هزینه ی پاسپورت ترکیه

چگونه پاسپورت ترکیه بگیریم؟

چنانچه اهدافی در سر خود می‌پرورانید که با مهاجرت به یکی از کشورهای خارجی خواهید توانست به آن تحقق ببخشید، پس در این باره نگاهی به کشور ترکیه بیاندازید. عموما وقتی از متقاضیان مهاجرتی سوال می‌کنیم که چرا کشور ترکیه را برای مهاجرت برگزیده‌اند، از هدف‌های متنوعی سخن میگویند. اما مهمترین این اهداف که بارها و بارها از زبان مهاجران متعددی از اقصی نقاط جهان شنیده‌ایم، گرفتن پاسپورت ترکیه و سکونت دائمی در این کشور می‌باشد.

دغدغه‌ای که همیشه ما را از جانب متقاضیان مهاجرت به ترکیه با سوال چگونه پاسپورت ترکیه بگیریم، روبه رو می‌سازد. این مقاله در خصوص پاسخ به چنین سوالاتی و در جهت راهنمایی به بهترین شکل در این مسیر، آماده و ارائه شده است. تا انتها این مقاله را مطالعه نمایید تا پاسخ به همه سوالات و ابهامات خود را، از مزایای اخذ پاسپورت گرفته تا قیمت پاسپورت ترکیه بیابید.

پاسپورت ترکیه چیست؟

پاسپورت ترکیه همانند پاسپورت هر کشور خارجی دیگری به منزله سند و مجوز قانونی ورود و خروج می‌باشد. افرادی که پس از مدتی زندگی در ترکیه، شرایط لازم جهت اخذ پاسپورت این کشور را در خود می‌بینند، با دریافت آن کاملا آزادانه و بدون نیاز به ویزا، خواهند توانست از ۷۱ کشور دنیا دیدن نمایند.

علاوه بر این، شهروندان ترکیه با سفر بدون ویزا به ۴۴ کشور، در همان بدو ورود، میتوانند ویزای این کشورهای مقصد را نیز بدست آورند. نکته مهم دیگر این است که ترکیه تابعیت دوگانه را به رسمیت میشناسد؛ یعنی با گرفتن پاسپورت ترکیه، تابعیت قبلی‌تان نیز حفظ خواهد شد.

شرایط گرفتن پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه در پی مهاجرت و اقامت در این کشور، به افراد واجد شرایط بالای ۱۸ سال که از تمکن مالی و گواهی عدم سو‌ءپیشینه برخوردارند، اعطا می‌گردد. پس لازمه این کار در ابتدا انتخاب یک روش مهاجرتی مطمئن می‌باشد. روش‌های قانونی برای مهاجرت به کشور ترکیه بسیارند، اما اینکه کدام را انتخاب کنید تا برایتان مفیدتر باشد، بستگی به شرایط و توانایی شما دارد. بر این اساس، با توجه به تمامی این روش‌های اقامتی و بررسی وضعیت خود، نسبت به گرفتن پاسپورت ترکیه اقدام کنید.

اخذ پاسپورت ترکیه از طریق کار

متقاضیانی که سابقه فعالیت در حوزه مشاغل مورد نیاز ترکیه را دارند، از طریق ویزای کار خواهند توانست با ورود به این کشور، روند اخذ اقامت و دریافت پاسپورت ترکیه را طی کنند. شرط لازم برای کار در ترکیه این است که پیشنهاد کاری داشته باشید. با اثبات توانایی، تجربه در کارتان و جلب نظر یک کارفرمای ترک و یا شرکت‌های معتبر، این پیشنهاد کاری برایتان ارسال می‌شود. این پیشنهاد کاری زمانی معتبر می‌گردد که از سوی وزارت کار ترکیه، مجوز کار رسمی برایتان صادر شود.

این پروسه از هنگام درخواست کارفرما به وزارت کار جهت دریافت مجوز کار، ۹۰ روز زمان می‌برد. در آخر با طی کردن تمامی این مراحل، شما ابتدا در ترکیه موقتا اقامت خواهید داشت؛ آن هم اقامت یکساله قابل تمدید به مدت دو سال، این روند با گذشت ۸ سال، اقامت موقت شما را به اقامت دائمی تبدیل خواهد کرد و پس از گذشت ۱۰ سال شما را مجاز به درخواست گرفتن پاسپورت ترکیه می‌کند.

اگر از هزینه‌ی درخواست ویزای کار صرف نظر کنیم، باید روش ورود به بازار کسب و کار ترکیه را در زمره ارزانترین روش های اخذ پاسپورت بدانیم. جدا از هزینه درخواست، حساب بانکی به ارزش ۳۰۰ دلار، آن هم به ازای هر ماه، از شرایط اخذ اقامت در این کشور می‌باشد.

شرایط اخذ پاسپورت از طریق کار:

  • دریافت پیشنهاد و یا دعوتنامه کاری
  • دریافت مجوز کار
  • داشتن تمکن مالی بالغ بر ۳۰۰ دلار در هر ماه
  • تمدید اقامت موقت یکساله تا ۱۰ سال

اخذ پاسپورت ترکیه از طریق تحصیل

اول از همه باید بگوییم که تحصیل در کشور ترکیه به تنهایی روشی برای اخذ پاسپورت ترکیه نیست. شما با داشتن شرایط لازم برای تحصیل در هر مقطعی و در هر مرکز علمی، موقتا اقامت در این کشور را خواهید داشت. اقامتی که بلافاصله پس از اتمام دوره تحصیلی، اعتبار آن پایان می‌یابد.

اما این روش، معمولا به دلیل نزدیک بودن کشور ترکیه به ایران و بخصوص هزینه های پایین تحصیل، مورد پسند متقاضیان بسیاری قرار می‌گیرد. شرط گذراندن دوره تحصیلی در ترکیه، قبل از درخواست برای ویزای تحصیلی، پذیرش گرفتن از دانشگاه مورد نظر می‌باشد. پس از اتمام دوران تحصیلی و ورود به بازار کار ترکیه، خواهید توانست خود را از شرایط اخذ پاسپورت ترکیه برخوردار نمایید.

به یاد داشته باشید که روش مهاجرت تحصیلی پس از مهاجرت از طریق کار، دومین روش ارزان قیمت برای اخذ پاسپورت ترکیه به شمار می‌رود. به غیر از هزینه‌های درخواست ویزا، تحصیل در این کشور مستلزم پرداخت شهریه‌های مراکز آموزشی می‌باشد. شهریه تحصیلی در دانشگاه دولتی ترکیه بین ۲۰۰ الی ۲۰۰۰ دلار در سال و شهریه دانشگاه‌های خصوصی بین ۸۰۰۰ دلار الی ۲۰۰۰۰ دلار متغیر می‌باشد. که البته این هزینه تحصیل هم با دریافت بورسیه تحصیلی معمولا رایگان می‌شود.

شرایط اخذ پاسپورت از طریق تحصیل:

  • دریافت پذیرش از سوی مراکز علمی
  • اخذ ویزای تحصیلی ترکیه
  • تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار برای دریافت اقامت دائم

اخذ پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه‌گذاری

از میان همه روش‌هایی که به توضیح آن می‌پردازیم، روش سرمایه‌گذاری بسیار شناخته شده است. آن هم به‌واسطه راه‌های متعدد سرمایه گذاری که در نهایت به دریافت اقامت و پاسپورت ترکیه منجر می‌شود. با اصلاح قوانین سرمایه‌گذاری در راستای دستیابی به پاسپورت ترکیه از سال ۲۰۱۸، هزینه اخذ پاسپورت با روش سرمایه گذاری، از مبلغ ۱ میلیون دلار به مبلغ ۵۰۰ هزار دلار کاهش یافته است. اگر دارایی‌تان به اندازه‌ای است که توان سرمایه‌گذاری در کشور ترکیه را دارید، می‌توانید از طریق خرید ملک، ثبت شرکت یا سپرده‌گذاری در بانک، برای اخذ اقامت و پاسپورت ترکیه اقدام کنید.

اخذ پاسپورت ترکیه از طریق خرید ملک

در ترکیه با خرید ملکی به ارزش ۲۵۰ هزار (دلار)، می‎‌توانید مسیر دستیابی به پاسپورت را برای خود در بازه زمانی کوتاه ۲ الی ۳ ماهه هموار کنید. البته ملکی که انتخاب می‌کنید، باید بر مبنای شرایط  خاصی خریداری شود:

  • ملک بصورت کاملا نقدی خریداری شود.
  • ملک خریداری شده بدور از هرگونه مشکل از لحاظ بدهی و … باشد.
  • اقدام برای گرفتن پاسپورت ترکیه با خرید چند ملک نیز امکان‌پذیر است.

ویژگی مثبتی که سبب محبوبیت خرید ملک در ترکیه نسبت به سایر روش‌ها شده، امکان دریافت اقامت و پاسپورت برای همسر و فرزندان (کمتر از ۱۸ سال) از طریق این روش می‌باشد.

البته در شرایطی ویژه به اندازه ۵۰ هزار دلار کمتر نیز میتوانید پاسپورت ترکیه را در دریافت کنید. تنها به شیوه‌ای که شما همان ۲۵۰ هزار دلار را در قمیت کارشناسی قید نمایید، ولی در هنگام پرداخت ۵۰ هزار دلار کمتر بپردازید.

قیمت پاسپورت ترکیه

همه روش‌های ذکر شده در بالا هر یک به نوعی در وهله آخر، پاسپورت ترکیه را به همراه خواهند داشت. اما از این میان، برای روش‌های اقامت تحصیلی و شغلی، بعد از گذشت چند سال اقامت در کشور ترکیه می توانید برای دریافت پاسپورت اقدام کنید.

این در حالی است که با دارایی کافی جهت خرید ملک، سپرده‌گذاری در بانک و یا حتی ثبت شرکت، به سرعت در عرض سه هفته، خواهید توانست پاسپورت ترکیه را دریافت نمایید. هزینه ها و قیمت پاسپورت ترکیه از طریق این روش‌ها برابر سرمایه‌ای است که باید به مدت سه سال در این کشور داشته باشید.

درباره کشور ترکیه و شرایط اخذ پاسپورت ترکیه

جهت اخذ پاسپورت ترکیه شرایط متفاوتی وجود دارد و اشخاصی که قصد اخذ پاسپورت ترکیه را دارند باید شرایط اخذ آن را مدنظر داشته باشند تا بتوانند برای این کشور اقدام نمایند. کشور ترکیه شاید به نسبت برخی از کشورهای همسایه دیگر دارای محبوبیت بیشتری برای اخذ اقامت و پاسپورت می باشد در این بخش به شرایط عمومی اخذ پاسپورت ترکیه می پردازیم تا پیش از اخذ پاسپورت ترکیه، از شرایط آن اطلاع کافی داشته باشید.

ترکیه کشوری اوراسیایی می باشد که بخشی از کشور یعنی آناتولی و یا همان آسیای کوچک در شمال غرب آسیا و خاورمیانه قرار دارد و بخش کوچکی از آن به نام تراکیه در منطقه بالکان قرار گرفته و جزوی از اروپاست. کشور زیبای ترکیه در شرق با کشورهای ایران، ارمنستان، گرجستان و نخجوان، در جنوب شرقی با کشورهای عراق و سوریه و در شمال غربی که همان بخش اروپاست با کشورهای بلغارستان و یونان همسایه می باشد. همچنین کشور ترکیه از سمت شمال با دریای سیاه و از سمت غرب با دریای مرمره و اژه و همچنین از سمت جنوب غرب با دریای مدیترانه مرز مشترک آبی دارد.

اگر بخواهیم در مورد سیستم اخذ تابعیت در ترکیه صحبت نماییم باید بگوییم که این کشور از سیستم خون تبعیت می کند یعنی فرزندی که در کشور ترکیه متولد می شود مطابق با تابعیت والدین خود می تواند تابعیت اخذ نماید. این مقاله توسط موسسه تهیه شده است و کپی برداری از آن و یا استفاده از محتوای این مقاله تنها با تغییر کوچکی در کلمات آن شرعا و قانوناً حرام خواهد بود.

انواع پاسپورت ترکیه

اخذ پاسپورت ترکیه مجموعه ای از موقعیت های مناسب و مزایایی را به افراد می دهد و به همین دلیل است که متقاضیان بسیاری در پی رسیدن به این شرایط می باشند. انواع پاسپورت ترکیه بنا به شرایطی به افراد اعطا می شود و روش هایی که به اخذ پاسپورت ترکیه می انجامد شامل : تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ثبت شرکت، خرید ملک و… می شود. برای اطلاع از انواع پاسپورت ترکیه، ادامه مطالب را از دست ندهید.

پاسپورت سبز یا پاسپورت ویژه ترکیه

اعتبار این نوع پاسپورت از مُهر ویژه ای که روی آن زده شده ، گرفته می شود و پاسپورت سبز ترکیه تنها به نمایندگان مجلس، کارمندان دولتی و افراد رده بالای دولتی و سیاسی داده می شود.

پاسپورت قرمز یا پاسپورت عمومی

پاسپورت قرمز همان پاسپورتی است که به مردم عادی داده می شود و متقاضیان مهاجرت به ترکیه هم برای اخذ همین نوع پاسپورت تلاش می کنند. پاسپورت قرمز برای افراد بالای 18 سال، اعتبار ده ساله و برای متقاضیان زیر 18 سال، پنج سال اعتبار به دنبال دارد.

پاسپورت مشکی یا دیپلماتیک

دیپلمات های ترک، روسای جمهور گذشته، شهردار، اعضای دیوان عالی عدالت و… مخاطب پاسپورت مشکی یا دیپلماتیک هستند.

پاسپورت خاکستری یا پاسپورت خدمات ترکیه

افرادی که جزء ماموران دولتی بوده، روزنامه نگاران و همه اشخاص دولتی که برای ماموریت به خارج رفته اند، پاسپورت خاکستری را دریافت می کنند تا بدون نیاز به ویزا، به دیگر کشور ها سفر کنند.

ارزش و اعتبار پاسپورت ترکیه

از مهمترین مواردی که برای اخذ پاسپورت باید به آن توجه کرد میزان اعتبار پاسپورت ترکیه در مقایسه با دیگر کشورها می باشد چرا که اعتبار پاسپورت می‌تواند مشخص نماید شخصی که پاسپورت آن کشور را داراست از چه مزایایی برخوردار خواهد بود. اعتبار پاسپورت ترکیه در ردیف 41 پاسپورت کشورهای دنیا در سطح جهان قرار دارد بنابراین اشخاصی که پاسپورت کشور ترکیه را دارند می توانند بدون ویزا به 75 کشور دنیا سفر نمایند.

همچنین افرادی که دارای پاسپورت کشور ترکیه می باشند این امکان را دارند تا بدون ویزا به 45 کشور دنیا سفر نمایند و پس از ورود به فرودگاه کشور مقصد ویزای ورود را دریافت نمایند همچنین نکته مهم این است که در صورت داشتن پاسپورت ترکیه برای ورود به 75 کشور شخص متقاضی باید قبل از ورود ویزای خود را اخذ نماید تا امکان ورود به کشور مقصد را داشته باشد.

پاسپورت ترکیه

با پاسپورت ترکیه به چند کشور می توان سفر کرد؟

یکی از مزایای اخذ پاسپورت ترکیه، سفر به کشور های دیگر دنیا بدون ویزا است. تلاش برای دریافت پاسپورت موجب می شود تا دیگر برای سفر به 107 کشور دنیا، تلاشی انجام ندهید و با اعتبار پاسپورت ترکیه که در رتبه 49 ام پاسپورت های معتبر جهان قرار دارد، سفر کنید.

مدت زمان و شرایط سفر بدون ویزا در کشورهایی که با اعتبار پاسپورت ترکیه امکان سفر دارند، کمی متفاوت است که پرداختن به این جزییات بسیار مهم می باشد. این جزییات شامل: امکان سفر به 61 کشور بدون اخذ ویزا، امکان سفر به 45 کشور با ویزای فرودگاهی و امکان سفر به 5 کشور دنیا با ویزای الکترونیکی می باشد که در ادامه به شرح دقیقی از هر کدام پرداخته ایم.

سفر به آمریکا با پاسپورت ترکیه

با محدودیت سفر به آمریکا و اخذ اقامت این کشور برای ایرانیان، انتخاب یک راه میانبر برای رفتن به آمریکا، اقدام از طریق کشور ترکیه می باشد و سفر به آمریکا با پاسپورت ترکیه امکان پذیر است. در صورتی که کشور ترکیه را به عنوان کشور واسط برای اخذ تابعیت قرار بدهید. ایرانیان می توانند برای اخذ اقامت آمریکا تلاش کرده و به نتیجه برسند که همه اینها منوط به دریافت و استفاده از اعتبار پاسپورت ترکیه و سکونت بدون خروج در این کشور به مدت 6 سال می باشد.

سفر به اروپا با پاسپورت ترکیه

اگر در کشور ایران درصدد سفر به یکی از کشورهای اروپایی باشید، باید قبل از هر عملی، ویزای آن کشور را اخذ نمایید. اما سفر به اروپا با پاسپورت ترکیه، به شکلی دیگر پیش خواهد رفت و به دلیل تعامل و توافق ترکیه با اتحادیه اروپا، افراد بدون ویزا می توانند به کشورهای اروپایی از جمله صربستان، اوکراین و قبرس شمالی سفر کنند.

روش های اخذ پاسپورت ترکیه

پاسپورت این کشور از روش های مختلفی قابل اخذ می باشد. اشخاصی که قصد اخذ پاسپورت ترکیه را دارند باید با توجه به شرایط خود بتوانند بهترین روش را برای اخذ پاسپورت انتخاب نمایند. چرا که شرایط هر فرد می تواند در اخذ پاسپورت متفاوت باشد. روش های مختلف مهاجرت به ترکیه جهت اخذ پاسپورت بررسی می گردد، مانند تحصیل در ترکیه، کار در ترکیه، سرمایه گذاری در ترکیه، پناهندگی در ترکیه، ازدواج در ترکیه و همچنین تولد در ترکیه.

اشخاصی که قصد اخذ پاسپورت را دارند باید با توجه به شرایط خود یکی از طرق مهاجرت را انتخاب نمایند تا در نهایت بتوانند به پاسپورت این کشور دست یابند. در ذیل روش های اخذ پاسپورت ترکیه را به طور کامل توضیح می دهیم تا بتوانید در صورت تمایل بهترین روش را برای اخذ پاسپورت انتخاب نمایید.

پاسپورت ترکیه از طریق کار

یکی از روش هایی که می تواند منجر به اخذ پاسپورت ترکیه شود دریافت ویزای کار این کشور است. افرادی که قصد دارند از طریق کار و اخذ ویزای ترکیه، پاسپورت این کشور را دریافت نمایند باید در ابتدا بتوانند یک کارفرما از کشور ترکیه داشته باشند تا بتوانند با دریافت پیشنهاد کاری وارد این کشور شده و به کار مشغول گردند. در صورتی که شخص متقاضی بتواند مجوز کار در ترکیه را بدست آورد، می تواند برای اقامت کاری نیز اقدام داشته باشد.

برای دریافت مجوز کار در ترکیه شخص کارفرما باید در ابتدا به وزارت کار این کشور درخواست خود را مطرح نماید تا در سریع ترین زمان درخواست وی مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد و شخص متقاضی بتواند مجوز کار خود را از این کشور دریافت نماید. افرادی که موفق به اخذ مجوز کار در ترکیه می شوند باید بدانند که در ابتدا مجوز آنها برای مدت یک سال صادر خواهد شد.

اما مجوز کار در ترکیه قابلیت تمدید را نیز خواهد داشت که شخص متقاضی در صورت ادامه کار خود در این کشور می‌تواند مجوز کار خود را به مدت 2 سال دیگر تمدید نماید تا بتواند اقامت و سپس تابعیت را نیز بدست آورد. اگر شخص متقاضی کار در ترکیه بتواند برای مدت 8 سال در این کشور مشغول به کار شود پس از گذشت این مدت می تواند اقامت دائم کشور ترکیه را بدست آورد.

 جهت اخذ پاسپورت ترکیه باید در این کشور به مدت 10 سال مشغول به کار شوید و از اقامت دائم خود در این کشور به مدت 10 سال گذشته باشد در این صورت شخص متقاضی می تواند پاسپورت کشور ترکیه را به دست آورد.

بهتر است بدانید افرادی که قصد کار در ترکیه را دارند قبل از اقدام برای کار در این کشور باید به نرخ بیکاری در این کشور توجه نمایند. با توجه به بالا بودن نرخ بیکاری در ترکیه موسسه ویزای کار این کشور را توصیه نمی نماید و اشخاصی که قصد کار در کشورهای دیگر را دارند باید کشوری را انتخاب نمایند که نرخ بیکاری بسیار پایینی داشته باشد تا شانس کاریابی فرد متقاضی نیز بیشتر باشد.

در حال حاضر و طبق آخرین آمار سال 2022 نرخ بیکاری در ترکیه حدود 11 درصد مشخص شده است که در مقایسه با کشورهایی مانند آلمان، اتریش، کانادا و… از نرخ بیکاری بسیار بالایی برخوردار است. نمودار زیر نرخ بیکاری در ترکیه در چند سال اخیر را نشان می دهد:

پاسپورت ترکیه از طریق تحصیل

کشور ترکیه با توجه به نزدیکی آن به ایران می تواند یکی از مقاصد دانشجویان برای تحصیل نیز باشد. با توجه به اینکه برای سفر به ترکیه نیاز به اخذ ویزا نیست برخی از دانشجویان این کشور را برای تحصیل خود انتخاب می نمایند.

دانشجویانی که قصد تحصیل در ترکیه را دارند باید بدانند که تحصیل در دانشگاه‌های این کشور به 2 صورت امکان پذیر است و دانشجویان می توانند تحصیلات خود را در دانشگاه های دولتی و یا دانشگاه های خصوصی ترکیه ادامه دهند که البته میزان هزینه تحصیل در این دانشگاه ها با یکدیگر بسیار متفاوت است.

هزینه های تحصیل در دانشگاه های دولتی به مراتب پایین تر از دانشگاه های خصوصی آن می باشد. هزینه تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور از 200 دلار تا 2000 دلار در سال متغیر می باشد که البته بستگی به نوع دانشگاه و رشته تحصیلی شخص متقاضی دارد.

هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی بسیار بالاتر از دانشگاه های دولتی می باشد و از حدود 8000 دلار در سال آغاز خواهد شد که البته با توجه به مقطع تحصیلی شخص متقاضی نیز می‌تواند تا 20000 دلار در سال متغیر باشد. لیست دانشگاه های برتر ترکیه را در جدول زیر با رتبه جهانی آن ها مشاهده می فرمایید.

کشور ترکیه برای اخذ پذیرش تحصیلی در بسیاری از رشته ها دارای آزمون ورودی می باشد و دانشجویانی که قصد تحصیل در این کشور را دارند باید در ابتدا در آزمون ورودی پذیرفته شوند تا بتوانند برای اخذ پذیرش خود نیز اقدام نمایند. نکته مهمی که باید بدانید این است که با تحصیل در این کشور امکان اخذ پاسپورت ترکیه وجود ندارد و شخص متقاضی برای اخذ پاسپورت این کشور باید بتواند پس از تحصیل وارد بازار کار این کشور شود و با انجام کار تمام وقت و پرداخت مالیات در این کشور می تواند اقامت دائم و سپس پاسپورت این کشور را اخذ نماید.

پاسپورت ترکیه از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در ترکیه نیز می تواند یکی از روش های مورد توجه جهت اخذ پاسپورت ترکیه باشد. سرمایه گذاری در ترکیه از روش های متفاوتی امکان پذیر است. در ذیل به روش های سرمایه گذاری در ترکیه اشاره می شود:

  • شخص متقاضی با خرید ملک در ترکیه به مبلغ 250000 دلار آمریکا می تواند در ابتدا اقامت و سپس پاسپورت ترکیه را اخذ نماید. (یا پرداخت 150000 دلار با شرایط ویژه موسسه)
  • شخص متقاضی با انجام سرمایه گذاری به صورت سپرده بانکی به مبلغ 500000 دلار آمریکا می تواند اقامت ترکیه و سپس پاسپورت این کشور را بدست آورد.
  • فرد متقاضی با خرید سهام در ترکیه به مبلغ 500000 دلار آمریکا می تواند درخواست اقامت و در نهایت پاسپورت نماید.
  • فرد متقاضی با خرید اوراق قرضه کشور ترکیه به مبلغ 500000 دلار آمریکا امکان درخواست اقامت و پاسپورت را خواهد داشت.
  • شخص متقاضی با ثبت شرکت و استخدام 50 نفر از شهروندان ترکیه به عنوان نیروی کار امکان اخذ اقامت و سپس پاسپورت را خواهد داشت.

توجه به رشد اقتصادی در کشور مقصد از نکات مهم جهت سرمایه گذاری در کشور خارجی است. نرخ رشد اقتصادی ترکیه در نمودار زیر قابل ملاحظه می باشد:

    شرایط جدید اخذ اقامت و پاسپورت ترکیه از طریق خرید ملک

پیشتر گفته می شد بجای خرید ملک در کشور ترکیه بهتر است همان سرمایه را برای خرید ملک در کشور عضو اتحادیه اروپا مانند قبرس، یونان و اسپانیا هزینه کنید تا به نوعی اقامت اروپا را داشته باشید ولی اخیراً جذابیت های سرمایه گذاری و خرید ملک در ترکیه دست کمی از کشورهای ذکر شده ندارد.

همانطور که مطالعه فرمودید، قبلاً از دو راه خرید ملک 250 هزار دلاری و 60 هزار دلاری امکان اخذ اقامت ترکیه از طریق خرید ملک وجود داشت، ولی اخیراً روشی جذاب و خواندنی برای خرید ملک در ترکیه به وجود آمده است. به این طریق که متقاضی با پرداخت 150 هزار دلار به جای 250 هزار دلار، اقدام به خرید ملک در بخش های توریستی و ساحلی کشور ترکیه می نماید و 100 هزار دلار مابقی را شرکت های سرمایه گذاری در ترکیه بجای خریدار پرداخت می نمایند.

خریدار بعد گذشت 4 سال از تاریخ خرید ملک امکان فروش آن را خواهد داشت و همچنین می تواند بجای فروش ملک خود در ترکیه، آن را اجاره داده و درآمد ماهیانه ارزی داشته باشد. همچنین خریدار می تواند از دو طریق از ملک خود سود ببرد، یا اینکه هر سال یک ماه را به کشور ترکیه آمده واز ملک خود بازدید نموده و به تفریح و گشت و گذار بپردازد یا اینکه سود حاصله از اجاره ملک را که معادل آن یک ماه تفریح و گشت و گذار را به صورت ارزی دریافت نماید.

در نتیجه خریدار عملاً هیچ ضرر اقتصادی از بابت سرمایه گذاری در کشور ترکیه نخواهد داشت و حتی می تواند به کسب درآمد ارزی نیز بپردازد.در صورتی که شخص متقاضی بتواند اقدام به سرمایه گذاری در ترکیه نماید می تواند همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را نیز به عنوان همراه داشته باشد. در صورتی که قصد سرمایه گذاری در ترکیه را دارید می توانید لینک زیر را مشاهده نمایید و اطلاعات کامل تری در این باب بدست آورید.

پاسپورت ترکیه از طریق تولد فرزند

در برخی کشورها با سیستم خاک به صرف تولد در خاک آن کشور، پاسپورت آن به فرد متولد شده، تعلق می گیرد. در این بخش قصد داریم به تولد در کشور ترکیه و امکان اخذ تابعیت ترکیه از این طریق بپردازیم. با توجه به اینکه 2 نوع سیستم اخذ تابعیت وجود دارد: سیستم خون و سیستم خاک که در سیستم خون تولد فرزند در خاک کشور مورد نظر تاثیری بر اخذ تابعیت ندارد.

در صورتی که کشوری سیستم خون را دارا باشد اقامت و تابعیت فرزند از والدین به فرزند منتقل می‌شود و تنها در صورتی فرزند می تواند از طریق خاک اقامت را اخذ نماید که والدین وی بدون تابعیت باشند. در کشوری با سیستم خاک فرزند متولد شده در خاک آن کشور، می تواند اقامت و پاسپورت کشور مورد نظر را صرف نظر از تابعیت والدین خود اخذ نماید.

ترکیه دارای سیستم خون می باشد و فرزندی که در این کشور متولد شود اقامت و تابعیت را از والدین خود به ارث می برد بنابراین اگر فردی قصد اخذ پاسپورت ترکیه برای فرزند خود داشته باشد، حتی در صورت اقامت در ترکیه، امکان اخذ پاسپورت برای فرزند وی وجود ندارد.

پاسپورت ترکیه از طرق ازدواج

یکی دیگر از روش هایی که منجر به گرفتن پاسپورت ترکیه می شود، ازدواج با فردی از اتباع این کشور است. شخصی که از این روش اقدام می نماید باید اثبات نماید که به مدت 3 سال در کنار همسر خود زندگی کرده است، در این صورت می تواند درخواست اخذ پاسپورت ترکیه از طریق ازدواج داشته باشد تا به شخص متقاضی اعطا شود.

برای ازدواج با افراد تبعه کشور ترکیه شرایطی وجود دارد مانند اینکه طرفین برای ازدواج باید حداقل دارای 18 سال تمام باشند تا بتوانند ازدواج خود را ثبت نمایند. همچنین اگر شخصی ازدواج قبلی نیز داشته باشد باید اثبات نماید که ازدواج قبلی خود را ملغی نموده است در این صورت می تواند با فرد مورد نظر خود ازدواج نماید و از این طریق پاسپورت را اخذ نماید.

پاسپورت ترکیه از طریق پناهندگی

!!! موسسه ما هیچگونه خدماتی در مورد پناهندگی نداشته و صرفاً این بخش راجع به پناهندگی برای آگاهی شما خوانندگان عزیز نگاشته شده است.

شاید یکی از روش هایی که بتوان پاسپورت ترکیه را اخذ کرد پناهندگی در این کشور باشد اما با توجه به خطراتی که پناهندگی ترکیه و کشورهای دیگر دارد، موسسه روش پناهندگی را توصیه نمی نماید. بهتر است بدانید پناهنده به افرادی گفته می شود که در کشور خود مورد آزار و اذیت های زیاد جسمی، روانی، روحی و غیره قرار گرفته باشند، در این صورت می توانند در کشورهای دیگر درخواستی مبنی بر پناهندگی مطرح نمایند.

باید گفت اشخاصی که در ترکیه و یا حتی کشورهای دیگر درخواست پناهندگی را مطرح می‌نمایند امکان کار و یا حتی تحصیل به صورت قانونی نخواهند داشت و معمولا این اشخاص با مشکلات بسیاری روبه رو خواهند شد که گاه این مشکلات و خطرات برای فرد متقاضی غیر قابل جبران خواهد بود. بنابراین اشخاصی که قصد مهاجرت به ترکیه و گرفتن پاسپورت ترکیه را دارند می توانند از روش های قانونی استفاده نمایند تا بتواند پاسپورت را با روش های قانونی اخذ نمایند.

مراحل دریافت پاسپورت ترکیه

قطعا هر آرزو و هدفی برای محقق شدن نیازمند تلاش و کوشش می باشد. علاقه مندان به دریافت پاسپورت ترکیه نیز برای عملی شدن خواسته شان باید مراحل دریافت پاسپورت ترکیه را طی کنند. تلاش برای عبور از مراحل مختلف است که اداره مهاجرت ترکیه را متقاعد می کند که فرد استحقاق دریافت پاسپورت این کشور را دارد یا خیر.

مراحلی که هر فرد موظف به سپری کردن آن می باشد، شامل موارد زیر است:

  • انتخاب بهترین راه برای مهاجرت و دریافت پاسپورت
  • تکمیل مدارک و فرم درخواست
  • دریافت اقامت موقت ترکیه (قبل از رسیدن به اقامت بلند مدت، اقامتی دو ساله به فرد داده می ود تا وضعیت و شرایط وی سنجیده شود)
  • پرداخت هزینه های مورد نیاز
  • درخواست برای اخذ امتیاز شهروندی و گرفتن پاسپورت (این درخواست از طریق دفاتر پیشخوان دولت در ترکیه امکان پذیر است و درخواست باید توام با تکمیل مدارک و فرم درخواست باشد)

مدت زمان گرفتن پاسپورت ترکیه

مدت زمان گرفتن پاسپورت ترکیه، بزرگتررین سوال همه متقاضیانی که در این راه قرار دارند، می باشد. مدت گرفتن پاسپورت با توجه به شرایطی همچون نزدیکی با ایران، انعطاف در اعطای پاسپورت، روش های مختلف مهاجرتی و… خیلی به طول نمی انجامد. برای رسیدن به زمان دقیق اخذ پاسپورت این کشور باید به شرایط و نوع رفتار افراد توجه کرد.

برای مثال اخذ پاسپورت از طریق سرمایه گذاری، وابسته به پروسه انجام سرمایه گذاری و اقدامات مربوط به آن می باشد. نقص مدارک و یا تعلل در ارسال آن نیز می تواند موجب تاخیر در اعطای پاسپورت کشور ترکیه باشد. براساس گفته های ذکر شده، نمی توان زمان مشخصی را به عنوان مدت زمان گرفتن پاسپورت ترکیه در نظر گرفت. در واقع این خود متقاضیان می باشند که مدت زمان اخذ پاسپورت را تعیین می نمایند.

هزینه و قیمت پاسپورت ترکیه

دریافت پاسپورت کشور ترکیه در کنار همه شرایط و مراحلی که دارد، دارای هزینه هایی نیز می باشد که بدون پرداخت این هزینه ها، پاسپورت به دست نخواهد آمد. قیمت پاسپورت ترکیه، اصل مهمی در موضوع مورد بحث بوده که دارای ارقام متفاوتی است. برای مثال پاسپورت از طریق روش سرمایه گذاری، با مبلغ حداقل 250 الی 500 هزار دلار قابل دسترسی است. در این میان هزینه گرفتن شامل هزینه و قیمت پاسپورت ترکیه می باشد که جزییات آن در جدول زیر ذکر شده است:

مدارک لازم برای گرفتن پاسپورت ترکیه

افرادی که قصد گرفتن پاسپورت این کشور را دارند، باید طبق انتخاب روش برای رسیدن به هدفشان، مدارکی را تکمیل و به اداره مهاجرت ترکیه، ارائه دهند. این مدارک به دو دسته تقسیم می شود که دسته اول همان مدارک کلی می باشد که در همه روش های مهاجرت به ترکیه یکسان است و دسته دیگر مربوط به مدارک اختصاصی روش مهاجرتی که فرد انتخاب نموده، می باشد. در این بخش آن دسته از مدارک لازم برای گرفتن پاسپورت ترکیه که کلی می باشد را شرح داده ایم:

  • اصل گذرنامه متقاضی و همراهان وی
  • سند ازدواج یا طلاق برای افراد متاهل
  • گواهی عدم سابقه کیفری
  • گواهی برخورداری از تمکن مالی
  • گواهی تسلط به زبان ترکی
  • فیش مربوط به پرداخت هزینه های جاری
  • انجام آزمایشات مربوطه
  • تکمیل فرم درخواست و ارائه آن

نکات مهم در باب اخذ پاسپورت ترکیه

برای دریافت پاسپورت ترکیه نکات مهم بسیاری وجود دارد که اشخاص متقاضی دریافت پاسپورت باید از آن آگاهی کامل داشته باشند. اشخاصی که قصد اخذ پاسپورت ترکیه را دارند باید به این نکته توجه نمایند که در مدت اقامت خود در این کشور نباید مرتکب هیچ گونه جرم و جنایتی شوند تا بتوانند بدون هیچ منعی پاسپورت این کشور را اخذ نمایند.

از نکات دیگری که جهت اخذ پاسپورت این کشور وجود دارد این است که فرد برای دریافت پاسپورت باید به زبان ترکی تسلط کافی داشته باشد. نکته مهم دیگر این است که باید اثبات نمایند که دارای درآمد و حقوق مناسب می باشند و می توانند هزینه های خود را تامین کنند، در این صورت پاسپورت کشور ترکیه به چنین اشخاصی اعطا خواهد شد.

پیش از اقدام جهت اخذ پاسپورت پیشنهاد می شود ویدئو راهنمای گام به گام اخذ اقامت را مشاهده نمایید و روش های مهاجرت به کشورهای دیگر و اخذ پاسپورت را به دقت مورد مطالعه قرار دهید و با دانش کافی نسبت به کشور مقصد و روش مورد نظر اقدام فرمایید.

وکیل مهاجرت به ترکیه

اشخاصی که در اندیشه اخذ پاسپورت ترکیه و یا دیگر کشورها هستند بهتر است از وکیل معتبر آن کشور استفاده نمایند تا بتوانند با رعایت قوانین و کلیه شروط، با درایت کامل نسبت به اخذ آن گام بردارند. وکیل معتبر از قوانین روز اطلاع داشته و در صورت تغییر قوانین می تواند به بهترین شکل، فرایند را کنترل نماید.

به همین دلیل استفاده از وکیل معتبر می‌تواند روند اقدامات برای دریافت پاسپورت را آسان تر نماید. موسسه با داشتن تیم وکلای مجرب محلی محتوای این مقاله را اماده کرده است. برای اصلاع از خدمات دقیق با ما تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

مزایای پاسپورت ترکیه

مزایای پاسپورت ترکیه دایره گسترده ای را تشکیل می دهد که می تواند موجب رشد و ترقی فرد در مراحل مختلف زندگی اش شود و این پاسپورت سرنوشت و زندگی افراد را هم ممکن است تغییر دهد. در ادامه به مرور مزایای پاسپورت ترکیه پرداخته ایم:

  • امکان اخذ تابعیت ترکیه برای متقاضی و خانواده وی
  • قابلیت سفر به کشورهای آسیایی، اروپایی و آمریکایی بدون اخذ ویزا
  • امکان کار، تحصیل و زندگی با پاسپورت
  • استفاده از مزایای شهروندی ترکیه
  • قابلیت افتتاح حساب بانکی
  • امکان خرید ملک و خودرو
  • امکان تبدیل شدن به شهروند دو تابعیتی
  • قابلیت شرکت در رویداد های سیاسی مانند رای گیری
  • اخد یکی از معتبرترین پاسپورت های دنیا
  • بهره مندی از خدمات درمانی و پزشکی ترکیه
  • امکان تحصیل رایگان در ترکیه
  • اقامت بدون مجوز در ترکیه
  • رفع موانع برای دریافت ویزای کانادا و آمریکا
محتوای خب روزانه نمایش تیتر محتوا
دکمه بازگشت به بالا