هواشناسی ۳ آبان ۱۴۰۲/ برف و باران در ۱۲ استان/ هشدار بارش‌های سنگین در برخی مناطق

هواشناسی ۳ آبان ۱۴۰۲/ برف و باران در ۱۲ استان/ هشدار بارش‌های سنگین در برخی مناطق
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار باران و رعد و برق در غالب نقاط کشور و افزایش محسوس دما در سواحل دریای خزر خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با خبر روزانه درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی امروز (۳ آبان) در برخی نقاط لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، اصفهان، شمال فارس، شمال خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ارتفاعات کرمان، هرمزگان، شمال سیستان و بلوچستان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، پنجشنبه (۴ آبان) در مناطقی از چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال و جنوب فارس، هرمزگان، نیمه‌جنوبی کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و جنوب بوشهر و جمعه (۵ آبان) در مناطقی از جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. شنبه و یکشنبه (۶ و ۷ آبان) جوی به نسبت پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم خواهد بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، امروز در سواحل دریای خزر نیز بارش پراکنده رخ می‌دهد و از پنجشنبه تا اوایل هفته آینده با توجه به وزش گرم‌باد، دمای این مناطق به‌طور محسوسی افزایش خواهد یافت. شدت بارش امروز در چهارمحال و بختیاری، شمال کهگیلویه و بویر احمد و جنوب غرب اصفهان، پنجشنبه در کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و جنوب فارس و جمعه در کرمان، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان خواهد بود و در این مناطق بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در ادامه گفت: خلیج فارس طی سه روز آینده مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۵ آبان) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و روز پنجشنبه (۶ آبان) کمی ابری تا نیمه ایری، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۳ و ۴ آبان) بندرعباس با دمای ۳۳ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۲ و صفر درجه سانتیگراد خنک‌ترین مراکز استان کشور هستند.

سازمان هواشناسی نیز از بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید طی امروز تا جمعه در ۱۲ استان خبر داد و نسبت به بارش‌های سنگین در برخی مناطق هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری خبر روزانه، پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی آینده‌نگری سازمان هواشناسی نشان می‌دهد امروز در برخی مناطق لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، شمال فارس، شمال خراسان رضوی، خراسان جنوبی، ارتفاعات کرمان، هرمزگان، شمال سیستان و بلوچستان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

فردا پنجشنبه در مناطقی از چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و جنوب فارس، هرمزگان، نیمه جنوبی کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، جنوب بوشهر و روز جمعه در مناطقی از جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

شنبه و یکشنبه هفته آینده جو پایداری در کشور حاکم می‌شود. امروز در سواحل دریای خزر بارش‌های پراکنده روی می‌دهد و از پنجشنبه تا اوایل هفته آینده دمای این منطقه به‌طور محسوسی افزایش می‌یابد.

شدت بارش‌های امروز برای چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب غرب اصفهان، فردا برای کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و روز جمعه برای کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان است، ضمن این‌که در این مناطق بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۲/۰۸/۰۶

نوع مخاطره:

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۰۳: صبح تا ظهر مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر افزایش سرعت وزش بیشینه باد تا ۲۲ نات و افزایش ارتفاع امواج تا ۱ متر، بعدازظهر تا اواخر وقت نواحی ساحلی و دور از ساحل استان بوشهر افزایش سرعت وزش بیشینه باد بیش از ۳۰ نات و افزایش ارتفاع امواج بین ۱.۵ تا ۲ متر گاهی بیشینه امواج بیش از ۲.۵ متر

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۰۴: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان بوشهر در مرکز خلیج فارس و مناطق دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان در شرق خلیج فارس افزایش بیشینه سرعت باد بیش از ۳۰ نات و افزایش ارتفاع امواج بیش از ۱.۵ متر

جمعه و شنبه ۱۴۰۲/۰۸/۰۵، ۱۴۰۲/۰۸/۰۶: مناطق ساحلی و دور از ساحل استان بوشهر و مناطق دور از ساحل استان هرمزگان در مرکز و شرق خلیج فارس افزایش بیشینه سرعت باد بین ۲۴ تا ۲۸ نات و افزایش ارتفاع امواج تا ۱.۵ متر

اثر مخاطره: غرق شدن شناگران، پاره شدن تور‌های صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در تردد‌های دریایی شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و فعالیت‌های تفریحی، ایجاد اختلال در فعالیت‌های فراساحل و سکو‌های نفتی در فراساحل

توصیه: ممنوعیت و محدودیت فعالیت‌های تفریحی، شنا، شیلاتی و تردد شناور‌های سبک و نیمه‌سنگین و تفریحی، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناور‌ها و اتخاذ تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های فراساحل و فعالیت‌های سکو‌های نفتی.

دکمه بازگشت به بالا