مرکز پژوهش های مجلس در حال بازنگری قانون نظام پزشکی است

خبر روزانه/مازندران معاون رئیس قوه قضائیه در حوزه اصلاحات قانون نظام پزشکی و قانون مجازات اسلامی گفت: مرکز پژوهش های مجلس در حال بازنگری است و انعکاس چالش های قانونی در این مقطع مهم است.

مرکز پژوهش‌های مجلس در حال بازنگری قانون نظام پزشکی است

دکتر عباس مسجدی آرانی رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت در جلسه دیدار با رئیس و اعضای شورای هماهنگی و اعضای هیئت های انتظامی نظام پزشکی مازندران اظهار کرد: نظام پزشکی معتبرترین نظام صنفی در کشور ما است.

وی افزود: ما در هیچ نظام صنفی به اندازه نظام پزشکی سرمایه اجتماعی نداریم و نباید خدشه دار شود؛ امروز بهترین متخصص ها را در داخل کشور داریم و این سرمایه بزرگی است.

معاون رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: اساسا حمایت قوه قضاییه از جامعه و نظام پزشکی قطعی است.

 رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: پزشکان سرمایه کشور ما هستند و باید تکریم شوند البته باید مقوله پزشک نماها را از آنان جدا کرد.

مسجدی آرانی بیان کرد: سلامت مردم مهم است و باید توسط یک فرد حاذق صورت گیرد و مردم نیز در زمان مراجعه باید به پزشک حاذق مراجعه کنند.

وی بیان کرد: یکی از دغدغه های جدی ما شکستن قداست جامعه پزشکی است و اگر اعتماد میان بیمار و پزشک از میان برود مسیر درمان دچار خدشه خواهد شد.

معاون رئیس قوه قضائیه با تاکید بر رعایت اخلاق حرفه ای اعلام کرد: آموزش حقوقی برای جامعه پزشکی یک امر ضروری است و باید این تعامل و ارتباط میان جامعه پزشکی و دستگاه قضا صورت گیرد.

رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور ادامه داد: پزشکان ما در حوزه قضایی و حقوقی نیازمند آموزش هستند چرا که صرفا طبابت را آموخته اند.

مسجدی آرانی آموزش مستمر را مورد تاکید قرار داد و گفت: حضور همکاران در شورای پیشگیری شهرستان ها باید محقق شود و این امر را پیگیری خواهم کرد.

معاون رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: پزشکی قانونی سازمانی است که علاقمند به واگذاری بخشی از امور است و ارجاع پرونده ها به نظام پزشکی یکی از این امور است که باید پیگیری شود.

 رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور افزود: تفاوت آرا تجدیدنظر و بدوی محل گلایه پزشکان است اما وجود دارد و لذا قصور پزشکی را با راهنمایی های بالینی اعلام کردیم تا آرا به یکدیگر نزدیک شوند.

مسجدی آرانی مطرح کرد: بنده مکاتباتی را با دادستانی در خصوص برخی رسانه ها کردم که برخی نکات را به تمام جامعه پزشکی تعمیم می دهند.

وی اذعان کرد: در حوزه اصلاحات قانون نظام پزشکی و قانون مجازات اسلامی مرکز پژوهش های مجلس در حال بازنگری است و انعکاس چالش های قانونی در این مقطع مهم است.

معاون رئیس قوه قضائیه متذکر شد: در برخی پرونده ها شاهد هستیم که پزشک قصوری مرتکب نشده و در این دست از پرونده ها بدنبال تشکیل یک صندوق هستیم که هم بیمار منتفع شود و هم پزشک متضرر نشود.

 رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور یادآور شد: یک استاد با یک رزیدنت متفاوت است و موضوع قصور رزیدنت در مراکز آموزشی و برخورد با پزشکان را پیگیری خواهیم کرد.

مسجدی آرانی گفت: رزیدنت ها نیاز به آموزش دارند و باید با نگاه حمایتی بدان توجه کنیم.

دکتر محمد ابراهیمی ساروی رئیس شورای هماهنگی سازمان نظام پزشکی مازندران در این دیدار بر لزوم آموزش حقوقی تاکید کرد و گفت: تمامی پرونده های پزشکی می بایست به نظام پزشکی ارجاع داده شود و این تعامل وجود ندارد.

وی افزود: تعامل ما با پزشکی قانونی مازندران مطلوب است اما لازم است نماینده پزشکی قانونی در شهرستان ها در جلسات شورای بدوی حضور یابد.

رئیس شورای هماهنگی سازمان نظام پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: شورای عالی انتظامی کشور محل ارجاع آرای استانی است که رای قصور استان در این شورا تبدیل به عدم قصور می شود که نیاز به یک هماهنگی در سطوح بالا دارد.

ابراهیمی ساروی ادامه داد: حکم حبس موجب می شود تا دست پزشک به کار نرود و باید تمهیدی اتخاذ شود.

وی بیان کرد: بازپرس در زمان دعوت از یک پزشک برخوردها را رعایت کنند و بعضا شاهد برخوردهای نامناسب هستیم و در خواست ما حفط شان پزشکان است.

رئیس شورای هماهنگی سازمان نظام پزشکی مازندران گفت: تعجیل در بررسی ها از کیفیت خواهد کاست و لذا لازم است به ویژه در پرونده های فوتی بررسی کاملی صورت گیرد.

ابراهیمی ساروی با انتقاد از برخی رسانه ها گفت: متاسفانه برخی هجمه های غیر کارشناسی و غیرمنصفانه در رسانه ها صورت می گیرد که نیاز به برخورد دارد.

وی پیشنهاد داد تا شعبه اختصاصی پزشکی در شهرستان ها ایجاد شود تا از اشتباهات کاسته شود.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا