انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی و شرکت پارس خوشه پرداز
به گزارش معاونت پژوهش و فناوری و به نقل از مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت «یکرنگ نیا»؛ سلیمیان «مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت پارس خوشه پرداز» در آئین امضای تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه شهید رجایی و شرکت پارس خوشه پرداز اظهار داشت: شرکت پارس خوشه پرداز به عنوان یکی از بزرگترین و پیشرفته ترین تولیدکننده های نشاسته های اصلاح شده با پشتوانه حاصل از ۷۰ سال حضور موفق در صنعت نشاسته کشور، با استفاده از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی و با همت تیم مجرب تحقیق و توسعه توانسته است برای اولین بار در کشور محصولات متنوعی را در صنایع غذایی تولید کند که سرآمد آن دریافت گواهی ثبت اختراع بابت تولید پودر نشاسته اصلاح شده مخصوص فالوده در سال ۱۳۹۴ است. آرمان این مجموعه جلب رضایت کامل مصرف کنندگان و همچنین حضور فعال در بازارهای بین المللی با تکیه بر نوآوری و کیفیت روز افزون است و اینک در راستای تحقق این اهداف این قرارداد پژوهشی با دانشگاه محترم شهید رجایی منعقد می شود. امید که در ظل توجهات پروردگار متعال و مساعدت و همکاری کارشناسان مجرب هر دو مجموعه نتایجی شگرف و کارآمد حاصل گردد.
قربانی «معاون پژوهش و فناوری» دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ضمن ابراز خرسندی از شرایط فراهم شده برای امضای این تفاهم نامه، ابراز امیدواری کرد این تفاهم نامه که بیشتر در زمینه علمی و پژوهشی است، هر چه سریعتر به صورت واقعی و عملگرا اجرایی شده و بتواند نیازهای پژوهشی را برطرف نماید. وی ضمن دعوت از حضور مدیر تحقیق و توسعه شرکت پارس خوشه پرداز جهت برگزاری سمینار علمی در خصوص نشاسته های اصلاح شده در دانشگاه شهید رجایی، خاطر نشان کرد که فضایی مخصوص انجام تحقیق و پژوهش ذیل این تفاهم نامه از سوی دانشگاه شهید رجایی تخصیص خواهد یافت.
یکرنگ نیا اذعان کرد: ایجاد همکاری و روابط مدون و موثر بین دانشگاه شهید رجائی با سایر ارگان ها در زمینه فعالیتهای نوآورانه و فناورانه، همکاری در راستای توسعه دانش فنی با در نظر گرفتن تمام امکانات طرفین اعم از فناوری موجود، دادهها، اطلاعات، نیروی انسانی و شبکههای کاری و تخصصی به منظور حفظ و ارتقا کیفیت آموزش و پژوهش از هدف اصلی انعقاد این تفاهم نامه بود. شرکت پارس خوشه پرداز به عنوان یکی از طرفین این تفاهم نامه به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در زمینه استحصال انواع نشاسته در کشور با کاربرد خوراکی و صنعتی است. این تفاهم نامه، فرصتی را برای هموارتر کردن مسیر انعقاد قراردادهای پژوهشی برون دانشگاهی و تقاضا محور ایجاد می کند.
وی افزود: این تفاهمنامه همکاری در دو نسخه حاوی پنج ماده تهیه و تنظیم و به امضای طرفین رسیده و مدتزمان اجرای این تفاهمنامه نیز از زمان انعقاد به مدت دو سال معتبر بوده که در صورت تمایل و تداوم فعالیت از طرفین قابل تمدید است.