لیست کامل روش های کاشت مو و مقایسه هرکدام

نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان .

پیدا کردن بهترین روش کاشت مو هدف اصلی افرادی است که قصد انجام این عمل را دارند. روشی که بازدهی مناسب و قیمت مقرون به صرفه داشته باشد، ببیشتر مورد نظر متقاضیان قرار می گیرد . از زمان ابداع تا به امروز همواره در حال پیشرفت و تغییرات بوده است. در این سال‌ها روشهای جدیدی برای انجام این عمل زیبایی به وجود آمده است که نواقص روش های قبلی را از بین برده است. در این مقاله قصد داریم به بیان چند مورد از بهترین روشهای پیوند مو بپردازیم تا متقاضیان بتوانند با دید باز این عمل را انجام دهند. همچنین در صورت تمایل می توانید با استفاده از تماس تلفنی با کارشناس ویژه مجموعه جراحان، بصورت رایگان پاسخ سوالات خود را در این زمینه دریافت کنید.

بهترین و مناسب ترین روش برای کاشت مو کدام است؟

برای انتخاب روش پیوند مو مناسب باید فاکتورهای زیادی را مد نظر گرفت. نباید تنها ملاک انتخاب یک روش، جدید بودن آن باشد. هر کدام از روشهای پیوند مو دارای مزایا و معایب مختص خود هستند. این یک معادله ساده است که روشی بهتر است که دارای مزایای بیشتر و معایب کمتری باشد. علاوه بر این هر کدام از متد های کاشت مو برای گروه خاصی از افراد مفید خواهد بود. بنابراین وضعیت و مقدار طاسی فرد در تعیین بهترین روش پیوند مو برای او بسیار تاثیر گذار است. روش کاشت مو هم یکی از عوامل تاثیرگذار بر نتیجه عمل است. علاوه بر روش، مهارت جراح و مراقبت های بعد از کاشت مو هم نتیجه نهایی را متاثر می کند. در ادامه چند روش را بیان می کنیم که متقاضیان کاشت مو بتوانند بهترین و مناسب ترین روش را برای خود انتخاب کنند.

آیا می توان FUT را بهترین روش کاشت مو دانست؟

به این گونه انجام می شود که برشی در پشت سر ایجاد شده و پوست سر برداشته می شود. در نتیجه جای برش در پشت سر باقی می ماند. این موضوع باعث شده کاشت مو به روش FUT روند تهاجمی بیشتری داشته باشد. به همین دلیل افراد کمتری میل به انجام این روش دارند، اما جراحان بیشتر توصیه دارند که این روش انتخاب شود. در این روش برداشت مو به بهترین نحو ممکن انجام می شود‌. همچنین با انجام پیوند مو به روش FUT می توان موهای بیشتری را پیوند زد. پس از جدا کردن نوار حاوی فولیکول های مو، آنها را زیر میکروسکوپ قرار داده و فولیکول ها را جدا می کنند. برداشت مو در این روش راحت تر از روش های دیگر است.

مزایای کاشت مو به روش FUT

مزایای پیوند مو FUT باعث شده است که این روش به یکی از بهترین روش های کاشت مو تبدیل شود. در ادامه به این موارد اشاره می کنیم.  

  • برای انجام این عمل لازم نیست موهای فرد به طور کامل تراشیده شود.
  • هزینه کاشت مو به روش FUT مناسب تر است.
  • این امکان وجود دارد که کل مراحل در یک جلسه انجام شود.
  • به واحدهای فولیکولی مو فشار کمتری وارد می شود.
  • مدت زمان عمل کوتاه تر است.
  • به گرافت ها آسیب کمتری وارد می شود.

معایب کاشت مو به روش FUT

  • جای اسکار و برش در پشت سر باقی می ماند. برای پنهان کردن این برش ها باید موهای پشت سر را همیشه بلند نگه داشت.
  • دوره نقاهت این روش بیشتر است.
  • یک جراحی تهاجمی به حساب می آید.
  • بیمار تا چند روز سردرد دارد.
  • تورم و کبودی بیشتری در ناحیه پشت سر ایجاد می شود.

آیا کاشت مو به روش FIT بهترین نتایج را به دنبال دارد؟

یکی دیگر از بهترین روش ها،  است. این روش نسبت به دیگر گزینه ها مزایایی داشته و ایرادات روش‌ های قبلی در آن کمتر شده است. در روش FIT از برش نواری برای برداشتن مو استفاده نمی شود و موها را به صورت تک تک بر می دارند. این موضوع باعث طولانی شدن پروسه شده اما در عوض باعث تهاجم کمتر می شود. برای انجام این کار از پانچ های مخصوص استفاده می شود که فولیکول های مو را به طور تکی جدا می کند و سپس این واحد در قسمت کم موی سر کاشته می شود. در اکثر موارد لازم است عمل طی دو روز پشت سر هم انجام شود.

مزایای کاشت مو به روش FIT

  • برای برداشتن مو از برش استفاده نشده و یک روند کاملاً غیر تهاجمی است.
  • خونریزی این عمل بسیار کمتر از کاشت مو به روش FUT است.
  • بیمار درد کمتری احساس می کند.
  • جای زخم ایجاد شده خیلی زود از بین می رود.
  • دوره نقاهت کوتاه تری دارد.

عوارض کاشت مو به روش FIT

  • مدت زمان انجام عمل طولانی تر است.
  • امکان آسیب رسیدن به گرافت ها در روش FIT بیشتر است.
  • هزینه بیشتری دارد.

نتایج و اثربخشی کاشت مو به روش SUT چگونه است؟

یکی از زیرمجموعه‌ های روش FIT است. در کاشت مو به روش SUT برخی از معایب روش FIT برطرف شده است. این دو روش در نحوه برداشت مو با هم تفاوت های اساسی دارند. در این روش موی مورد نیاز با استفاده از دستگاه مخصوص جدا می شود. این امر باعث شده است برداشت با دقت و کیفیت بیشتری انجام شده و همچنین موی بیشتری را می‌ توان پیوند زد. این عوامل باعث شده است روش SUT به گزینه بهتری برای کاشت مو تبدیل شود. میزان موفق بودن این روش و دیگر روش های پیوند مو به دقت انجام عمل بستگی بسیار زیادی دارد.

کاشت مو به روش ترکیبی

با ادغام دو روش FUT و FIT انجام می‌ شود. برای انجام این عمل ابتدا یک نوار از پشت سر برداشته شده و فولیکول های مو در قسمت کم پشت، پیوند داده می شود. پس از آن با استفاده از عمل پیوند FIT از قسمت پشت سر مو برداشته و در بین موهای کاشته شده قرار داده می شود. این عمل برای افرادی که دارای موهای خیلی کم پشت هستند به کار می رود. مزایا و معایب این عمل همانند مزایا و معایب روش های FUT و FIT است. این عمل معمولاً در دو یا چند جلسه انجام می شود و به علت مزایای بالایی که دارد یکی از بهترین روش های کاشت مو به حساب می آید.

کاشت مو به روش BHT

با استفاده از می توان از موهای دیگر نقاط بدن استفاده کرد. روش برداشت مو در این عمل همانند پیوند مو به روش FIT است. این جراحی بهترین گزینه برای افرادی است که بانک موی قوی ندارند. افرادی که دارای بانک موی قوی هستند بهتر است این روش را انجام ندهند. برای انجام کاشت مو به روش BHT می توان از موهای نقاطی همچون سینه، بازو، ران و… استفاده کرد. همچنین می توان از قسمت پایین ریش ها نیز واحد های فولیکولی را استخراج کرد. البته به دلیل اینکه برداشت مو در این ناحیه ممکن است باعث ایجاد زخم شود، معمولاً بیشتر پزشکان از این ناحیه استفاده نمی کنند. با استفاده از متد BHT ممکن است نتوان به تراکمی که از روش‌های دیگر حاصل می‌شود، دست پیدا کرد. بهتر است این روش به همراه یکی از عمل های FIT و یا FUT انجام شود و در چنین شرایطی تراکم قابل قبولی به دست می آید.

کاشت مو به روش MICRO FIT

یکی دیگر از بهترین روش های کاشت مو، است. در این عمل جدیدترین متد های روز دنیا به کار گرفته می شوند. روش میکرو FIT در واقع یکی از زیر مجموعه های متد FIT است که تمام مزایای روش FIT را دارد اما معایب آن بسیار کمتر است. هزینه کاشت مو میکرو FIT بیشتر از روش های دیگر است و این موضوع یکی از معایب اصلی این عمل است. می توان این عمل را بدون نیاز به تراشیدن موهای بیمار انجام داد. این روش برای افراد با بانک موی قوی کاربرد دارد.

طبق توضیحاتی که بیان شد نمی توان گفت یک روش خاص، بهترین روش کاشت مو است. هر روش ممکن است برای یک فرد خاص بهترین گزینه باشد و این موضوع به میزان طاسی بیمار بستگی زیادی دارد. علاوه بر نوع عمل، مهارت جراح هم در انتخاب روش و انجام عمل بر نتیجه تاثیر دارد. همچنین بیمار باید مراقبت های بعد از کاشت مو را رعایت کند تا نتیجه مطلوبی حاصل شود. بهتر است بیمار انتخاب روش پیوند مو را برعهده جراح بگذارد. متخصصین کاشت موی مجموعه جراحان بهترین روش را برای بیمار انتخاب
کاشت مو مناسب چه کسانی است؟ در افرادی که مدت طولانی(بیش از 8 سال) از ریزش موهایشان می گذرد احتمالا ریشه موها در نواحی ریخته شده و کم پشت به مرور زمان از بین رفته اند، این دسته از افراد معمولا از درمان های طبی(استفاده از محلول و دارو) نتیجه مناسبی کسب نمی کنند و شاهد با این نوع درمان نخواهند بود زیرا به واسطه گذشت زمان و عدم رسیدگی ریشه موهایشان از بین رفته و تنها گزینه برای آنان کاشت مو می باشد.

مقایسه انواع روش های کاشت مو در آقایان و بررسی نکات مهم و اولیه

عموما مردان متقاضی کاشت مو، دچار کم پشتی مو و طاسی در نواحی پیشانی، شقیقه ها و فرق سر می باشند.

نکته اول و مهم در کاشت مو داشتن بانک و تراکم موی کافی در پشت سر و نواحی بالای گردن است، تقریبا در اکثر روش های کاشت مو، ریشه موها از این نواحی برداشته و در قسمت های کم پشت و طاس کاشته می شود.

نکته دوم: قبل از کاشت مو باید ریشه یابی و درمان گردد در غیر اینصورت به مرور زمان موهای کاشته شده به مانند موهای اولیه و طبیعی فرد دچار ریزش می شوند، این یک امر بدیهی و کاملا واضح است و ارتباطی با نوع و روش کاشت مو ندارد و این گفته که موهای کاشته شده با فلان روش کاشت ماندگار خواهند بود کاملا تبلیغاتی و غیر علمی است.

همچنین اگر مشکلات متابولیکی در بدن فرد که منجر به ریزش موهای وی گردیده رفع شوند کمک به رویش موهای کاشته شده نیز می کند، بدین منظور توصیه می شود قبل از عمل کاشت با انجام آزمایشات خون وضعیت غدد و ، میزان ویتامین ها و به ویژه عناصر ، ، و و ، میزان هورمون های تستوسترون و دی هیدروتستوسترون(DHT) بررسی گردد تا در صورت نیاز مکمل های غذایی و درمان مناسب تجویز گردد.

 

حتما بخوانید:

نکته سوم: سن مناسب برای کاشت مو در آقایان بالای 30 سال است، در سنین زیر 30 سال و به ویژه زیر 26 سال بدن از لحاظ سیستم هورمونی در تغییرات است و بهتر است بعد از سن 30 سال که متابولیزم و سیستم هورمونی بدن به ثبات کافی رسیده اقدام به کاشت مو شود تا هم نتیجه بهتری کسب گردد و هم از شانس ریزش موهای کاشته شده کاسته شود.

نکته چهارم: انتخاب کلینیک معتبر با کادر متخصص و مجرب و دستگاه های بروز و پیشرفته است، یکی از فاکتورهای مهم در کاهش عوارض جانبی ناشی از کاشت و طبیعی جلوه دادن موهای کاشته شده بویژه در خط رویش عملکرد پزشک و کادر همراه وی است، پس توصیه می شود تحقیقات کافی در انتخاب مرکز کاشت مو مناسب را قبل از هر اقدامی انجام دهید و سعی کنید نظرات سایر افراد تحت درمان را نیز جویا شوید.

انواع روش های کاشت مو:

کاشت مو به روش FUT:

معایت کاشت مو به روش FUT: شرایط مشابه با عمل جراحی، باقی ماندن جای زخم در محل برداشتن لایه های پوستی، دوران نقاهت طولانی، امکان کشیدگی پوست در ناحیه گردن

مزایای کاشت مو به روش FUT: نسبت به بعضی از شیوه های کاشت مو نتیجه بهتری کسب می شود، احتمال از بین رفتن فولیکول های مو(پیاز مو) نسبت به روش FIT کمتر است و اکثر فولیکول های برداشته شده از نواحی اهدا کننده به شکل سالم به نواحی کم پشت و طاس منتقل می شوند.

حتما بخوانید:

کاشت مو به روش FIT:

به این روش کاشت FUE نیز گفته می شود، در این روش کاشت مو، عمل برداشت لایه های پوستی مانند روش FUT انجام نمی شود و صرفا فولیکول های مو به صورت گروهی و یا تک تک از پشت سر و نواحی اهدا کننده با ابزار مخصوص برداشته و در نواحی مورد نظر کاشته می شود، البته قبل از انتقال به قسمت های کم پشت و یا طاس با سوزن های مخصوص حفره های بسیار کوچک جهت قرار گرفتن فولیکول های مو ایجاد می شود.

در این روش احتیاج به جراحی نمی باشد و درمان بصورت موضعی انجام می شود، معمولا در هر جلسه 1000 الی 1500 فولیکول مو از پشت سر به نواحی کم پشت انتقال می یابد و با توجه به بانک مو و میزان طاسی سر ممکن است نیاز به چندین جلسه مراجعه باشد.

معایت کاشت مو به روش FIT: ممکن است جای حفره هایی که جهت انتقال فولیکول های مو در سر ایجاد می شوند باقی بمانند و نمایی نا زیبا و غیر طبیعی ایجاد کنند به ویژه در خط رویش موها در قسمت پیشانی.

مزایا کاشت مو به روش FIT: نیاز به جراحی و بیهوشی نمی باشد و دوران نقاهت آن نسبتا کوتاه است.

حتما بخوانید:

کاشت مو به روش ترکیبی FIT و FUT:

در این روش با تشخیص پزشک از هر دو روش FIT و FUT جهت انتقال فولیکول های مو استفاده می شود، البته انتخاب روش مناسب به وضعیت موهای فرد بستگی دارد و لزوما استفاده از روش ترکیبی برای همه مناسب نمی باشد.

کاشت مو به روش BHT:

کاشت مو به روش BHT برای کسانی توصیه می شود که بانک مو کافی در قسمت پشت سر و بالای گردن ندارند و ناچارا پزشک مجبور به انتقال مو از بدن می باشد.

این روش زمانی نتیجه خوبی می دهد که فرد بانک مو متوسطی دارد یعنی پزشک بخشی از فولیکول های مو در پشت سر را به نواحی طاس انتقال می دهد و برای پر کردن فضای مابین این فولیکول ها از موهای بدن فرد استفاده می کند به عبارتی ترکیبی از فولیکول های مو در پشت سر با فولیکول های بدن در نواحی طاس و کم پشت کاشته می شود.

اما در افرادی که کاملا طاس بوده یا بانک مو ضعیف و ناچیزی دارند صرفا انتقال موهای بدن به سر جلوه جالبی به همراه نخواهد داشت زیرا جنس و حالت گیری موهای بدن با موهای سر متفاوت است.

باید توجه کنید صرفا پر بودن موهای بدن معیاری مناسب برای استفاده از این روش نمی باشد، ابتدا باید وضعیت ریشه، جنس و حالت گیری موهای بدن توسط پزشک بررسی گردد و در صورت تایید از این روش کاشت مو استفاده نمود.

جمع بندی: بهتر است نام این روش کاشت را روشی مکملی نامید زیرا به تنهایی نتیجه جالبی از آن حاصل نمی شود.

حتما بخوانید:

کاشت مو به روش SUT:

روش کاشت SUT نسبت به سایر روش های کاشت مو از قبیل FIT و FUT روش نوینی است که تقریبا اکثر مراحل آن از برداشت تا کاشت فولیکول های مو توسط دستگاهای اتوماتیک با نظارت پزشک صورت می گیرد.

در روش کاشت SUT پیاز مو به صورت دستی برداشت و کاشت نمی شود بلکه به وسیله پانچ لیزری از محل اهدا کننده که معمولا پشت سر می باشد جدا شده و سپس فریز می گردد و در نهایت به نواحی کم مو و طاس انتقال می یابد، به دلیل فریز شدن فولیکول های مو تا زمان کاشت از تخریب آن ها جلوگیری می شود.

در روش SUT با توجه به وجود پانچ لیزری و سیستم فریز درصد بسیار کمی از ریشه موها حین برداشت و کاشت از بین می روند، طبق برخی از آمار میزان هدر رفتن فولیکول های مو به کمتر از 1% در این روش می رسد.

در روش SUT متقاضی بیهوش نمی شود بلکه صرفا از بی حسی موضعی استفاده می گردد. جراحی و برداشت لایه های پوستی نیز در این روش صورت نمی گیرد. این روش تقریبا مانند روش FIT است یعنی صرفا فولیکول های مو منتقل می شوند اما از ابزار نوین و تکنولوژی جدید استفاده می گردد به همین دلیل نتیجه بهتری حاصل می شود.

عوارض جانبی در روش کاشت SUT به حداقل می رسد، دوران نقاهت آن کوتاه، جای پانچ، زخم و خونریزی نیز بسیار کم مشاهده می گردد.

سرعت انتقال فولیکول های مو از محل اهدا کننده به محل دریافت کننده نیز نسبت به سایر روش های کاشت مو بیشتر بوده و پزشک می تواند در هر جلسه حداقل 10000 فولیکول را جابجا نماید و معمولا عمل کاشت با یک جلسه اتمام می یابد.

امکان برداشت و کاشت مو در همه نقاط بدن با این روش میسر می باشد.

مزایا: روشی نوین است و از هر بعد نسبت به سایر روش های کاشت مو مناسب تر می باشد. البته به مانند همه روش های کاشت مو انتخاب مرکز معتبر و پزشک با تجربه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

سوالات متداول پیرامون کاشت مو در آقایان:

آیا بعد از عمل کاشت حتما موهای کاشته شده روییده می شوند؟

در برخی از افراد بلی و بخش زیاد و یا تمامی موهای کاشته شده روییده می شوند و در برخی خیر، اگر همزمان با کاشت، میزان و توازن مواد مغذی از قبیل ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز جهت رویش موها در بدن تنظیم گردد معمولا بخش قابل توجهی از موهای کاشته شده رویش می کنند.

به عنوان مثال عنصر و ویتامین های ب به ویژه ب5، ب6، ب12 و از مواد مغذی و ضروری برای رشد موها و حفظ سلامت آن ها می باشند و اگر شخصی دچار کمبود این مواد مغذی باشد ممکن است بعد از عمل کاشت رویش قابل توجهی را مشاهده نکند و یا حتی به فاصله کوتاهی شاهد ریزش مجدد موهای خود باشد.

چه مدت طول می کشد تا موهای جدید رویش کنند؟

انتظار می رود بین 4 الی 12 ماه بعد از عمل کاشت متقاضیان شاهد رویش موها باشند.

آیا امکان ریزش موهای کاشته شده نیز وجود دارد؟

بله، اگر علل ریزش مو در فرد ریشه یابی و درمان نشوند قطعا بعد از مدتی احتمال ریزش موهای کاشته نیز وجود دارد، همان طور که این فاکتورها باعث ریزش موهای طبیعی و اولیه فرد شده اند می توانند سبب ریزش موهای جدید نیز گردند.

انواع روش های کاشت مو | انواع روشهای کاشت مو در ایران | بهترین روش کاشت مو با تراکم بالا

کدام روش کاشت مو بهتر است؟

نمی توان گفت کدام روش بهتر است با توجه به وضعیت موهای بیمار میزان طاسی، بانک مو، بودجه و انتظارات بیمار از کاشت، پزشک می تواند بهترین روش و یا ترکیبی از روش ها را انتخاب کند.

دوران نقاهت بعد از عمل کاشت به چه مدت است؟

با توجه به روش کاشت مو دوران نقاهت آن نیز متفاوت است.

کاشت مو برای بانوان:

کاشت مو در خانم ها نسبت به آقایان کمی مشکل می باشد، در آقایان معمولا ناحیه وسیعی از سر دچار طاسی می شود و پزشک می تواند به راحتی تعداد زیادی فولیکول مو را از نواحی پر پشت به قسمت های کم مو و طاس انتفال دهد. اما در بانوان بیشتر کم پشتی عمومی مشاهده می شود و نه طاسی وسیع و ناچارا پزشک باید بصورت نقطه ای فولیکول های مو را به نواحی کم پشت انتقال دهد که خود دارای پیچیدگی های خاصی می باشد از جمله باید دقت شود تا به ریشه موهای سالم آسیب وارد نشود.

خوشبختانه این نوع ریزش مو در بانوان شایع نمی باشد به همین جهت طول عمر ریشه موها در زنان چندین برابر مردان است.

خانم ها باید توجه کنند در نواحی که موهای آن ها کم پشت بوده به احتمال زیاد فولیکول های مو هنوز وجود دارند و اگر علل ریزش مو به درستی تشخیص داده شود و درمان مناسب صورت گیرد معمولا اکثر بانوان شاهد رویش مجدد موهای خود می باشند و نیازی به کاشت مو نخواهد بود مگر در موارد خاص.

در هر صورت شرایط هر فرد با فرد دیگر متفاوت است و برای انتخاب بهترین روش درمان بهتر است با پزشک متخصص مشورت نمایید.

درصورتیکه نیاز به مشاوره تلفنی دارید می توانید با شماره زیر تماس حاصل فرمایید تا حرفه ای ترین کارشناسان کاشت مو قربانی به سوالات شما پاسخ دهد.

دکمه بازگشت به بالا