وضعیت و چشم انداز بازیهای رایانهای در کشور

دبیر شورای عالی فضای مجازی بر اهمیت چشم انداز بازی های رایانه ای با نگاه اجتماعی و اقتصادی در کشور تأکید کرد.
به گزارش خبر روزانه ، سید ابوالحسن فیروزآبادی در دیدار رئیس صندوق ملی بازی های رایانه ای درباره گزارش وضعیت بازی ها در کشور اظهار داشت: منطقه به خوبی شماره گذاری شده است و در صورت لزوم در جلسات شورای عالی فضای مجازی و مسسات
وی افزود: بازی های رایانه ای در حال حرکت به سمت شبکه های جهانی و اینترنتی است که علاوه بر همراهی با تهدیدهایی همراه است که اقدامات لازم برای مبارزه با آنها را می طلبد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی تأکید کرد: تولید دانش با تخیل آغاز شد و این فرضیه اولین قدم در این زمینه است: در دنیای پست مدرن امروز که مردم اساساً نسبی و سطحی شده اند ، بازی های رایانه ای تخیل را تقویت می کند و تولید دانش و نوآوری به شما کمک می کند.
فیروزآبادی با بیان اینکه اوقات فراغت مردم در حال افزایش است و همه افراد ساعت های زیادی را در یک اکوسیستم نیمه جدی و خلاق که اشغال می کند ، می گذرانند: “بازی های رایانه ای امروز به یک اقتصاد عالی تبدیل می شود که دارای پتانسیل پیشی گرفتن از رسانه ها در آینده است.” این باید از نظر اجتماعی و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی افزود: تدوین الگوی اقتصادی مناسب با تمرکز بر دو محور حمایت از بازی های داخلی و تشکیل شرکت های بزرگ در این زمینه همراه با شرکت های کوچکی که در این صنعت حرکت می کنند ، ضروری است.
فیروزآبادی با تأکید بر اینکه در استخراج الگوی اقتصادی مناسب در این زمینه توجه به جذب سرمایه مهم است ، “با اطمینان از حمایت از بازار داخلی ، شرکت ها مجالی برای انتقال به انحصار ندارند و می توان از سندی حمایت کرد از شرکت های بزرگ.” وی فضای مجازی را به کار در این زمینه تشویق کرد. ما باید برای آینده فضای مجازی آماده باشیم ، تلاش ها را همزمان با جهان هماهنگ کنیم و فرهنگ ، زبان و میهن خود را به عنوان نقاط قوت تأکید کنیم.
وی با اشاره به جایگاه ژاپن و چین در زمینه بازی های رایانه ای و تمرکز آنها بر مردم نگاری گفت: این کشور برای تعیین فرهنگ و سلیقه افرادی که آنها را تشویق می کند ، نیاز به انجام تحقیقات مردم نگاری دارد ، زیرا یکی از راه های مدیریت فضای مجازی مدیریت است مدیریت سرگرمی پایه اصلی بازی هایی است که چین سالها پیش در این زمینه به خوبی درک کرده است ، بنابراین این کشور باید با دیدگاه جدی ، مردم نگاری و اجتماعی در این زمینه کار کند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با تأکید بر چشم اندازها در زمینه بازی های رایانه ای گفت: نباید اجازه دهیم کشورهای خارجی به این حوزه نفوذ کنند و علاوه بر فعالیت سیستم عامل های بزرگ خارجی ، سیستم عامل های داخلی را تقویت و به طور فعال بهره برداری کنیم.
بنیاد آماده یک بازی نقش آفرینی دقیق تر است
امیر خراکیان ، معاون وزیر فرهنگ ، امور اجتماعی و محتوای مرکز ملی فضای مجازی با ارائه گزارشی از فعالیت های بنیاد ملی بازی های رایانه ای در سال گذشته ، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قدرت اجرایی شورای عالی فضای مجازی نهادها و مراکز اجرایی مسئول هستند ، اما در این زمینه فعالیت های بنیاد ملی کشورها انجام می شود. این مرکز در زمینه اقدامات عملی فعال نیست ، تقویت ظرفیت اجرایی ، ارتقا knowledge دانش و درک و افزایش عمق دید این مراکز در دستور کار مرکز قرار گرفته و با تمام توان آن را دنبال می کند.
هارکیان با اشاره به اینکه مرکز ملی فضای مجازی با بهینه سازی سازوکار نهادهای اجرایی ، فرصت های اجرای سیاست مصوب را افزایش می دهد ، خاطرنشان کرد: «سال گذشته ، طبق تحقیقات انجام شده ، اصلاحات ساختاری در صندوق ملی بازی های رایانه ای منجر به بازنگری فرایندهای اجرایی شد. مرکز تمایل بیشتری برای پیگیری مصوبات مهم دارد و برنامه دقیق تری نسبت به قبل برای بازی ها و توسعه بازی ایجاد می کند.
در زمینه سرگرمی و بازی های دیجیتالی خلا قانونی وجود دارد
مدیرکل بنیاد ملی بازی های رایانه ای ، سید سیده پیمان نیز از کمبود اطلاعات قانونی در زمینه بازی های ویدیویی ، خلا gap قانونی در بازی ها و سرگرمی های دیجیتال در کشور و نبود قانون جامع در این زمینه شکایت کرد.
وی در این جلسه که با حضور اعضای شورای معاونین بنیاد ملی بازی های رایانه ای با ارائه گزارشی از فعالیت های این صندوق برگزار شد ، گفت: این صندوق تعامل گسترده ای با نهادهای دولتی ذیربط دارد و تصریح کرد: خلا legalهای قانونی در بازی ها و سرگرمی های دیجیتال. قانون جامع سرگرمی و بازی های دیجیتال این کشور یکی از موانع موجود در این زمینه است.
مدیر بنیاد ملی بازی های رایانه ای افزود: تداخل و همپوشانی مأموریت ها با سایر ارگان های دولتی باعث شده در مأموریت هایی که به عنوان تنها متولی بنیاد به بنیاد اختصاص داده می شود و به بازی های رایانه ای در کشور ارجاع شود ، هرچند برخی از این تداخل ها قبلاً برطرف شده است. چندین سال تلاش ، هنوز یک اتحادیه واحد در زمینه بازی های رایانه ای وجود ندارد ، بنیاد در تلاش است تا با همکاری ذینفعان در این زمینه شرایط ایجاد اتحادیه را فراهم کند.
پیمان با اشاره به مطالعه اخیر ارزیابی اثربخشی حمایت صندوق در سالهای گذشته ، درباره برنامه های پشتیبانی صندوق از گیمرها گفت: با توسعه و اجرای ساختار پشتیبانی همگرا ، پشتیبانی از گیمرها از پشتیبانی سنتی به هوشمند تغییر یافته است. .
وی با اشاره به برنامه ها و فعالیت های برنامه ریزی شده برای سال 99 ، در قالب جدید متناسب با شرایط ، تصریح کرد: یک رویداد جدی بازی سال 1399 تقریباً در ماه آینده با مکانیزم متناسب با شرایط تاج برگزار می شود.
در ادامه این جلسه ، پیمان به طرح تحولات آموزشی در صندوق و انتقال به آموزش آنلاین در كشور اشاره كرد و خاطرنشان كرد: در توافق صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش ، از ظرفیت شبكه شاد برای انتشار محتوای آموزشی استفاده خواهد شد. همچنین تلاش شده است تا محتوای آموزشی دانش آموزان دبیرستان از طریق کانال بازیسازان مدرسه فردا در شبکه آموزشی شاد فراهم شود. علاوه بر این ، بنیاد ملی بازی های رایانه ای برای ارتقا litera سواد بازی در میان والدین ، وب سایت Game Understanding را معرفی کرده است.
با تمرکز بر پیروی از دستورالعمل های وزیر فرهنگ و رهبری اسلامی برای سازماندهی نظارت بر بازی ها ، پیمان گفت: برای اجرای دو دستورالعمل انتشار ، سازوکار اجرایی آن نهایی شده و به زودی در قالب سیستم های مستقل کار خواهد کرد.
انتهای پیام