چگونه قهوه ترک خوشمزه درست کنیم

اطلاعات مواد مغذی

  • 11 کالری
  • 0.1 گرم چربی
  • 2.2 گرم کربوهیدرات
  • 0.2 گرم پروتئین

قهوه ترک نوع خاصی از دانه قهوه نیست بلکه به روش خاصی از آماده سازی و دم کردن قهوه گفته میشود که در سراسر خاورمیانه مرسوم است. در این روش از دانه های قهوه شده استفاده می شود که به قدری ریز و یکدست هستند که ممکن است با پودر کاکائو به اشتباه گرفته شوند.

قهوه ترک به خاطر عطر قوی که دارد بسیار معروف است به همین خاطر هم در روش سنتی قهوه ترک با شیر تهیه نمی شود. اما اگر شیر به آن بیافزایید طعم آن ملایم تر می شود ولی با این کار کف روی آن کمتر خواهد بود.

راز یک قهوه عالی آماده سازی آن با حرارت ملایم است. بهترین راه این است که برای تهیه قهوه ترک مانند دیگر قهوه‌ها از پودر دانه‌های قهوه تازه برشته شده استفاده کنید؛ چون عطر و طعمی عالی خواهید داشت.

قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود: قهوه ساده بدون شکر، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد (یعنی سه یا چهار قاشق چایخوری شکر). این مقدار برای یک فنجان قهوه است.

برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 2 قاشق چایخوری را با 1 فنجان آب بسیار سرد مخلوط کنید (با آب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود). اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمایید. قهوه گانودرما چه خواصی دارد؟

طرز تهیه قهوه ترک خانگی

مرحله اول:

طرز تهیه قهوه ترک روی گاز این است که ابتدا ، آب سرد و شکر (در صورت تمایل) را داخل قهوه جوش بریزید. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی با قاشق مواد را مخلوط کنید. پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به جوش بیاید.

مرحله دوم:

وقتی قهوه شروع به جوشیدن و بالا آمدن کرد بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. اگر قهوه بجوشد، دیگر کف خامه ای روی آن نخواهید داشت. کف خامه را در فنجان قهوه تان خالی نمایید و قهوه را به مدت 10 ثانیه یا تا زمانی که دوباره به جوش بیاید مجدداً روی حرارت بگذارید. سپس قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید. قهوه فوری سوپریم چه خواصی دارد؟

 طرز تهیه خامه قهوه ترک :

برای تهیه قهوه ترک با خامه چند نکته را باید رعایت نمایید:

-از قهوه تازه استفاده کنید. اگر قهوه شما تازه نیست خامه نخواهد داشت. برای اینکه قهوه را تازه نگه دارید کافیست آن را در ظرف در بسته و محفوظ از هوا در یخچال نگاه دارید.

-هیچوقت برای تهیه قهوه از آب گرم یا داغ استفاده نکنید.

-هنگام مخلوط کردن آب و قهوه ( و شکر) با ملایمت آن ها را بهم بزنید. هرگز آن ها را سریع میکس نکنید.

نکته های کلیدی تهیه قهوه ترک:

– سرو قهوه ترک نیز آداب سنتی و مخصوص به خود را دارد. قهوه ترک معمولا با یک لیوان آب سرد سرو می شود. آب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف می کنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه قوی تر حس شود.

میتوانید یک گلبرگ گل رز یا برشی نازک از سیب روی آب قرار دهید تا آب عطری ملایم داشته باشد. همچنین معمول است چیزی شیرین مانند یا راحت الحلقوم (Turkish delight) یا هر چیز شیرین دیگری در کنار قهوه صرف شود.

– میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش آمدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. این عمل را سه بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید. جهت سفارش قهوه موکا دکتر بیز کلیک کنید.

– شکر را حتما در ابتدا و حین آماده سازی به قهوه و آب اضافه نمایید نه هنگام خوردن آن.

-ظرف ایده آل برای تهیه قهوه ترک ibrik یا cezve است که از مس ساخته شده و برای جلوگیری از سوختن دست، دسته بلندی دارد. اما اگر امکان تهیه آن را ندارید میتوانید از شیرجوش هم استفاده نمایید.

-اگر دوست دارید قهوه ترک شکلاتی هم تست کنید میتوانید آن را با روش تهیه کنید. فقط به جای اسپرسو از قهوه ترک استفاده کنید.

-در آخر هم میتوانید برای تفریح و سرگرمی بیشتر کنار دوستانتان فال قهوه بگیرید و خوش بگذرانید.

– حجم فنجان این نوع قهوه حدود یک سوم پیمانه استاندارد است. پس با 1پیمانه آب و 6 قاشق چایخوری پودر قهوه میتوانید سه فنجان قهوه تهیه کنید.

– این دستور تهیه از سایت  ترجمه شده است.

این دستور را برای دوستان ارسال کنید.

دستور آشپزی های مرتبط

 

دکمه بازگشت به بالا