هزینه ساخت ویلا در شمال چقدر است؟

شمال کشور یکی از مناطق زیبا و خوش آب و هوای کشور است. شمال به پایتخت نزدیک است و همین امر سبب شده است که اغلب مردم برای روزهای فراغت و دور بودن از آب و هوای شهری به فکر خرید ویلا یا ساخت ویلا در شمال باشند. دراین مطلب به بررسی هزینه ساخت ویلا در شمال خواهیم پرداخت.

اگر شما هم جزو این افراد هستید و قصد خرید یا ساخت یک ویلا را دارید باید بگوییم که این کار راحتی نیست. نمی خواهیم شما را منصرف کنیم بلکه می خواهیم قبل از همه چیز شما را با نحوه ساخت و هزینه های این کار آشنا کنیم و ببینیم که آیا به صرفه است و می توان یک ویلای ارزان قیمت هم داشت یا خیر؟

در ادامه این مقاله با ما باشید تا به طور کامل در مورد هزینه ساخت ویلا با شما صبحت کنیم.

محاسبه آنلاین هزینه ساخت ویلا | هزینه ساخت خانه ویلایی در روستا | هزینه ساخت ویلا در تهراندشت

هزینه ساخت ویلا در شمال

هزینه های ساخت یک ویلا در کل و به طور خلاصه شامل هزینه های شروع، اجرا و بهره برداری است که این هزینه ها با توجه به موقعیت قرار گیری زمین و سبک ساخت ویلا متفاوت است.

از نظر اصولی ساخت ویلا شبیه ساخت خانه است ولی مسلما افراد از ویلا انتظارات دیگری دارند که معمولا لوکس بودن بنا مد نظر همه است.

نکته دیگری که درباره هزینه ساخت ویلا در شمال نباید از قلم انداخت بزرگی و کوچکی بنا است به این معنی که هر چقدر ویلا بزرگتر باشد به مصالح بیشتری برای ساخت نیاز دارد و هزینه تمام شده آن نیز بیشتر خواهد بود.

بحث مصالح ساختمان برای ویلا نیز به این صورت است که همه افراد مصالح یکسانی برای ساخت ویلای خود در نظر نمی گیرند و کیفیت همه ساختمان ها شبیه هم نیست و هزینه های تمام شده متفاوت است.

بنابراین  با توجه به نوسانات بازار و خواسته مالک در مورد کیفیت بنا هزینه های ساخت متفاوت خواهد بود.

مراحل ساخت ویلا در شمال با برآورد هزینه ها

قبل از اقدام به ساخت ویلا بهتر است که با مراحل ساخت آن و هزینه های آن آشنا شوید تا در وسط کار بدون برنامه ریزی به مشکل نخورید و طبق بودجه ای که پیش بینی کرده اید جلو بروید در ادامه شما را با این هزینه ها تا حدودی آشنا می کنیم ولی در نهایت باید با یک معمار یا شرکت هایی که این کار را می کنند مشورت کنید و راهنمایی بخواهید.

محاسبه آنلاین هزینه ساخت ویلا | هزینه ساخت خانه ویلایی در روستا | هزینه ساخت ویلا در تهراندشت

خرید زمین

انتخاب محل مناسب برای ساخت ویلا، تاثیر زیادی در قیمت تمام شده آن دارد. پس بهتر است که در مورد مکان برای خرید زمین در شمال تحقیق کنید.

برای مثال هزینه ساخت ویلا در متل قو بیشتر از هزینه آن در چمستان است. در کل بعد از قیمت زمین، نوبت به طراحی نمای داخلی و خارجی ویلا  و هزینه استادکاران می رسد.

با توجه به قیمت مصالح و استادکاران بهتر است ابتدا خرید زمین و قیمت آن را در نظر بگیرید.

صدور مجوز

بعد از انتخاب محل مناسب برای ساخت ویلا ، باید برای استعلام صدور مجوز ساخت و کار روی زمین به شهرداری مراجعه کنید. توجه داشته باشید که برخی از زمین ها از طرف سازمان محیط زیست و جنگلبانی و شهرداری تایید برای ساخت نمی گیرند و برخی از مناطق نیز ساخت ویلا در آن ها ممنوع است.

جدا از این موارد باید استعلام متراژ ساخت را نیز از شهرداری بگیرید. قانونی که در شمال برای ساخت وجود دارد به این شکل است که زمین های واقع در محدوده شهری 50 درصد و زمین های خارج از محدوده 30 درصد از زمین را می توانید بسازید. این قانون برای تمامی ویلاها از جمله ساحلی و جنگلی یکسان است.

پروانه ساخت ساختمان

اخذ جواز کسب از شهرداری در مرحله بعدی قرار دارد و هزینه آن در شهرهای مختلف متفاوت است. برای اینکه در این زمینه دچار دردسر نشوید بهتر است زمین های مجوز دار بخرید. پیشنهاد می کنیم که از مشاور املاک های متخصص در این رابطه کمک بگیرید تا دچار دردسرهای دیگر نشوید.

شما باید نقشه شهرداری را برای دریافت مجوز به شهرداری تحویل دهید. هزینه های این مرحله شامل: پرداخت عوارض نوسازی، تهیه نقشه رسمی، مالیات و .. است که بسته به موقعیت زمین و ناحیه شهرداری تعیین می شود.

طراحی داخلی

بعد از اخذ مجوزهای لازم به سراغ طراحی ویلا می رویم. طراحی ویلا با درنظر گرفتن نوع آن و مصالح آن فرق می کند. با توجه به آب و هوای شمال، نکته ای که باید به آن توجه کرد نقشه ویلا است. مهندس ناظر بر حسب سلیقه شما و آنچه که می خواهید ویلا را طراحی می کند.

مرحله بعدی بعد از نقشه برداری شامل انتخاب مصالح برای ساخت و ساز است که بعد از آن سراغ مراحل فنی ویلا می رویم که شامل: پی کنی ویلا، اجرای فنداسیون، دیوار چینی و سفت کاری، نازک کاری، عایق کاری، کاشی کاری، سفید کاری، کف سازی، نصب در و پنجره و نقاشی می شود.

محاسبه آنلاین هزینه ساخت ویلا | هزینه ساخت خانه ویلایی در روستا | هزینه ساخت ویلا در تهراندشت

نکات لازم در مورد ساخت ویلا

تا اینجا هزینه ها و امکانات رفاهی یک ویلا را به صورت استاندارد بیان کردیم در ارتباط با ویلاهای لوکس هیچگونه قیمتی را نمی توان بیان کرد چرا که مصالح این ویلاها خارجی بوده  و با توجه به نوسان ارز قیمت ثابتی ندارند.

متوسط ساخت یک ویلا بسته به موقعیت مکانی، زیر بنای ویلا و طراحی ویلا بین 6 تا 10 میلیون می توان برآورد کرد که البته با کم و زیاد شدن یک سری پارامترها آن را تا 20 میلیون نیز می توان تخمین زد.

اگر قصد شما از ساخت ویلا، فروش یا اجاره است باید بگوییم که کل هزینه های شما طی 2 الی 4 سال برمیگردد ولی اگر صرفا برای استفاده شخصی است حتما به این نکته توجه داشته باشید که بودجه ای که صرف می کنید قابلیت بازگشت ندارد.

هزینه های مربوط به ساخت ویلا در سالهای اخیر افزایش یافته است و همین امر سبب بالا رفتن قیمت ویلاها شده است.

در سال های اخیر افزایش تقاضا برای ساخت و خرید ویلا در شمال افزایش یافته است. در اواخر دهه 80 تا سال 96 یک رکورد افزایش قیمت در شمال باعث شد که قیمت ها ویلا و زمین افزایش پیدا کند این تغییرات در سال 97 شدت گرفت و خرید ویلا دو برابر شد که این شوک بزرگی برای خریداران بود که سرمایه خود را برای خرید جمع کرده بودند.

 در این شرایط خریداران از ترس افزایش مجدد قیمت ها، خرید ویلا را در اولویت قرار دادند که همین امر باعث شد که قیمت ها بیشتر بالا برود.

ساخت ویلا یا خرید ویلا؟

ساخت ویلا نیز دردسرهای خود را دارد اما اگر شما فردی هستید که روی نحوه ساخت ویلا و مکان ویلا و طراحی ویلا حساس هستید به طبع ساخت ویلا برای شما گزینه مناسب تری است.

گاها پیدا کردن ویلای مورد نظر نیز هم از لحاظ قیمت و هم مکان مناسب و امکانات دلخواه نیز مشکل است. در این حال بهترین کار ساخت یک ویلا است اگر نگران زمان ساخت آن هستید یا یک گروه معماری خبره در این زمینه مشورت کنید.

نتیجه گیری

ساخت و طراحی ویلا در شمال به موارد مختلفی بستگی دارد و نمی توان به صورت کلی یک هزینه ثابت برای آن در نظر گرفت. هزینه ساخت ویلا در مناطق روستایی هزینه کمتری نسبت به ساخت ویلا در مناطق توریستی دارد.

مصالحی که برای ساخت ویلا در نظر دارید نیز جزو مواردی است که در هزینه تمام شده ویلا نقش دارد. اگر برای اولین بار است که در شمال می خواهید یک ویلا بسازید بهتر است با شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند تماس بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا