افزایش قیمت شیشه ساختمانی

شیشه ساختمانی چیست؟

شیشه ساختمانی در بخش های مختلف ساختمان مانند درب و پنجره و سایر بخش ها در دکوراسیون داخلی مانند نرده، پله، بالکن و پارتیشن ها برای جداسازی و نما نیز از شیشه ها استفاده می شود. شیشه ساختمانی گاهی در سقف یا کف نیز به کار می رود و دلیل به کار گیری آن کاهش بارهای سقف و کف است.

ساختمان

در برخی موارد نیز برای این است که نور را بین طبقات به حرکت درآورند که شیشه بهترین راه حل است. حرکت روی یک کف شیشه ای با محاسبات و اجرای صحیح حس هیجان فوق العاده ایجاد می کند و فضا را از قالب های تکراری خارج می کند. این روزها شیشه های ساختمانی را با تکنیک های ایمن سازی و لمینت کردن کاربردی تر می کنند به طوری که شیشه ها ایمن و بادوام و شفاف و مقاوم در مقابل ضربات و فشارها تولید می شود.

فروش شیشه ساختمانی

فروش شیشه ساختمانی با انتخاب نوع مورد نیاز و کاربری های مختلفی انجام می شود که شامل ویژگی هایی مانند عایق صوتی، عایق حرارتی، نما و زیبایی بصری، استحکام، امنیت و … است. استفاده از مات کننده شیشه در انواع شیشه مات کن ساده و شیشه مات کن رنگی می تواند ایده ای کاربردی و دکوراتیو باشد که در فروش شیشه ساختمانی در نظر گرفته می شود. فروش شیشه ساختمانی شامل انواع شیشه برای نیازهای مختلف و کاربری های متفاوت به شکل شیشه های دو جداره، عایق در برابر صدا، خاک، انتقال سرما و گرما می باشد. فروش و نصب شیشه ساختمانی در مکانی که احتمال شکستن و فرو ریختن شیشه باشد، باید با توجه به ویژگی خاص و امنیت آن باشد و از شیشه مسطح استفاده می شود.

انواع شیشه ساختمانی

انواع شیشه ساختمانی شامل دسته بندی هایی ازجمله شیشه تخت، شیشه سکوریت، شیشه خم، شیشه لمینت یا ضد گلوله یا ایمنی و شیشه دوجداره است. شیشه کار شده در انواع شیشه ساختمانی را نیز می توان به چند دسته ازجمله شیشه رنگی، شیشه ساده یا مشجر و شیشه با ضخامت های متفاوت ( از ۳میلی متر تا ۲۰ میلی متر) تقسیم کرد. شیشه تخت یا فلوت از انواع شیشه ساختمانی است و به دلیل روش تولید خاصی که دارد، بدون موج و خمیدگی است و در ساخت درب و پنجره کاربرد فراوانی دارد. انواع شیشه ساختمانی شامل شیشه های نشکن، ایمنی، مسلح، تنیده، لایه دار، باسیم، بازتابنده رنگی، بازتابنده پوشش دار آینه ای، عایق گرما، عایق آتش وعایق صدا هم می شود.

کاربرد شیشه ساختمانی

کاربرد شیشه ساختمانی برای فضای کوچک مناسب است، دیوارهای شیشه ای بهترین گزینه برای بزرگتر جلوه دادن و جایگزینی مناسب برای دیوارهای قطور و جاگیر هستند. پارتیشن شیشه ای نه تنها کاربرد شیشه ساختمانی برای فضاهای مختلف به ویژه جداسازی و نظم بخشی در دکوراسیون داخلی را موجب می شود، هزینه کمتر و سرعت اجرای بالاتری هم دارد. یکی دیگر از کاربردهای شیشه ساختمانی به کارگیری انواع شیشه دوجداره به عنوان عایق صوتی خوب است که به مزیت بزرگتر نشان دادن فضا نیز اضافه می شود. کاربرد شیشه ساختمانی در حمام و سرویس بهداشتی نیز موجب زیبایی بیشتر و فضای مدرن در دکوراسیون داخلی شده و فضای کوچک را بهینه تر می کند.

عوامل موثر بر قیمت شیشه

عوامل مختلفی بر قیمت شیشه ساختمانی دارند که از آن جمله می توان به موارد : کیفیت ساخت و تجهیزات به کار برده شده در مراحل تولید شیشه، شفافیت و وضوح شیشه، رنگ شیشه، کارخانه سازنده، ابعاد و ضخامت شیشه، نوع شیشه، استحکام و مقاومت در برابر ضربه و فشار، عایق بودن در برابر صوت و حرارت و … اشاره کرد. در صورت نیاز به مشاوره و دریافت اطلاعات در مورد ویژگی ها و قیمت انواع شیشه به کارشناسان مجرب گروه ساز و کار مراجعه نمایید.

قیمت روز شیشه به دلایل متعددی از جمله نوسانات بازار ارز و تغییر مداوم قیمت مواد اولیه، مدام درحال نوسان می باشد. برای آگاهی بیشتر و استعلام قیمت روز شیشه در انواع مختلف می توانید با شرکت سازوکار تماس بگیرید. امروزه به دلیل زیبایی دوچنانی که شیشه به محیط می بخشد، خرید و فروش شیشه و استفاده از آن رو به افزایش است.

انواع شیشه برای استفاده در مکان های مختلف کاربرد دارند. در سایت ساز و کار می توانید لیست قیمت انواع مختلف شیشه را مشاهده نمایید و سپس اقدام به خریداری کنید. از انواع شیشه می توان به سکوریت، دوجداره، میرال، رفلکس، لمینیت و … اشاره کرد که در ساز و کار بهترین قیمت ها و بالاترین کیفیت به شما ارائه خواهد شد. خریداران با اطلاع از ویژگی های انواع شیشه می توانند خرید خود را به راحتی در فروشگاه اینترنتی ساز و کار نهایی کنند.

شیشه متری چند است؟

شیشه از مهم ترین و کاربردی ترین در تمام محیط های ساختمانی است که امروزه موردتوجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. با دقت به خیابان ها و کوچه ها و حتی داخل ساختمان از اهمیت و کاربرد زیاد شیشه مطلع می شوید. موارد بسیاری وجود دارند که در قیمت شیشه تاثیر بسیاری دارند. برای این که بدانید شیشه متری چند است باید با عوامل تاثیرگذار بر قیمت آن آشنا شوید. همانطور که می دانید شیشه انواع مختلفی دارد. شیشه فلوت، شیشه سکوریت، شیشه دو جداره، شیشه لمینت از انواع شیشه سکوریت است که قیمت و کاربرد های متفاوتی دارند.

یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت انواع شیشه ضخامت آن است. بدیهی است که هرچه ضخامت شیشه بیشتر باشد، بر قیمت آن تاثیر می گذارد. ابعاد شیشه، شفافیت، کیفیت و طرح نیز از عوامل تاثیر گذار بر قیمت انواع شیشه ساختمانی است. هرچه متراژ کار مدنظر شما بیشتر باشد، ابعادی که برای شیشه در نظر گرفته می شود، بیشتر است. در نهایت ابعاد شیشه هرچه بزرگتر باشد، قیمت شیشه بیشتر می شود.

از نکات مهم دیگری که در قیمت شیشه تاثیر می گذارد، کیفیت شیشه است. تولید کنندگان با کیفیت های متفاوتی شیشه ها را تولید و به بازار عرضه می کنند. در واقع هرچه شیشه کیفیت بالاتری داشته باشد، زیباتر است و با قیمت بالاتری به فروش می رسد. شیشه ها در انواع مات و شفاف تولید می شوند. با توجه به ویژگی های هر کدام، کاربرد های گوناگونی دارند. نمونه شیشه شفاف از نمونه شیشه مات آن با قیمتی متفاوت عرضه می شود. با توجه به مطالب فوق همه شیشه های ساختمانی قیمت یکسانی ندارند و هر کدام با توجه به ویژگی و مشخصاتی که دارند، دارای یک قیمت جداگانه ای هستند. تولید کننده و عرضه کننده شیشه های ساختمانی نیز در قیمت آن تاثیر می گذارند.

توجه داشته باشید که شیشه را از فروشنده ای تهیه کنید که بهترین و مرغوب ترین شیشه ها را با قیمتی مناسب ارائه می دهد. زیما تجربه زیادی در زمینه فروش شیشه های ساختمانی دارد. زیما با ارائه شیشه های ساختمانی باکیفیت و مرغوب توانسته از ابتدای کار خود تا الان رضایت مشتریان را جلب کند. برای اطلاع از قیمت شیشه و کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت شیشه مشتریان می توانند از طریق شماره های درج شده در سایت با کارشناسان سازوکار تماس بگیرند و اطلاعاتی که می خواهند را کسب کنند. با سازوکار خریدی باکیفیت و مرغوب را تجربه کنید.

شیشه ساده پنجره متری چنده؟

شیشه ساده نسبت به سایر شیشه ها کیفیت پایین تری دارد و از این رو قیمت آن نسبتا مناسب تر است. شیشه ساده پنجره می بایست بر اساس قاب پنجره برش داده شود تا بتواند به خوبی در جای خود قرارگیرد. شیشه ساده ضخامت های متفاوتی دارد و این شیشه در ضخامت های 4 میل، 6 میل، 8 و 10 میل به تولید می رسد. ضخامت این شیشه یکی از عواملی است که بر قیمت آن تاثیر می گذارد. شیشه ساده پنجره را می توانید در مکان هایی که از حساسیت کمتری برخوردارند و احتمال خطر کمتری در آنجا وجود دارد به کار ببرید، در غیر این صورت بهتر است از شیشه های با کیفیت و محکم تری همچون شیشه سکوریت (شیشه نشکن)، شیشه لمینت، شیشه دو یا سه جداره و… استفاده کنید.

جدا از همه مواردی که ذکر کردیم؛ متراژ و ابعاد شیشه از مهم ترین مواردی است که قیمت نهایی شیشه ساده پنجره را تعیین می کند. اما با توجه به شرایط اقتصادی کشورمان و نوسانات قیمت اجناس، نمی توان قیمت ثابتی را بیان کرد و بهتر است برای اطلاع از قیمت شیشه ساده پنجره با همکاران ما در مجموعه زیما تماس بگیرید. آن ها شما را به بهترین نحو راهنمایی کرده و به همه سوالات شما پاسخ می دهند.

دکمه بازگشت به بالا