اوج گیری کرونا در هند و افزایش کلاهبرداری ها در بازار سیاه دارو

اوج گیری کرونا در هند و افزایش کلاهبرداری ها در بازار سیاه دارو

وقتی Kanika Saxena به مردی 18000 روپیه (3 173) پول پرداخت كرد تا RamedSavier را برای یك بیمار جدی با بیماری عروق كرونر قلب بخرد ، او نمی دانست كه این مرد قصد فریب او را دارد.

ایندیپندنت گزارش داد: “ما هفت ساعت منتظر ماندیم تا این مرد دارو را تحویل دهد.” من سعی کردم حداقل از 9 ، 10 شماره مختلف با او تماس بگیرم ، اما او پاسخ تماس را نداد. بعد از اینکه عکسی را برای او ارسال کردم که نشان می داد پول به حساب او واریز شده است ، او به پیامک های من پاسخی نداد.

این حادثه در هند نیز از این قاعده مستثنی نبود. این کشور اکنون در حالت مرگ دوم قرار دارد و سیستم مراقبت های بهداشتی آن در حال از هم پاشیدن است. در این زمان ، بیمارستان های کشور درباره کمبود اکسیژن پیامکی ارسال کردند. علاوه بر این ، به دلیل کمبود تخت بیمارستان ، بسیاری از بیماران بدون مراقبت رها می شوند و افراد مجبورند تجهیزات پزشکی لازم را از جیب خود تهیه کنند.

این بحران مردم ناامید را مجبور کرده است به بازار سیاه روی بیاورند و یا برای تهیه دارو و اکسیژن برای عزیزانشان با دلالان در شبکه های اجتماعی تماس بگیرند. تعدادی از مردم در حالی که منتظر دریافت داروی نجات بودند ، فریب خورده و پول خود را از دست دادند.

نویسنده از دهلی ، ایندرانیل موکرجی به ایندیپندنت گفت که وی با شماره های مختلفی در شبکه های اجتماعی تماس گرفته و سعی در تهیه کپسول اکسیژن برای دوست خود دارد.

پس از پرداخت 7000 روپیه (67 پ) ، فقط یک نفر پذیرفت که یک کپسول 20 لیتری قرار دهد. وی به موکرجی اطمینان داد که بالون ظرف 48 ساعت پس از انتقال پول تحویل داده می شود ، اما هرگز بالون از راه نرسید. موکرجی گفت که تلفن فروشنده از آن زمان قطع شده است.

طبق آخرین آمار ، تعداد بیماران مبتلا به بیماری ویروس کرونا قلب در هند به بیش از 19 میلیون نفر رسیده است و تعداد قربانیان این بیماری بیش از 200000 نفر است.

برخی از هندی ها برای جستجوی کمک و هشدار به دیگران در مورد موج قریب الوقوع کلاهبرداری در بازار سیاه ، به رسانه های اجتماعی روی آورده اند.

آمولیا نیدی ، متخصص بهداشت در موسسه جان سواستیا آبحیان گفت: “مردم در وضعیت اخلاقی دشواری قرار دارند.” اخلاق می گوید آنها نباید در بازار سیاه چیزی خریداری کنند ، اما وضعیت ناامیدکننده فعلی آنها را مجبور به انجام این کار می کند.

نیدی همچنین گزارش داد که محدودیت قیمتی در بازار سیاه برای کپسول های اکسیژن و RamedSavier وجود ندارد.

هفته گذشته نخست وزیر هند جلسه ای با مقامات ارشد دولت برگزار كرد و در آنجا وی لزوم بررسی سو abuse استفاده و فروش RemedSewer در بازار سیاه را بیان كرد. فروش دارو که به طور گسترده ای برای درمان بیماران مبتلا به بیماری ویروس کرونا قلب استفاده می شود ، پس از افزایش تعداد ویروس ها در هند افزایش یافته است. هفته گذشته ، دولت مرکزی از افزایش ظرفیت تولید RamedSavier خبر داد. با این حال ، برخی از مردم حداقل شش برابر قیمت معمول خود را برای خرید دارو در بازار سیاه پرداخت کرده اند.

بابی ویجیان به ایندیپندنت گفت كه پس از آنكه بیمارستانی در گوراگرام به وی گفت كه بیماران نیازمند دارو باید خود آنها را بخرند ، دوست وی شش بطری كوچك RamedSavier را به قیمت 130000 روپیه (4 1254) از دلالان خریداری كرد. وی گفت که آنها نتوانستند در منطقه دهلی دارو پیدا کنند و مجبور شدند آن را از جیپور به گوراگرام منتقل کنند.

در همین حال ، دولت مرکزی سقف قیمت RamedSavier را تعیین کرده است. شرکت های دارویی قیمت هر بطری را از 899 روپیه (90 8) به 3490 روپیه (33) کاهش داده اند.

لها دی باهات ، دانشیار گروه اپیدمیولوژی و بهداشت عمومی در دانشگاه مرکزی تامیل نادو ، همچنین گفت: بحران بازار سیاه غیرمعمول است ، زیرا هند صادر کننده اصلی دارو است و ما قادر به پاسخگویی به نیازهای مردم خود هستیم. .

به گفته وی ، یکی از دلایل رونق بازار سیاه عدم آگاهی کافی است. مردم وحشت کرده و داروهای ضروری مانند اکسیژن سنج ، دستگاه های استنشاق و کپسول اکسیژن را جمع می کنند. چنین مواردی بازار سیاه را تحت فشار قرار داده است.

دولت هند اکنون در تلاش است تا مردم را در مورد RamedSavier آگاه سازد. رندیپ گالاریا ، مدیر انستیتوی علوم پزشکی هند آل هند ، به مردم توصیه می کند از تجمع داروها یا کپسول اکسیژن در خانه خودداری کنند. نراش تارخان ، سرپرست گروه در بیمارستان Madanta ، گفت که RamedSivir فقط در افرادی که به آن نیاز دارند بار ویروسی را کاهش می دهد و این دارو فقط پس از مطالعه نتایج آزمایش ، ظهور علائم و سایر بیماری ها در بیمار باید تجویز شود.

پلیس در ایالت های مختلف سرکوب افرادی را که در بازار سیاه کپسول اکسیژن یا دارو می فروشند آغاز کرده است. روز سه شنبه ، پلیس دهلی سه نفر را که در تجمع و فروش سیلندرهای اکسیژن گران قیمت شرکت داشتند دستگیر کرد. هفته گذشته پلیس اوتار پرادش شش نفر را دستگیر و 127 عینک اصلاحی را ضبط کرد.

این هفته ، دادگاه عالی Delicious گفت که اطلاعاتی در مورد فروش یک کپسول اکسیژن به قیمت 1 لاک (965 یورو) دریافت کرده است و مقامات محلی را به اقدام علیه متهمان فراخوانده است.

به گفته ایندیپندنت ، از طرف دیگر ، تصمیم دولت هند در زمینه تهیه واکسن برای همه بزرگسالان از اول ماه مه احتمالاً منجر به افزایش فروش واکسن در بازار سیاه خواهد شد. در بعضی از ایالت ها ، دولت های محلی از قبل هشدار می دهند که نمی توانند تقاضا را برآورده کنند.

از طرف دیگر یورونیوز از کمبود تجهیزات پزشکی و تشکیل بازار سیاه کپسول اکسیژن در این کشور خبر داد.

از آنجا که مراکز درمانی فاقد کپسول اکسیژن هستند ، مقامات هندی از امکانات متعارف و تجاری خواسته اند تا اکسیژن مورد نیاز خود را به بیمارستان ها برای رسیدگی به شرایط اضطراری موجود اختصاص دهند.

دهلی اعلام کرده است که اکسیژن رسانی از 40 کشور را می پذیرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا