فعالیت بیش از ۴۰۰۰ هنرمند صنایع‌دستی در شهرستان‌های هشت‌گانه استان سمنان

فعالیت بیش از ۴۰۰۰ هنرمند صنایع‌دستی در شهرستان‌های هشت‌گانه استان سمنان

خبر روزانه/سمنان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان از فعالیت بیش از ۴۰۰۰ هنرمند صنایع‌دستی در شهرستان‌های هشت‌گانه استان خبر داد.

سمانه سلطانی پور امروز (۱۹ آبان ماه‌) با اعلام این خبر اظهار کرد: این هنرمندان در بیش از ۵۰ رشته مختلف صنایع دستی در سراسر استان فعالیت دارند.

وی از برنامه‌ریزی برای معرفی قدرتمند صنایع‌دستی استان سمنان در سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران خبر داد و با اشاره به اینکه سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی فرصتی بی‌نظیر برای شناساندن توانمندی‌های هنری و فرهنگی هر منطقه است، گفت: با هدف بازاریابی و ترویج و معرفی صنایع‌دستی برند دار و فاخر، هنرمندان و صنعتگران صنایع‌دستی استان سمنان در سی ‌و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران حضور پررنگ دارند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: در این نمایشگاه، با اجرای کارگاه‌های زنده و نمایش رشته‌های شاخص، ضمن ارائه محصولات باکیفیت، فرهنگ و هنر غنی استان نیز معرفی خواهد شد.

او با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ هنرمند و صنعتگر صنایع‌دستی استان سمنان و خانه صنایع دستی روستای خیرآباد در این نمایشگاه حضور دارند، تصریح کرد: دست بافته‌های سنتی، سوزن‌دوزی، گلیم‌بافی، گلیچ بافی، سفال و سرامیک، نمدبافی، صنایع چوب، نساجی سنتی و… از رشته‌های استان سمنان است که در این نمایشگاه عرضه می‌شود.

سلطانی پور با قدردانی از حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، اظهار کرد:  خوشه‌های سفال و سرامیک، خوشه فرش و دست بافته‌ها، صنایع چوبی به عنوان صنایع دستی و خوشه شیرمال شرکت شهرک‌های صنعتی به‌عنوان سوغات شاخص استان در این نمایشگاه حضور داشته و این فرصت را دارند تا به توسعه بازارهای جدید و جذب مشتریان بالقوه بپردازند.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تاکید کرد: استان سمنان با دو شهر ملی صنایع‌دستی و بیش از ۴ هزار هنرمند فعال در ۵۲ رشته یکی از قطب‌های تولید محصولات صنایع‌دستی خلاق و هنری در کشور است و جمعی از منتخبان آنلاین اصالت، جشنواره‌ها و صاحبان آثار فاخر، ظرفیت‌های صنایع‌دستی استان سمنان را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند.

او با بیان اینکه امید است با بهره‌مندی از ظرفیت‌های بی‌شمار و بالقوه استان در صنایع‌دستی، مسیر توسعه و ترویج این هنر ارزشمند بیش‌ازپیش فراهم آید، گفت: نمایشگاه‌ها فرصت خوبی برای معرفی و عرضه محصولات صنایع‌دستی هستند و امیدواریم که بتوانیم در این فرصت گوشه‌ای از توانمندی‌های صنعتگران استان سمنان را معرفی کنیم.

سلطانی پور افزود: نمایشگاه ملی صنایع‌دستی بستری مناسب به‌منظور معرفی صنایع‌دستی بومی با پیشینه تاریخی غنی، استادکاران توانمند و شاخص، معرفی ظرفیت‌های موجود در این حوزه در کنار دیگر استان‌های کشور است و شرایط مطلوبی را برای علاقه‌مندان برای مشاهده و دریافت تولیدات صنایع‌دستی باکیفیت در یک مجموعه عظیم فراهم می‌سازد و ایرانی کوچک را با تنوع صنایع‌دستی عظیم برای بازدیدکنندگان به تصویر می‌کشد. 

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان تصریح کرد: سی ‌و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع‌دستی تهران از ۲۳ الی ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ عصر از این نمایشگاه بازدید کنند.

او افزود: توانمندی‌های و صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان سمنان در غرفه ۲۷ وقع در سالن‌های شماره ۸ و ۹ نمایشگاه بین‌المللی تهران به نمایش گذاشته می‌شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا