روایت فتح – خبر روزانه
حماس در ساعات پایانی روز جمعه و ساعاتی قبل از انجام تبادل دوم در مرحله اول که براساس آن ۴ اسرائیلی با ۲۰۰ فلسطینی از جمله ۱۲۰ حبس ابد مبادله میشدند، با پخش تصاویر و ناگفتههایی جدید از طوفانالاقصی یک جنگ رسانهای حائز اهمیتی علیه صهیونیستها به اجرا گذاشت.
به گزارش خبر روزانه، محمدمحسن فایضی، کارشناس مسائل فلسطین در یادداشتی نوشت: حماس در ساعات پایانی روز جمعه و ساعاتی قبل از انجام تبادل دوم در مرحله اول که براساس آن ۴ اسرائیلی با ۲۰۰ فلسطینی از جمله ۱۲۰ حبس ابد مبادله میشدند، با پخش تصاویر و ناگفتههایی جدید از طوفانالاقصی یک جنگ رسانهای حائز اهمیتی علیه صهیونیستها به اجرا گذاشت.
«ما خفی اعظم» نام برنامهای در شبکه الجزیره است که ترجمه تحت اللفظی آن میشود «آنچه بزرگتر است، مخفی میماند» مجموعهای که سعی دارد به موضوعات مخفی و پشت پرده بپردازد. این برنامه سوژههای متفاوتی دارد ولی یکی از سوژههای ثابت آن مقاومت فلسطینی است و تاکنون گزارشهای زیادی در پرده برداشتن از اقدامات رژیم صهیونیستی برای جاسوسی از فرماندهان مقاومت فلسطین، توطئه برخی سران عرب در همراهی با رژیمصهیونیستی در محاصره غزه، چگونگی ایستادگی در تونلها و ساخت سلاح و… در حمایت از مقاومت و بالاخص حماس تولید کرده است. تامر مسحال مجری این برنامه گزارشات خاص از مقاومت حماس، حضور در تونلها و… را در کارنامه خود دارد.
اما قسمت جدید این برنامه با عنوان «طوفان» مشخصاً یک برنامه کاملاً هماهنگ با حماس روی آنتن رفت که موارد مهمی در آن مطرح شد:
آنلاین تأیید بر «۷ اکتبر یک اقدام پیشدستانه بود»: شاید بتوان گفت برجستهترین قسمت تحلیلی گزارش الجزیره، گفتوگو با عزالدین حداد از رهبران اصلی شورای قسام و افشاسازی برخی اطلاعات برای اولین بار از زبان یک مقام مهم حماس بود. عزالدین حداد در این گزارش بر این مسأله تأکید داشت که عملیات ۷ اکتبر به دلیل کسب اطلاع از قصد دشمن برای حمله بزرگ به مقاومت و همه گروههای آن انجام شد و به نوعی از منظر زمانی یک پیشدستی برای برهم زدن نقشه دشمن بوده است.
او میگوید: «ما اطلاعاتی را به دست آورده بودیم که نشان میداد دشمن قصد داشت یک حمله هوایی غافلگیرانه انجام دهد که شامل هدف قرار دادن تمام گروههای مقاومت میشد و پس از آن یک حمله زمینی گسترده و ویرانگر انجام دهد. رئیس شاباک ۱ اکتبر ۲۰۲۳ دستور ترور محمد ضیف و سنوار را برای آمادهسازی حمله غافلگیرانه بزرگ به همه جریانهای مقاومت صادر کرده بود. این اتفاق تصمیمی بر آغاز طوفانالاقصی در ۷ اکتبر شد. ما برادران را در محور مقاومت در جریان قرار دادیم که به سمت عملیات طوفان الاقصی میرفتیم، اما برای موفقیت عملیات ساعت صفر را حفظ کردیم.»
اگر حماس بتواند به مرور با افشاگری این گزاره را اثبات کند که ۷ اکتبر یک پیشدستی در مقابل قصد دشمن برای یک اقدام بزرگ و تغییر نظم جدید منطقهای بوده است، ارزش طوفان الاقصی بسیار بیشتر خواهد شد و فضای تحلیلی و افکارعمومی نسبت به آن بسیار بهتر خواهد بود.
افشای تسلط اطلاعاتی حماس پیش از ۷ اکتبر: الجزیره در بخشی از برنامه به افشای تصاویری پیش از ۷ اکتبر که نشان دهنده تسلط اطلاعاتی و میدانی حماس بر حصار مرزی بوده است، پرداخت. این افشاگری بسیار برای صهیونیستها گران تمام شد و یک جنگ روانی حساب شده پس از آتشبس علیه تلآویو بود. بوخبوط، تحلیلگر نظامی عبری والا مینویسد: «گزارشی که الجزیره در مورد آنچه قبل از ۷ اکتبر فاش کرد، میزان کوری و شکست ستاد کل و جامعه اطلاعاتی را افزایش میدهد. یک ارتش در غزه در حال آماده شدن برای جنگ است، در حالیکه سیستم امنیتی متعجب است که آیا اینها آمادهسازی برای انجام یک عملیات هست یا خیر!»
تصاویری از محمد ضیف و یحیی سنوار: و در آخر یکی دیگر از اقدامات مهم حماس در برنامه ماخفی اعظم، افشاسازی تصاویر مختلف از شهید یحیی سنوار در میدان و گشتزنی در میان نیروها و محمد ضیف فرمانده قسام البته با چهره پوشیده شده در اتاق عملیات بود. تا پیش از طوفان صهیونیستها تصویری جز یک عکس از سال ۲۰۰۰ از فرمانده اول نظامی مقاومت نوارغزه در اختیار نداشتند و در حین طوفان هم تصاویری منتشر کردند که برخلاف تصورشان که گمان میکردند او حداقل ده سال ویلچرنشین است در سلامت کامل دست و پا در آن تصویرها نشان داده میشد. البته این تصاویر هیچگاه توسط مقاومت رد یا تأیید نشد.
حضور شهید طوفان الاقصی، یحیی سنوار در خانهای که با توجه به نوشتههای عبری دیوارهایش نشان دهنده حضور ارتش صهیونیستها در آن بوده، یکی از پرچالشیترین تصاویر یحیی سنوار بود. کارشناس روزنامه معاریو میگوید مستند پخش شده توسط الجزیره تأیید میکند که سنوار در طول جنگ از پرسه زدن در خیابانها نمیترسید!
در یکی از کلیپهای منتشر شده یحیی سنوار در یک خانه رو به دوربین میگوید: و برای آزادی سرخ، دری هست که با دست خونآلود باید کوبیده شود
*بازنشر مطالب دیگر رسانهها در خبر روزانه به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان میباشد.
انتهای پیام