برق اضطراری آسانسور صنعتی

برق اضطراری آسانسور

استفاده از سیستم برق اضطراری آسانسور برای حفظ ایمنی و آرامش سرنشینان ضروری است. این به آسانسور اجازه می دهد تا برای مدتی در هنگام قطع برق کار کند و از توقف و خاموش شدن ناگهانی جلوگیری کند.

همه چیز در مورد قدرت سریع آسانسور

آیا نیاز به استفاده از برق اضطراری آسانسور را می دانید؟ زمانی بود که مردم برای رسیدن به طبقه مورد نظر در هنگام بالا رفتن مجبور بودند فشار چند پله را تحمل کنند. اما امروزه با ساخت ساختمان های بلند، استفاده از پله عملا غیرممکن شده است. در این بین با استفاده گسترده از آسانسور این مشکل برای همیشه از بین رفت.

امروزه آسانسورها نقش مهمی در زندگی روزمره دارند. در واقع، اکثر سازمان ها و ساختمان ها در شهرها به آسانسور در ساختمان ها برای راحتی عموم نیاز دارند. با تقاضای آسانسور و به خصوص افزایش ساختمان های بلند، نیاز به سیستم برق اضطراری آسانسور برای اطمینان از ادامه عملکرد صحیح آسانسور ضروری است. این امر به ویژه در هنگام قطع برق برای اطمینان از ایمنی عمومی بسیار مهم است.

Ups آسانسور | الزام برق اضطراری در ساختمان | بهترین ups آسانسور

یک آسانسور در ساختمان نیاز به نصب فوری برق دارد

یک آسانسور برای بالا رفتن از برق زیادی استفاده می کند، اما برای پایین آمدن از نیروی کمتری استفاده می کند. Uplift مصرف انرژی بالا را با وزن منفی جبران می کند. آسانسورها همچنین دارای قطعات الکتریکی زیادی هستند که باعث می شود آنها به درستی کار کنند.

بیایید ببینیم در هنگام قطع برق چه اتفاقی برای آسانسور شما می افتد. همه آسانسورها برای عملکرد مناسب به منبع تغذیه متکی هستند. آسانسور کششی برای راه اندازی آسانسور به برق نیاز دارد و آسانسور هیدرولیک برای به حرکت درآوردن واحد پمپاژ به برق نیاز دارد.

ابتدا با قطع برق آسانسور بلافاصله متوقف می شود. این لکه سیاه می تواند به صورت توقف ناگهانی بین لایه ها رخ دهد. زیرا آسانسور مجهز به ترمز برقی است. به طور معمول، ترمز الکترونیکی باز نگه داشته می شود. به محض قطع برق، ترمز گرفته شده و آسانسور متوقف می شود. چراغ های خانه و داشبورد خاموش می شوند و چراغ های اضطراری روشن می شوند.

یکی از راه های جلوگیری از این امر استفاده از برق اضطراری آسانسور است. آسانسور ممکن است دارای سیستم کاهش ولتاژ باشد. این سیستم به محض قطع برق فعال می شود. به طور کلی، هنگامی که برق قطع می شود، آسانسور به طبقه بعدی یا در بیشتر موارد، طبقه اول منتقل می شود.

در این مدت درها به درستی باز و آسانسور به درستی بسته می شود. این به مسافران کمک می کند تا با خیال راحت و کارآمد از آسانسور خارج شوند. با این حال، آسانسور تا زمان برقراری مجدد برق از کار می افتد.

انواع برق اضطراری آسانسور

از آنجایی که مردم بسیار از آسانسور استفاده می کنند، مقررات ایمنی ساختمانی آسانسورها را ملزم می کند که حداقل 90 دقیقه برق پشتیبان کامل در ساختمان های بلند داشته باشند. این موضوع از آن جهت حائز اهمیت است که ایمنی مسافران را در صورت قطع برق تضمین می کند. ساختمان هایی که این قانون را رعایت نمی کنند ممکن است در بازرسی ساختمان و اخذ مجوزهای لازم با مشکل مواجه شوند و پروانه کسب نگیرند.

شما می توانید از یک ژنراتور پشتیبان برای برق پشتیبان در آسانسور استفاده کنید. اما با قوانین جدید کنترل کیفیت هوا و الزامات سختگیرانه نگهداری ژنراتور، استفاده از برق اضطراری UPS آسانسور محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.

با این حال، برخی از ساختمان ها از ژنراتور برای تامین برق اضطراری آسانسور استفاده می کنند. این ویژگی بیشتر در ساختمان های بلند یا بحرانی مانند بیمارستان ها و مراکز دولتی دیده می شود. ژنراتورها امکان استفاده اضطراری محدود را برای ساختمان فراهم می کنند. تامین برق اضطراری آسانسور از طریق ژنراتور اغلب فقط برای یک آسانسور در یک ساختمان امکان پذیر است.

برق اضطراری در آسانسورهای صنعتی

برق اضطراری در این نوع آسانسورها بسیار مهم و حیاتی است. به دلیل استفاده از آسانسورهای صنعتی در محیط هایی با اهمیتی بالا و خطرناک وجود برق اضطراری در آن ها بسیار مهم و با اهمیت میباشد

برق اضطراری در آسانسورهای صنعتی نیاز است تا در مواقع قطعی برق عمومی یا خرابی سیستم برق داخلی، بتواند آسانسور را به طور ایمن و کارآمد در حالت عملیاتی نگه دارد. بسته به طراحی و نوع آسانسور، سیستم برق اضطراری می‌تواند شامل عناصر مختلفی باشد که در زیر به برخی از آنها اشاره خواهم کرد:

باتری اضطراری: برای فعالیت طولانی‌تر آسانسور در حالت برق قطعی، باتری اضطراری استفاده می‌شود. این باتری‌ها معمولاً در مناطق خاصی از آسانسور نصب می‌شوند و تغذیه برق لازم برای قسمت‌های اساسی آسانسور را فراهم می‌کنند.

تراشه کنترلر اضطراری: این تراشه‌ها مسئول کنترل سیستم برق اضطراری هستند. آنها تغییرات در وضعیت برق را تشخیص می‌دهند و عملکرد آسانسور را به حالت اضطراری تغییر می‌دهند. معمولاً در صنعت آسانسور از کنترلرهای مجزا برای عملکرد اضطراری استفاده می‌شود.

رله‌های اضطراری: رله‌های اضطراری برای تغذیه برق از باتری به قسمت‌های اساسی آسانسور استفاده می‌شوند. این رله‌ها وظیفه اتصال برق باتری به موتورها، سیستم ترمینال آسانسور و سایر قسمت‌های مورد نیاز را دارند.

سیستم تامین برق اضطراری یک آسانسور

هنگام استفاده از باتری برق اضطراری آسانسور به چه علائمی باید توجه کنیم؟

هنگام استفاده از سیستم برق اضطراری آسانسور UPS به عنوان منبع تغذیه پشتیبان، چندین فاکتور مهم باید در نظر گرفته شود.

برای کاهش انرژی مورد نیاز برای راه اندازی آسانسور، برخی از سازندگان آسانسور، سیستم های “صرفه جویی در انرژی” را در آسانسور خود نصب می کنند. اما نمی توان از این نوع سیستم ها همزمان با برق اضطراری یو پی اس اینورتر استفاده کرد، زیرا باعث آسیب به یو پی اس می شود.

شرکت پشتیبانی شما باید اسنادی ارائه دهد که نشان دهد UPS از آسانسور، تجهیزات و فن ها حداقل به مدت 90 دقیقه در شرایط بار بالا پشتیبانی می کند.

ظرفیت بار UPS یا سیستم برق اضطراری فقط با باتری نباید در عملکرد عادی جریان را تحمل کند. همچنین باید اوج ولتاژ آسانسور و تجهیزات متصل (مانند فن ها) را تحمل کند، بنابراین ضروری است که یو پی اس به اندازه کافی قدرتمند و بالاتر از جریان نامی مورد استفاده آسانسور باشد تا به طور مداوم کار کند.

اکثر سیستم های UPS اضطراری موجود بسته به نیاز ساختمان و آسانسور شما نیاز به تنظیمات خاصی دارند. این بدان معناست که اگرچه سیستم برق اضطراری آسانسور طبق استانداردهای موجود ساخته خواهد شد، اما نظارت میدانی نیز لازم است.

به عنوان یک مالک یا مدیر ساختمان، این مسئولیت شماست که اطمینان حاصل کنید که خانواده، مسافران و افرادی که در آسانسور شما هستند در هنگام آتش سوزی ایمن هستند. برای این کار ابتدا از بازرسی منظم و منظم آسانسور اطمینان حاصل کنید. اطمینان حاصل کنید که از خدمات یک شرکت آسانسور و شرکت تعمیرات استفاده می کنید. تکنسین باید چراغ های اضطراری، آلارم ها و تلفن های آسانسور را بررسی کند. در نهایت، نصب سیستم روشنایی آسانسور اضطراری را در نظر بگیرید. این به شما آرامش خاطر را هنگام استفاده از آسانسور می دهد.

دکمه بازگشت به بالا