رشد ۴۵ درصدی تولید تجهیزات پزشکی در دو سال اخیر
رئیس سازمان غذا و دارو از رشد ۴۵ درصدی شاخصهای تولید تجهیزات پزشکی در دو سال اخیر خبر داد و بر نقش نمایشگاهها به عنوان بستری برای معرفی تولیدات باکیفیت تاکید کرد.
به گزارش خبر روزانه، دکتر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه تجهیزات پزشکی ایران مد، با اشاره به اهمیت نمایشگاهها در معرفی تولیدات داخلی با کیفیت، اظهار کرد: نمایشگاهها بهترین محل برای به نمایش گذاشتن تولیدات باکیفیت تولیدکنندگان هستند.
وی افزود که طی دو سال گذشته شاهد رشد ۴۵ درصدی شاخصهای تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی بودهایم.
محمدی در ادامه با بیان اینکه کشورهای همسایه به تجهیزات پزشکی ایرانی علاقهمند هستند، گفت: شاید آمار صادرات رسمی دقیق نباشد، اما بسیاری از کشورهای همسایه مصرف کننده و مشتاق خرید تجهیزات پزشکی با کیفیت تولید ایران هستند.
وی همچنین به مشکلات نقدینگی اشاره کرد و گفت: مساله نقدینگی یکی از مشکلات کلان کشور است که دغدغه رئیس جمهور بوده و ایشان شخصاً پیگیر مسائل این حوزه در جلسات مختلف هستند.
محمدی با اعلام اینکه در حال حاضر مراکز درمانی ۱۱ هزار میلیارد تومان بدهی به تامین کنندگان تجهیزات پزشکی دارند، پیشنهاد پرداخت مستقیم ۱۴.۵ همت به شرکتهای دارویی و تجهیزات پزشکی را مطرح کرد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به مشکلات قطعی برق تولیدکنندگان حوزه سلامت نیز گفت: سال گذشته و امسال بهطور مکرر مسئله قطعی برق تولیدکنندگان حوزه سلامت را از وزیر نیرو و معاونان ایشان پیگیری کردیم؛ چرا که قطع برق مساوی قطع تولید و ایجاد کمبود است.
وی در بخش دیگری از سخنانش از تخصیص ۲۰۰ میلیون دلار اعتبار برای خرید ماشینآلات تولید حوزه سلامت خبر داد و گفت: در جلسه با مسئولان بانک مرکزی مقرر شد این اعتبار با ارز تالار دوم و با معرفی سازمان غذا و دارو به بانک ارائه شود.
وی همچنین به مشکلات مربوط به تعرفههای گمرکی اشاره کرد و پیشنهاد داد: امسال پیشنهاد دادیم تا زمان ابلاغ تعرفههای جدید، تعرفههای قبلی به قوت خود باقی بمانند تا از بروز مشکلات در ترخیص کالاها جلوگیری شود.
به گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محمدی از توافقات جدید با بانک مرکزی برای ارائه تسهیلات ۱۰/۹۰ نیز خبر داد و گفت: با این امکان واردکنندگان میتوانند با اعلام سازمان، ۱۰ درصد ارز کالای وارد شده را نقداً و ۹۰ درصد آن را بهصورت اعتباری طی ۵ ماه پرداخت کنند.
انتهای پیام