برترینهای کسب و کاربین الملل

ویزای آمریکا با پاسپورت دومینیکا

اخذ ویزای توریستی آمریکا و سفر به کشور آمریکا نه تنها رویایی برای ایرانیان بلکه آرزوی بسیاری از مردم دنیاست. بسیاری از ما حتی برای یکبار هم که شده آرزوی سفر به آمریکا از ذهنمان گذشته است. اما سفر به آمریکا و اخذ ویزای این کشور کار چندان ساده ای نیست و برای سفر به آن باید دارای شرایط خوبی باشید.

امکان سفر به امریکا با ویزای تحصیلی فراهم است متقاضیانی که بتوانند از یک دانشگاه یا موسسه معتبر از آمریکا پذیرش بگیرند می توانند با دریافت ویزای F که همان ویزای تحصیلی است به آمریکا سفر کنند. دیگر روش سفر به آمریکا دریافت ویزای توریستی این کشور است که با دریافت آن می توانید برای مدت مشخصی به آمریکا سفر کرده و از این کشور بازدید کنید. اما اگر شرایط دریافت ویزای امریکا را ندارید ناامید نشوید. سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا امکان پذیر است. سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا امکان حضور در آمریکا را برای متقاضیان فراهم کرده است.

یکی از مزیت های پاسپورت دومینیکا این است که به دارنده آن این اجازه را می دهد که با اخذ ویزای 10 ساله آمریکا به این کشور سفر و مهاجرت کنند. از آنجایی که ایران در لیست تحریم های آمریکا قرار دارد و سفر ایرانیان به این کشور به سادگی میسر نیست یکی از روش های مهاجرت سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا است. دارا بودن پاسپورت دومینیکا می تواند کمک بزرگی باشد.

دریافت ویزای توریستی آمریکا با پاسپورت دومینیکا

یکی از انواع ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا ویزای توریستی یا ویزیتور ویزا –  است. با اخذ ویزای توریستی آمریکا امکان ورود به آمریکا و دریافت اقامت کوتاه مدت که معمولا کمتر از 6 ماه است را خواهید داشت. با دریافت ویزای توریستی آمریکا فقط امکان سفر توریستی، دیدار از اقوام و یا خانواده را به مدت کوتاه خواهید داشت. اگر به منظور تحصیل یا کار به آمریکا سفر میکنید باید اقدام به دریافت ویزای تحصیلی یا کاری نمایید.

تبدیل ویزای توریستی آمریکا به اقامت دائم | سایت ویزای امریکا | قیمت ویزای توریستی آمریکا

انواع ویزای توریستی آمریکا

ویزای B1 یک ویزای غیرمهاجرتی آمریکا است که متقاضیان برای اهداف تجاری اقدام به اخذ این ویزا و سفر به آمریکا می کنند. انواع ویزیتور با اهداف تجاری برای متقاضیان در نظر گرفته شده است. ویزای تجاری آمریکا بدون محدودیت صادر میشود و قانونی برای تعداد دفعات صدور ویزا در سال وجود ندارد.

ویزای B2 آمریکا نیز نوعی از ویزای توریستی است که با هف گردشگری، درمان یا بازدید از اقوام میتوانید آن را اخذ نمایید. حداکثر مدت استفاده از این ویزا 6 ماه است که پس از اتمام آن می توانید ویزای خود را برای 6 ماه دیگر تمدید کنید.

اخذ ویزای 10 ساله آمریکا با پاسپورت دومینیکا

یکی از مزایای دارا بودن پاسپورت دومینیکا این است که با داشتن این پاسپورت شما می توانید ویزای چندبار ورود 10 ساله آمریکا را دریافت نمایید.  برای اینکه بتوانید با پاسپورت دومینیکا به آمریکا سفر کنید باید مدارک خواسته شده را فراهم کنید. یکی از مهمترین مراحل، پر کردن فرم DS160  است که باید به دقت و صحیح تکمیل شود. از مواردی که در این فرم از شما سوال می شود وضعیت تاهل، وضعیت تحصیلی، درآمد و… است.

بعد از تکمیل مدارک و فرم ها در روزی که برای شما تعیین میشود باید برای مصاحبه حاضر شوید. دقت داشته باشید که به سوالات افسر رسیدگی به پرونده به خوبی پاسخ دهید. مثلا یکی از سوالات این است که چطور پاسپورت دومینیکا را اخذ کرده اید؟ که باید به درستی و دقت به تمام سوالات پاسخ بدهید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای آمریکا با پاسپورت دومینیکا

از آنجایی که کشور آمریکا در ایران دارای سفارت خانه فعال نیست برای تحویل مدارک و مصاحبه باید به یکی از کشورهای اطراف مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • ارائه پاسپورت دومینیکا
  • عکس پاسپورتی
  • مدارک شغلی و بانکی ( تمکن مالی و گردش حساب)
  • واچر هتل و رزرو بلیط
  • بیمه مسافرتی

تحصیل در دانشگاه های آمریکا

سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا امکان تحصیل در این کشور را برای ایرانیان نیز فراهم می کند. همانطور که اطلاع دارید شهروندان ایران با محدودیت بسیاری در اخذ ویزای امریکا مواجه هستند. امکان اخذ ویزای تحصیلی امریکا و سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا برای شما فراهم است.

پس از دریافت ویزای تحصیلی آمریکا و شروع تحصیل در این کشور امکان کار کردن در حین تحصیل برای شما وجود دارد. اگر در داخل دانشگاه به فعالیت می پرداید نیازی به اخذ مجوز از اداره مهاجرت امریکا نیست اما برای کار در خارج از دانشگاه باید از اداره مهاجرت آمریکا اجازه کار دریافت کنید. دانشجویان مقطع لیسانس اجازه کار حدود 10 ساعت، و دانشجویان ارشد مجاز هستند 20 ساعت در هفته مشغول به کار شوند. اخذ پاسپورت دومینیکا علاوه بر مزایای بی شماری که دارد امکان  سفر به آمریکا با پاسپورت دومینیکا را برای شما فراهم می کند.

دوست دارین که شهروند یکی از کشورهای مشترک المنافع بشین؟

مشترک‌المنافع از 54 کشور مستقل تشکیل شده است و یکی از قدیمی‌ترین انجمن‌های سیاسی ایالت‌های جهان است. یک شهروند مشترک‌المنافع به عنوان ملیت یا شهروند هر یک از آن 54 کشور محسوب می‌شود. در حال حاضر شش کشور مشترک المنافع وجود دارد که با برنامه سرمایه‌گذاری تابعیت مقرون به صرفه‌ای را ارائه می‌دهند که نیازی به اقامت متقاضی ندارد. بدون نیاز به حضور در کشور مورد نظر ، می‌توان تابعیت مشترک‌المنافع را با تمام مزایای آن به دست آورد.

مشترک‌المنافع مدرن که در سال 1926 تأسیس شد، قبلاً به عنوان اتحادیه ملل انگلیس شناخته می‌شد، در اصل متشکل از کشورهایی بود که تحت سلطه امپراتوری انگلیس قرار داشتند. مشترک‌المنافع امروز مبتنی بر همکاری داوطلبانه بوده و توسط رئیس اتحادیه مشترک‌المنافع اداره می شود، که توسط کشورهای عضو انتخاب شده است. ملکه الیزابت دوم در حال حاضر رئیس اتحادیه مشترک المنافع است.

مزایای شهروندی در مشترک المنافع

داشتن پاسپورت و تابعیت دوم مزایای بسیاری دارد که شامل سفر بدون ویزا‌، فرصت‌های تحصیلی و تجاری و… می‌شود. شهروندان کشورهای مشترک‌المنافع به دلیل ارتباط با انگلیس، برای ورود به انگلستان نیازی به ویزا ندارند و می‌توانند تا 6 ماه در سال را در آن‌جا بگذرانند. همچنین در صورت بروز مشكل در هنگام سفر در یك كشور خارج از كشور مشترک‌المنافع، حق كمک از سفارت‌خانه‌های انگلیس را نیز دارند.

در وب سایت دولت انگلیس آمده است: “ما می‌توانیم به اتباع کشورهای مشترک‌المنافع در کشورهای غیر مشترک‌المنافع که هیچ نمایندگی دیپلماتیک یا کنسولی ندارند کمک کنیم.” در شرایط خاص، مانند پاسپورت گمشده یا دزدیده شده، پاسپورت اضطراری انگلیس نیز می‌تواند با اجازه دولت‌های ملی آن‌ها برای شهروندان مشترک‌المنافع که نماینده آنها نیست‌، صادر شود.

خرید تابعیت و پاسپورت مشترک‌المنافع

بسیاری از کشورهای مشترک المنافع برنامه‌های تابعیت را از طریق سرمایه‌گذاری ارائه می‌دهند، این برنامه‌ها شامل آنتیگوا و باربودا، دومنیکا، گرنادا، سنت کیتس و نویس، سنت لوسیا و وانواتو است. معمولا اخذ شهروندی و پاسپورت این کشورها غیر حضوری و دارای یک پروسه 3 تا 6 ماهه است.

بورسیه تحصیلی مشترک‌المنافع

طرح بورسیه تحصیلی مشترک‌المنافع یک ابتکار مشترک بین کمیسیون بورس تحصیلی مشترک‌المنافع و دانشگاه‌های انگلستان برای حمایت از دانشجویان کشورهای در حال توسعه مشترک المنافع است. هدف از برنامه بورسیه مشترک‌المنافع کمک به دانشجویان کشورهای در حال توسعه مشترک‌المنافع است که دارای صلاحیت عالی علمی هستند اما به دلایل مالی توانایی تحصیل در انگلستان را ندارند. این طرح به آن‌ها امکان می‌دهد از تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌های انگلستان بهره‌مند شوند.

چه کسانی از این بورسیه تحصیلی بهره‌مند می‌شوند؟

  • افرادی که شهروند یک مشترک‌المنافع، یا شخص تحت حمایت انگلیس هستند.
  • افرادی که اقامت دائم در یک کشور مشترک‌المنافع را دارند.
  • متقاضیان باید در زمان شروع سال تحصیلی انگلیس در سپتامبر / اکتبر 2020 آماده و در دسترس باشند تا تحصیلات دانشگاهی خود را در انگلیس آغاز کنند.
  • متقاضی باید ثابت کند در یکسال گذشته درآمد کافی جهت پوشش هزینه‌های تحصیل خود را ندارد.
دکمه بازگشت به بالا