چگونه بازی انلاین را افلاین اجرا کنیم؟

چگونه می‌توان بازی‌های آنلاين را آفلاين بازی كرد؟ + آموزش تصويری

بیشتر کاربران علاقه شدیدی به بازی های آنلاین دارند و دوست دارن این بازی ها را بصورت آفلاین هم داشته باشند.با این آموزش به راحتی می توان به صورت آفلاین بازی کرد. بیشتر کاربران علاقه شدیدی به بازی های آنلاین دارند و بعضی از این بازی ها مخاطبان زیادی جذب کرده اند که فقط به صورت آنلاین می توان بازی کرد با این ترفند می توان بازی آنلاین مورد علاقه خود را دانلود کرده و به صورت آفلاین بازی کنید و به کسب درامد از بازی نیز بپردازید.

مرحله اول:سایت بازی آنلاین مورد نظر را باز می کنیم.

مرحله دوم:بازی مورد نظر خود را اجرا می کنیم و آدرس سایت را کپی می کنیم.

مرحله سوم:سایت فایل2اچ دی را باز می کنیم.برای باز کردن سایت اینجا کلیک کنید.

مرحله چهارم:آدرس سایت را در قسمت جستجو وارد می کنید و اینتر را می فشاریم.

مرحله پنجم:پس از زدن کلید اینتر، کلید های ctrl+f را پایین نگه میداریم.و کادر جستجو ظاهر می شود سپس در کادر جستجو “swf.” می نویسیم توجه داشته باشید فقط .swf را بنویسید.

مرحله ششم:در این مرحله لیست کشویی باز می شود که در آن باید به دنبال بازی مورد نظر خود بگردیم.

توجه داشته باشید دو لینک داده شده وجود داشته باشند.در بعضی مواقع این دو لینک یکسان می باشند.

مرحله هفتم:لینک مورد نظر را کپی کرده برای دانلود آن را وارد اینترنت دانلود منیجر یا هر نرم افزار دیگر برای دانلود وارد می کنیم تا عملیات دانلود شروع شود.پس از دانلود می توان بازی را به صورت آفلاین بازی کنید.

چطور از استیم به صورت آفلاین استفاده کنیم؟

آیا می‌دانستید که قادرید بدون اتصال به اینترنت از استیم استفاده کنید؟ به عنوان مثال در شرایط سفر که احتمالا فاقد اینترنت هستید و یا اتصال Wi-Fi ضعیف است، این ویژگی جذاب استیم خودنمایی می‌کند و امکان استفاده آفلاین را برای شما فراهم می‌سازد. اگر قصد دارید طرز استفاده از استیم به صورت آفلاین را بیاموزید، با ما همراه شوید.

چگونه حالت آفلاین استیم را فعال کنیم؟

طبیعی است که استیم به سبب بهره‌گیری از ویژگی‌هایی نظیر ذخیره‌سازی در فضای ابری، به‌روزرسانی‌های خودکار و غیره نیازمند اتصال اینترنت باشد اما خبر خوب این که بدون اینترنت هم می‌توان از طریق استیم به اجرای بازی‌های آن پرداخت.

برای این کار ابتدا در شرایطی که به اینترنت متصل هستید، وارد استیم شوید. پیشنهاد می‌کنیم به استیم اجازه دهید رمز عبورتان را به خاطر بسپارد تا ورود به حساب کاربری در دفعات بعدی آسان‌تر گردد.

سپس از منوی بالای صفحه به مسیر Steam > Settings > Account بروید و مطمئن شوید گزینه Don’t save account credentials on this computer تیک نخورده باشد؛ در غیر این صورت امکان استفاده آفلاین از استیم فراهم نخواهد شد.

سپس از قسمت پایین صفحه وارد بخش Downloads شوید و اطمینان حاصل کنید که هیچ فایلی (اعم از بازی جدید یا به‌روزرسانی‌ بازی‌های موجود) در حال دانلود نباشد. صف دانلود را خالی کنید و سپس بازی مورد نظر را اجرا نمایید. پس از آن که مطمئن شدید بازی مذکور بدون نیاز به دانلود فایل‌های مربوط به به‌روزرسانی و هر فایل اضافی دیگری به درستی اجرا شد، آن را ببندید.

سپس از منوی اصلی استیم به مسیر Steam > Go Offline بروید و هنگامی که پیام مبنی بر اجرای آفلاین استیم روی صفحه ظاهر شد، روی Restart in Offline Mode کلیک کنید. به همین راحتی استیم و بازی‌های آن در حالت آفلاین اجرا خواهد شد! البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که در حالت آفلاین بسیاری از ویژگی‌های استیم در دسترس نیستند و اگر به فروشگاه استیم و یا پروفایل خود سری بزنید، با پیغام Steam is currently in Offline Mode مواجه خواهید شد.

توصیه می‌کنیم همواره در وضعیت آفلاین باقی نمانید و برای دریافت به‌روزرسانی‌ها، دانلود بازی‌های جدید و همگام‌سازی دستاوردهای قبلی در بازی‌های مختلف، گاهی اوقات از مسیر Steam > Go Online استیم را مجددا به حالت آنلاین بازگردانید.

البته بایستی بدانید بازی‌هایی که نیاز به اتصال پیوسته اینترنت دارند و یا از یک launcher خارجی استفاده می‌کنند، با این روش قابل اجرا نخواهند بود و راهی برای دور زدن این موضوع وجود ندارد.

همچنین استیم این امکان را به شما بخشیده است تا صرفا برای دوستان خود آفلاین باشید لذا در حالی که در استیم حضور دارید، دوستانتان قادر به ارسال پیام به شما نیستند.

بدین منظور در نوار ابزار بالای استیم بر گزینه Friends کلیک کنید. سپس اگر قصد دارید برای همه دوستانتان آفلاین باشید، Invisible را انتخاب کنید و اگر می‌خواهید از دید کل انجمن استیم آفلاین باشید، گزینه Offline را برگزینید. انتخاب این دو گزینه صرفا وضعیت شما را از دید سایر کاربران مخفی می‌کند اما اتصال شما را به شبکه استیم هم‌چنان حفظ می‌کند لذا قادرید بازی‌ها و به‌روزرسانی‌ها را دانلود نمایید.

اگر در منوی Friends گزینه Online را انتخاب کنید، همه چیز به روال سابق خود باز خواهد گشت.

بازی آنلاین و بازی اینترنتی چیست؟

بازی‌های آنلاین در سیستم عامل‌های بازی‌های مدرن، از جمله رایانه‌های شخصی، کنسول‌ها و دستگاه‌های تلفن همراه، همه جا پخش می‌شوند.

تاریخچه بازی آنلاین

تاریخ بازی آنلاین به روزهای اولیه شبکه‌های کامپیوتری مبتنی بر بسته در دهه 1970 برمی‌گردد. یکی از مثال‌های اولیه برای بازی‌های آنلاین MUD‌ است. این بازی شامل MUD1 می‌شود که در سال 1978 ساخته و منتشر شد و در ابتدا تنها به یک شبکه داخلی محدود بود. سپس در سال 1980 به شبکه ARPANet متصل شد.در دهه‌ی بعدی بازی‌های تجاری آنلاین رواج یافتند. شروع این بازی‌ها با بازی جزایر کسمایی (Islands of Kesmai) که یک بازی آنلاین تبلیغاتی بود در سال 1984 شروع شد. بازی‌های گرافیکی دیگری چون بازی اکشن MSX LINKS در سال 1984 و بازی آنلاین جنگی Air Warrior در سال 1987 و … در این دهه منتشر شدند.

تاثیرات اینترنت بر گسترش بازی‌ آنلاین

در دهه 90 دسترسی به اینترنت پرسرعت موجب گسترش و همه‌گیر شدن بازی‌های آنلاین شد. انواع بازی آنلاین با عناوین قابل توجه‌ای چون Nexus: The Kingdom of the Winds در سال 1996، Quakeworld در سال 1996، Ultima Online در سال 1997، Lineage در سال 1998، Starcraft در سال 1998، Counter-Strike در سال 1999 و EverQuest در سال 1999 منتشر شدند.

در این زمان کنسول‌های بازی نیز مجهز به سیستم‌های آنلاین و اتصال به اینترنت شدند. در این میان می‌توان به کنسول بازی Famicom Modem که در سال 1987 برای اولین بار مجهز به اتصال اینترنت شد. از دیگر نمونه‌های کنسول‌های بازی که در سال‌های بعدی مجهز به قابلیت اتصال به اینترنت و انجام بازی آنلاین شدند می‌توان به Satellaview در سال 1995، SegaNet در سال 1996، PlayStation 2 در سال 2000 و Xbox در سال 2001 اشاره کرد.

پیشرفت تکنولوژی موجب دسترسی به سرعت بسیار بالاتری شد. این قابلیت موجب محبوبت بیش از پیش بازی آنلاین در میان مخاطبین شد. این موضوع موجب ساخت و انتشار سبک‌ها و ژانرهای متفاوت بازی‌هایی با گرافیک و داستان بالایی شد. ژانرهای اجتماعی در این سال‌ها بیش از پیش ایجاد شدند و حتی به پلتفورم‌های جدید مانند موبایل هم کشیده شدند.

ژانر‌های بازی‌ آنلاین

گسترش شبکه‌های اینترنتی و پیشرفته شدن تجهیزات کامپیوتری موجب پیشرفت بازی‌ آنلاین شده است. امروزه بازی‌های آنلاین در انواع ژانر‌ها تولید می‌شوند و با هم به رقابت تنگاتنگ می‌پردازند. در ادامه به بعضی از مشهور‌ترین ژانر‌های بازی آنلاین اشاره خواهیم کرد.

1- ژانر شوتر اول شخص

در طول دهه 1990 بازی‌های آنلاین در طیف گسترده‌ای از پروتکل‌های شبکه LAN مانند IPX و پروتکل‌هایی که متصل به اینترنت بودند مانند TCP/IP ساخته و منتشر شدند. بازی‌های Deathmatch که در آن‌ها چندین بازیکن در نبرد با یکدیگر به سر می‌برند به عنوان نوع جدیدی از بازی آنلاین از محبوبیت بالایی در این دوره برخوردار بود. بسیاری از بازی‌های شوتر اول شخص شامل ویژگی‌های مسابقه‌های Deathmatch بودند. بازی‌هایی چون Call of Duty: Advanced Warfare، Halo و Zula از انواع بازی‌های آنلاین در ژانر شوتر هستند.

2- ژانر استراتژی

بازی‌های استراتژی اولیه اغلب دارای چند بازیکن بودند که با استفاده از یک مودم یا اتصال اینترنت به بازی می‌پرداختند. زمانی که در دهه 1990 اینترنت شروع به رشد کرد، توسعه نرم‌افزاری نیز توسعه یافت و امکان استفاده از تونل LAN برای اتصال به اینترنت را به بازیکنان داد. در اواخر دهه 1990 اکثر بازی‌های استراتژی از اینترنت ملی استفاده می‌کردند و به این شکل بازیکنان در سرتاسر دنیا امکان بازی با همدیگر را داشتند.

بعضی از بازی‌های آنلاین ژانر استراتژی محبوب عبارتند از Sins of a Solar Empire، StarCraft و Travian.بازی تراوین یک بازی آنلاین تحت وب استراتژی است که در آن دهکده‌ها با هم به جنگ می‌پردازند و می‌توان با هر یورش به یک دهکده غنائم و جوایز مختلفی را به دست آورد. این بازی که مدتی در ایران فیلتر بود در سال 95 از فیلتر خارج شد و حالا یکی از محبوب‌ترین بازی‌های آنلاین رایگان در ایران است که توسط سایت سرگرمی منتشر شده است.

3- ژانر جنگی چند نفره آنلاین

این بازی‌ها به طور کلی مبتنی بر یک میدان جنگ چند نفره هسستند که کاملا به صورت آنلاین هستند. ژانر جنگی چند نفره نوع خاصی از سبک بازی‌های استراتژی است. در سال 2010 این ژانر به عنوان نوعی از ورزش‌های الکترونیکی شناخته شد که شامل بازی‌هایی چون Warcraft III، Heroes of the Storm، Smite و Tanki Online می‌شود.تانکی آنلاین یکی از بازی‌های محبوب در این ژانر است که به تازگی نسخه فارسی آن توسط استودیوی سورنا ساخته و توسط سایت سرگرمی منتشر شده است. این بازی که از محبوبیت جهانی برخوردار است حالا در ایران به زبان فارسی در اختیار کاربران ایرانی قرار گرفته و می‌توان با استفاده از کارت‌های شتاب اقلام موجود در بازی را خریداری نمود.

چگونه بازی آنلاین بازی کنیم؟

امروزه بازی‌های آنلاین در همه‌جای اینترنت دیده می‌شوند. ممکن است خیلی وقت‌ها تحت تاثیر تبلیغات یک بازی آنلاین قرار گیرید و به صفحه بازی آن وارد شوید. اما همیشه این تبلیغات و این بازی‌ها نمی‌توانند امن باشند. به همین علت انجام بازی آنلاین نیازمند دقت و اطمینان است تا سیستم شما در معرض ویروس‌ها و کلاه‌برداری‌ها قرار نگیرد. از این رو در این مطلب می‌خواهیم به این اشاره کنیم که با وجود محبوبیت بالای انواع بازی‌های آنلاین به چه روش می‌توان با امن‌ترین حالت ممکن به بازی پرداخت و از اوقات فراغت خود لذت برد.

1- نصب آنتی ویروس

یکی از اولین‌ و مهمترین کارهایی که برای محافظت از کامپیوتر خود باید انجام دهید نصب یک آنتی ویروس اسست. به این شکل هنگامی که وارد یک سایت نامعتبر شوید آنتی ویروس به شما اطلاع می‌دهد و دیگر نیازی نیست که نگران هکر‌ها و ویروس‌ها باشید.

2- رمز عبور قوی برای حساب بازی خود انتخاب کنید

گذرواژه‌ای که برای حساب‌های کاربری خود در بازی‌های آنلاین انتخاب می‌کنید باید از قدرت بالایی برخوردار باشند تا امکان هک شدن و دست‌درازی را کم کنند. گذرواژه‌ها باید حداقل هشت کاراکتر داشته باشند و ترکیبی از حروف بزرگ، کوچک و عدد باشند. بهتر است رمز عبور خود را هر سه ماه یکبار تغییر دهید.

3- مراقب فروم‌های آنلاین باشید

در فروم‌ها باید بسیار مراقب و به هوش باشید. بسیاری از متقلبان و هکر‌ها از این طریق ممکن است اطلاعات اکانت شما را بدزدند.اگر فکر می‌کنید که مشکلی در حساب بازی شما وجود دارد به جای باز کردن لینک‌هایی که در ایمیل‌ برای شما فرستاده می‌شود مستقیما به سایت اصلی شرکت بازی مراجعه کنید.

4- مراقب پیام‌های ناشناس باشید

این مورد شامل لینک‌های ناشناخته و تبلیغاتی که قبل از شروع بازی ظاهر می‌شوند، می‌شود. بهتر است هیچ‌گاه بر روی این لینک‌ها و تبلیغات کلیک نکنید.

چه بازی آنلاینی را انتخاب کنیم؟

اگر دلتان می‌خواهد از اوقات فراغت خود لذت ببرید اما نمی‌دانید چه بازی می‌تواند به اندازه کافی برای شما خوب باشد، قبل از اینکه یک بازی را به صورت اتفاقی شروع کنید بهتر است درباره آن کمی تحقیق کنید. انتخاب یک بازی نامناسب ممکن است شما را از همه بازی‌ها زده کند و این درست نیست. زیرا بسیاری از بازی‌های آنلاین بسیار هیجان‌انگیز هستند و می‌توانند روز شما را بسازند. اما برای یک انتخاب صحح باید چه طور عمل کرد؟

1- بررسی رتبه‌بندی بازی

بیشتر پلتفرم‌های بازی دارای رتبه‌بندی کاربران و گاهی حتی متخصصان هستند. اگر رتبه‌بندی یک بازی کمتر از 4 است ممکن است انجام آن بازی به اندازه کافی ایده‌ی خوبی نباشد و تنها وقت شما را هدر دهد. به همین علت اولین کاری که می‌توانید برای انتخاب بازی انجام دهید بررسی کردن این رتبه‌بندی‌ها است.

2- خواندن نظرات

بازخوردها و نظراتی که کاربران و بازیکنان دیگر بر روی یک بازی می‌نویسند می‌تواند در دادن یک دید کلی درمورد بازی به شما کمک کند. به خصوص اگر بازی مورد نظر شما دارای رتبه‌بندی نباشد این گزینه می‌تواند بسیار حیاتی باشد. اگر تعدادی از کاربران ادعا کردند که بازی مورد نظر ممکن است موجب خرابی کامپیوتر شما شود بهتر است دور آن بازی آنلاین را خط بکشید.

3- نکات ایمنی هنگام انجام بازی آنلاین

شاید برای بعضی هنوز سواستفاده‌های مجازی جا نیافتاده باشد. اما این موضوع یک مشکل اساسی و مهم است که باید بسیار مراقب آن باشید. بهتر است هیچ‌وقت در حساب کاربری خود اطلاعات شخصی خود مانند نام، شماره تماس، قد و … را وارد نکنید. همچنین مراقب باشید که آدرس ایمیل خود را در چه جاهایی وارد می‌کنید.

دکمه بازگشت به بالا