سرای نوآوری کشاورزی و دامپروری سکوی تولید در دانشگاه آزاد کاشمر راهاندازی میشود
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر عنوان کرد: سرای نوآوری کشاورزی و دامپروری سکوی تولید و توزیع در این دانشگاه راهاندازی میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم سی و چهارمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با حضور کارکنان، استادان، دانشجویان و بازنشستگان سال ۱۴۰۲ این واحد دانشگاهی و تعدادی از مسئولان شهرستان کاشمر در سالن همایشهای شهید مدرس این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در این مراسم اظهار کرد: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در عرصههای علمی و اجتماعی محسوب میشود که حیات خود را مدیون حمایت پربرکت امام خمینی(ره)، رهنمودها و هدایتهای حکیمانه مقام معظم رهبری و تلاش ارزنده ارکان این مجموعه است و این اقبال اجتماعی به دانشگاه نشان میدهد که مسیر و هدفگذاری درستی ترسیم شده و موفقیتهای بزرگی که در این دانشگاه رقم میخورد، بهدلیل مشارکت و تعامل همه بخشهای دانشگاه است.
سیدمحمدجواد موسوی اضافه کرد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با نگاه هوشمندانه، مدبرانه و از روی حکمت شعار سال ۱۴۰۳ را «جهش تولید با مشارکت مردم»
نامیدند، ایشان با یک تشخیص راهبردی و براساس ریشهیابی هوشمندانه نظام مسائل کشور، مسئله تولید را کلید اصلی رفع مشکلات، تنها راهکار عبور از سختیها و دشواریهای اقتصادی و اکسیر شفابخش معیشت مردم میدانند.
وی متذکر شد: یکی از نمونههای مشارکت مردم درعرصههای اقتصادی و تولید که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی هم بر آن تأکید داشتهاند، شرکتهای دانشبنیان است، شرکتهای دانشبنیان و فناور با مشارکت گرفتن از نخبگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی در عرصه تولید مبتنی بر فناوری و نوآوری ضمن کمک به اشتغال این قشر ارزشمند، بخش عمدهای از نیاز کشور به محصولات و خدمات با فناوری بالا را مرتفع میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر افزود: این دانشگاه با ارائه آموزشهای مهارتی، کارآمد و تخصصی، تربیت نیروی ماهر و متخصص، ایجاد ارتباط با صنعت و بازار کار از طریق اجرای طرح صدرا و پویش، توسعه پژوهشهای نوآورانه و ارائه خدمات مشاورهای به کسب و کارها از طریق راهاندازی مدرسه کسب و کار به جهش تولید کمک خواهد کرد.
موسوی تبیین کرد: سرای نوآوری و فناوری بهعنوان پلی بین دانشگاه، صنعت و دولت، نقش مهمی در توسعه فناوری و ایجاد کسب و کارهای نوپا و استارتآپها دارد، یعنی سکوی مناسبی برای تولید و توزیع محصولات دانشبنیان و فناور خواهد بود.
وی گفت: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در نظر دارد با توجه به ظرفیتهای ویژه شهرستان و ظرفیتهای فارم دانشگاه در حوزه کشاورزی و دامپروری و طیور، سرای نوآوری کشاورزی و دامپروری سکوی تولید و در ادامه سکوی توزیع این محصولات را راهاندازی کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر تشریح کرد: همچنین با توجه به ظرفیتهای گردشگری شهرستان و وجود زیرساختهای لازم در زمینه اقامتی، راهاندازی مرکز آموزشی، گردشگری و رفاهی با مشارکت و سرمایهگذاری، بخش خصوصی برای توسعه رشتهها در حوزه گردشگری، ارائه خدمات گردشگری و آموزشهای مهارتی کوتاهمدت و بلندمدت در زمینه هتلداری، گردشگری، صنایع دستی، آشپزی، و بازیگری و نیز تأسیس هنرستان گردشگری و صنایع دستی لازم است.
موسوی یادآور شد که شعار دانشگاه آزاد کاشمر در راستای شعار سال و رهنمودهای دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ترکیبی از سه مؤلفه نوآوری، اقتصادی و اجتماعی و لزوم فرهنگسازی در عرصه اشتغال امیدآفرین خواهد بود.
وی از کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر که در سالهای گذشته توانستهاند در عرصه آموزش عالی، پژوهش و فناوری با شعار «توانا بود هر که دانا بود» در مسیر مرجعیت علمی گام بردارند قدردانی کرد.