راه اندازی باشگاه مشتریان بیمه
اولین قدم برای راه اندازی نرم افزار باشگاه مشتریان، طرح ریزی و جمع آوری اطلاعات مشتریان و بررسی عادتهای خرید مشتریان وفادار میباشد. پس از شناخت نیازهای مشتریان و خدمات مورد علاقه آنها، خدمات و محصولات مورد نیاز و جذاب در باشگاه مشتریان برای استفاده مشتریان وفادار ارائه میشود. توصیه میشود برای راه اندازی باشگاه مشتریان از نرم افزاری ساده و جذاب استفاده شود.

برای تشویق مشتریان برای مراجعه مجدد به باشگاه و خرید بیشتر، باید برای مشتریان امتیازات و تخفیفات ویژهای در نظر گرفته شود. بایستی از وفاداری مشتریان، حضور و فعالیت آنها در باشگاه قدر دانی شود و بر اساس امتیازاتی که دریافت مینمایند به آنها پاداش بدهید.
اگر مشتری احساس ارزشمند بودن نداشته باشد باشگاه را ترک خواهد کرد و خریدهای کمتری انجام خواهد داد. اگر باشگاه مشتریان عملکرد خوبی داشته باشد و برنامههای ویژهای برای جذب مشتری ارائه دهد، برای شرکت سودآوری بیشتری به ارمغان خواهد آورد. همچنین میتوان از مشتریهای وفادار برای جذب مشتریهای جدید استفاده نمود.
امکاناتی که در یک نرم افزار باشگاه مشتریان باید وجود داشته باشد عبارتند از:
- ایجاد پنل مخصوص برای مشتریان و ثبت اطلاعات کامل آنها
- دسته بندی مشتریان با توجه به عادتهای خرید
- تعیین امتیاز برای استفاده از خدمات یا خرید محصولات
- تعیین اعتبار برای مشتری در ازای مدت حضور در باشگاه و میزان فعالیت وی در باشگاه
- رتبه بندی امتیاز مشتری بر اساس فعالیت و میزان خرید
- تعیین پاداش به ازای دریافت حد نصاب امتیاز
- ایجاد خدمات و افزودن محصولات جدید
- تعیین امتیاز ویژه هر خدمت یا هر محصول
- دریافت گزارش از تعداد مشتریان
- دریافت گزارش از عملکرد مشتریان
- مشخص نمودن مشتریان غیر فعال
- صدور کد تخفیف و صدور کارت هدیه ویژه مشتریان وفادار
- صدور کارت عضویت ویژه
- ارسال پیامکهای تبلیغاتی، پیامکهای تخفیف و پیامک تراکنش
- ایجاد فرصت نظر سنجی از مشتریان وفادار
- ایجاد فرصت تعامل مشتریان با مسئولین باشگاه و دیگر مشتریان
برای راه اندازی باشگاه مشتریان شرکتهای بیمه، باید از روشها و تکنیکهای مناسب استفاده نمود و برنامهای مخصوص شرکت بیمه پیاده سازی نمود.
برای راه اندازی باشگاه مشتریان شرکت بیمه، ابتدا باید روش مناسب برای تشویق مشتریان و عضویت آنها در باشگاه مشتریان را بدانیم. باشگاه مشتریان باید متناسب با کسب و کار راه اندازی شود. در خصوص شرکتهای بیمه، مشتریان ارتباط کمتری با شرکت دارند و میزان وفاداری مشتریان نسبت به شرکت کمتر خواهد بود. بنابراین باید از روشهای تشویقی ویژهای برای جذب مشتریان به سوی باشگاه مشتریان استفاده نمود.
مشتریان شرکت بیمه همواره در پی بهترین و سود آورترین شرکتهای بیمه هستند و هر لحظه این امکان وجود خواهد داشت که به سمت رقبای شما بروند و ترجیح دهند که از خدمات آنها استفاده کنند. بنابراین ارائه خدمات بهتر، تعامل بیشتر با مشتری، ارائه اعتبار و امتیاز به مشتری، ارائه تخفیف برای مشتریان وفادار و حفظ آنها میتواند حس وفاداری مشتریان را افزایش دهد و ترجیح خواهند داد تا از سرویسهای شرکت استفاده نمایند.
برای جذب مشتریان به سوی شرکت و برای اینکه عضو باشگاه مشتریان شوند، بایستی برای آنها ارزش قائل شویم. باید اطلاعات مربوط به مشتریان شرکت جمع آوری شود و خدمات ویژه ای با توجه به عادات خرید مشتریان و بیمه مورد نظر آنها در قالب پیامک یا ارتباط تلفنی، به آنها پیشنهاد شود.
برای مشتریان وفادار خود امتیاز تعیین کنید و برای میزان مشخصی امتیاز کسب شده پاداش ویژهای در نظر بگیرید. این پاداش میتواند یک پاداش نقدی باشد یا یک تخفیف ویژه برای یک دوره سه ماهه یا شش ماهه برای پرداخت حق بیمه یا ارائه یک بیمه جدید با تخفیف اولیه. به این ترتیب شرکت میتواند در مشتریان خود حس ارزشمندی ایجاد نماید.
باشگاه مشتریان پل ارتباطی عمومی شرکت برای برقراری ارتباطی مستقیم و صمیمی با مشتریان وفادار میباشد و باید برای جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان وفادار از روشهای تشویقی بیشتری استفاده نماید. به عنوان مثال برای عضویت در باشگاه تخفیف ویژه یا امتیاز خاصی را تعیین کنید.
مشتریان خود را رتبه بندی کنید و با توجه به سطح امتیاز دریافتی آنها به آنها خدمات ویژهای پیشنهاد دهید. برای مدت معینی کد تخفیف برای آنها ثبت کنید. برای میزان حضور و فعالیت آنها در باشگاه و پرداخت به موقع حق بیمه به آنها اعتبار و امتیاز بدهید.
باشگاه مشتریان شرکتهای بیمه باید درباره انواع بیمه شناخت کافی داشته باشند و برای مشتریان امکانات آموزشی مفیدی در باشگاه فراهم نمایند. همچنین سیستم پاسخگویی از دیگر ویژگیهای یک باشگاه مشتریان بیمه موفق خواهد بود. اطلاعات بیشتر را میتوانید در سایت نرم افزاران مشاهده نمایید.