، دو هزار و ۸۹۱ نفر مربوط به استان اصفهان و یک هزار و ۵۵۱ نفر نیز مربوط به استان کرمان بوده‎اند.

کتابچی با اشاره به ثبت نام تعداد زیادی از بانوان بدون اعلام کارگروه، گفت: امیدواریم در مرحله اول داوری‌ها تعیین کارگروه‌های این بخش نیز جهت داوری تعیین شود.

در این نشست برخی مدیران کارگروه‌های مختلف توضیحاتی در مورد فعالیتهای صورت گرفته ارائه کردند و در ادامه احکام دبیران اجرایی کنگره استان یزد به آنها اعطا شد.

گفتنی است؛ کنگره ملی بانوان اثرگذار در ساحت علم و فرهنگ، طرحی نو با هدف جلا دادن دنیایی است که زنان در آن زیستن را به عظمت زنانگی، شکوه همسری و عطوفت مادری مزین کرده‌اند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا