دكتر جراح زیبایی سينه اصفهان

جراح سینه اصفهان

افرادی که بنا به هر دلیلی ( بزرگی بیش از حد یا کوچک بودن غیر طبیعی سینه ها ) از ظاهر سینه های خود راضی نیستند ، اغلب از اعتماد به نفس پایینی برخوردار بوده و همواره با احساس سرخوردگی در تعاملات اجتماعی خود مواجه هستند. البته لازم به ذکر است که تنها خانم ها با این مشکل روبرو نبوده و ممکن است برخی از آقایان نیز با اختلال بزرگی سینه ها مواجه باشند ؛ تمامی این موارد با مراجعه به یک جراح سینه مجرب و متبحر ، قابل اصلاح و درمان هستند. ضمنا باید متذکر شد که جراح سینه در درمان عفونت های پستانی ، کیست های خوش خیم و توده های بدخیم ( سرطانی ) پستان ، نکروز چربی و اتساع مجاری پستانی نیز از مهارت کافی برخوردار است.

اصفهان | زیبایی | مسکن

انتخاب بهترین جراح سينه

از مهم ترین دغدغه هایی که در راستای جراحی سینه ، ذهن افراد را به خود مشغول می کند ؛ انتخاب یک جراح سینه خوب می باشد ؛ چرا که انتخاب جراح سينه با ماحصل جراحی پستان مستقیما مرتبط است ؛ لذا هر قدر توانایی و تبحر جراح ، بالاتر باشد قاعدتا حصول نتایج مطلوب و بهینه نیز امکان پذیرتر خواهد بود.

به طور کلی در تمامی موارد مذکور ، می توان با مراجعه به یک جراح سينه ماهر و کارآزموده ، اقدامات لازم را انجام داده و به اهداف ایده آل خود دست یافت.

شما همراهان گرامی ، می توانید در راستای مشاهده نمونه کارهای مرکز ما و انتخاب بهترین جراح سینه اصفهان ، مطالعه رزومه کاری و همچنین مقالات مندرج در سایت ایشان ، به صفحه اینستاگرام و وبسایت اصلی مراجعه فرمایید و بدین ترتیب با اطمینان خاطر جهت انجام هر یک از اعمال جراحی سینه به مطب ایشان رجوع نمایید.

خصیصه های جراح سینه

از مهم ترین مواردی که افراد به منظور جراحی سینه خود ، همواره باید مد نظر داشته باشند و نسبت به آن اهمال و بی توجهی نکنند ؛ انتخاب یک جراح سینه با تجربه و کارآزموده می باشد ؛ چرا که بالطبع انتخاب چنین جراحی ، مقاصد افراد از عمل جراحی سینه را تضمین نموده و نیازهای آنان در ارتباط با جراحی سینه را مرتفع می نماید.

در ذیل به مهم ترین ویژگی های یک جراح سینه خوب اشاره داشته ایم.

  • آشنایی با آناتومی بدن : بهترین جراح سینه ، به آناتومی بدن شناخت داشته و بنابراین می تواند مبتنی بر وضعیت متقاضی جراحی سینه و اهدافی که از این جراحی دارد ؛ اقدام به رفع کلیه نقائص و اختلالات بافتی و ظاهری سینه ها نماید.
  • برخورداری از تجربه و مهارت کافی : از دیگر ویژگی های یک جراح سينه خوب ، باید به میزان تبحر و تجربه ایشان اشاره نمود که در هنگام انتخاب جراح ، حتما باید مد نظر قرار گیرد و بدان دقت شود. قاعدتا یک جراح سينه خوب ، که از داتش و توانمندی بالایی در زمینه تمامی انواع جراحی های پستان برخوردار است ، می تواند هر یک از اعمال جراحی سینه را به بهترین نحو و بدون کوچکترین عارضه ای به انجام رساند.
  • توجه به سلامت بیمار : از مهم ترین خصیصه های یک جراح سينه خوب ، این است که سلامت بیمار خود را در اولویت کاری خویش قرار داده و صرفا بر منافع مالی خود متمرکز نباشد.
  • صبور و با حوصله بودن : بهترین جراح سينه باید در جلسه مشاوره پیش از عمل ، با صبر و حوصله به همه صحبت ها و خواسته های بیمار خود گوش فرا داده و به سوالات وی پاسخ دهد. همچنین جراح سينه موظف است که قبل از عمل پستان ، در خصوص همه عوارض احتمالی ناشی از عمل ، بیمار را مطلع نماید.

چه زمانی باید به جراح سینه مراجعه کنیم ؟

گاهی اوقات ممکن است متوجه تغییراتی در پستان های خود شوید. برای مثال امکان دارد علائمی همچون وجود توده در بافت زیر جلدی پستان ، درد ، تغییر رنگ پوست سینه و ترشح از نوک پستان نمود پیدا کنند. در این صورت مراجعه به جراح سینه امری ضروری تلقی می شود.

جراح سینه چگونه به تشخیص بیماری می پردازد ؟

جراح سینه ، جهت تشخیص بیماری یک سری آزمایش و تست برای فرد مراجعه کننده تجویز می کند.

  • سونوگرافی پستان : در این روش با استفاده از امواج اولتراسوند ( فراصوت ) از قفسه سینه و پستان ها عکس برداری انجام می شود.
  • ماموگرام تشخیصی : اگر در پستان وجود توده ای احساس شود یا نتیجه به دست آمده از ماموگرافی غربالگری ، غیرطبیعی به نظر رسد ؛ جراح سينه از شما می خواهد تا تست ماموگرام تشخیصی انجام دهید. در این روش عکس برداری از پستان ، با استفاده از اشعه X ، به طور دقیق تری انجام می گیرد.
  • MRI : این روش ، نوعی تصویربرداری از بدن با استفاده از میدان مغناطیسی می باشد. اسکن انجام شده به روش MRI ، تصویر دقیقی از پستان و قفسه سینه ارائه می دهد.
  • بیوپسی : جراح با انجام بیوپسی ، از بافت یا مایعات پستان و قفسه سینه نمونه می گیرد و آن را در محیط آزمایشگاهی بررسی می کند.

جراح سینه چگونه بیماری های پستان را درمان می کند ؟

پس از آن که جراح ، مشکل و بیماری پستان را تشخیص داد ؛ لازم است تا گزینه درمان مناسب را انتخاب کند.

جراح به چندین روش می تواند بیماری های پستان را برطرف سازد ؛ یکی از گزینه های درمان ، جراحی است.

جراح سینه طی عمل ، تمام بافت پستان ( ماستکتومی ) یا بخشی از آن را که آلوده به سلول های سرطانی است ( لامپکتومی ) ، را از سینه خارج می کند.

همچنین جراح سینه ، قادر است در زنانی که ریسک ابتلا به سرطان در آنان  بالا می باشد ؛ نوعی جراحی پیشگیرانه به نام ماستکتومی پروفیلاکتیک  انجام دهد.

امکان دارد جراحی ، به تنهایی سرطان را برطرف نسازد ؛ در این صورت جراح پس از عمل ، برای از بین بردن سلول های سرطانی باقی مانده و جلوگیری از رشد و تکثیر مجدد آن ها ، روش های دیگر همچون شیمی درمانی ( استفاده از داروهای مخصوص ) ، هورمون درمانی ( مسدود کردن مسیر رسیدن هورمون ها به سلول های سرطانی ) و پرتودرمانی ( استفاد از اشعه پرتوان ایکس یا دیگر اشعه ها ) را بکار می گیرد.

گاهی اوقات جراح به منظور درمان سرطان سینه ، طی یک جراحی غدد لنفاوی زیر بغل را نیز بر می دارد.

جراح سينه ، به منظور درمان کسیت ها و توده های خوش خیم پستان ، از یک سوزن ظریف و مخصوص برای تخلیه آن ها استفاده می کند.

همانطور که گفتیم جراح سينه ، در زمینه عمل زیبایی پستان نیز از مهارت کافی برخوردار است.

جراح به منظور افزایش سایز پستان ، جراحی پروتز سینه و برای کاهش سایز آن جراحی ماموپلاستی انجام می دهد.

همچنین جراحی ماستوپکسی ( لیفت سینه ) ، برای برطرف کردن افتادگی پستان توسط جراح سينه انجام می شود.

ضمنا جراح سينه با انجام جراحی ژنیکوماستی ، فرم سینه مردان را نیز اصلاح می کند.

سخن آخر

بدون شک انتخاب جراح سینه ؛ بویژه در کلان شهرها امری بس دشوار تلقی می شود و طبیعتا یافتن یک جراح سينه مجرب و معتمد کار سختی است.

به طور کلی توصیه می شود که جهت انتخاب جراح سینه ، هرگز با افراد ناشی و کم تجربه مشورت نکنید.

بهترین راهکار در این راستا ، مراجعه به وبسایت جراحان متخصص و موفق در حوزه جراحی های پستان و بررسی میزان تجربه و سوابق کاری ایشان می باشد.

توجه داشته باشید که برای یافتن یک جراح سينه خوب از این طریق ، باید با توجه به استان و شهر محل سکونت تان ؛ عبارت ” بهترین جراح سینه ” را در گوگل جستجو نمایید.

به عنوان مثال شهروندان محترم اصفهانی ، برای یافتن جراح سينه در شهر خود باید عبارت ” بهترین جراح سینه اصفهان ” را جستجو نمایند.

بدین ترتیب ، لیستی از جراحان سینه خوب اصفهان در اختیارشان قرار خواهد گرفت و همانطور که اشاره شد افراد می توانند با رجوع به وبسایت پزشک مورد نظر ، با میزان تجربیات و سوابق کاری و همچنین نمونه کارهای ایشان آشنا شوند.

ضمنا افراد می توانند برای اطمینان از انتخاب خود ، حضورا به مطب جراح مورد نظر مراجعه کرده و با بیماران حاضر در مطب گفتگو نموده و از میزان رضایتمندی آن ها جویا شوند تا نهایتا بهترین انتخاب را داشته باشند.

جراح زیبایی سینه در اصفهان

بسیاری از خانم ها بر این باورند که سینه های آن ها کوچک است، رشد لازم را نداشته و یا نامتقارن است. گاها تصور می کنند آن گونه که باید سینه های جذابی ندارند. در برخی از خانم ها به دنبال بارداری، زایمان و شیردهی فرم سینه ها تغییر شکل پیدا می کند و همین مسئله موجب کاهش اعتماد به نفس آن ها می شود.

بسیاری از خانم ها برای دستیابی به فرم و اندازه سینه مورد نظرشان، اقدام به جراحی پروتز سینه می کنند. این جراحی با قرار دادن پروتز پشت بافت طبیعی پستان خانم ها انجام می شود. پروتزها کیسه هایی به شکل پستان هستند که با ژل سیلیکون یا سرم نمکی پر شده اند. آن ها برای بهبود ظاهر پستان، در بالای عضله اصلی قفسه سینه یا در زیر آن قرار می گیرند.

عمل پروتز سینه

پروتز سینه، روش جراحی است که به بزرگ شدن اندازه سینه خانم ها کمک می کند. این روش جراحی هم چنین می تواند به فرم دهی و پر شدن سینه ها نیز کمک کند. عمل پروتز سینه، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود، روشی سرپایی است و در اغلب موارد نیازی به بستری بودن فرد در بیمارستان نیست.

مزایای عمل جراحی پروتز سینه

غالباً پس از تغییر ناگهانی وزن، بارداری و شیردهی یا به دلیل روند طبیعی پیری، پستان ها از نظر اندازه کاهش می یابند و گرانش نیز اثر خود را می گذارد. جراحی بزرگ کردن پستان با پروتز می تواند هم از نظر جسمی و هم از نظر روانی برای زنان سودمند باشد و ممکن است اعتماد به نفس زن را بهبود بخشد و تأثیر زیادی در عزت نفس او داشته باشد.

از دیگر مزایای جراحی پروتز سینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش حجم و سایز سینه ها
  • اصلاح نامتقارن بودن سینه ها نسبت به هم
  • پر به نظر رسیدن سینه
  • بالا رفتن اعتماد به نفس

مناسب ترین افراد کاندید پروتز سینه

خانم هایی که به دلیل کوچک بودن سینه های خود، اعتماد به نفسشان را از دست داده اند و از پوشیدن برخی لباس ها خجالت می کشند، می توانند از مزایای جراحی پروتز بهره مند شوند. نکته مهم این است که این افراد باید از لحاظ بدنی و فیزیکی در شرایط خوبی باشند، مبتلا به بیماری و یا اختلال پزشکی خاصی نباشند و مهم تر این که انتظارات منطقی و واقع بینانه ای از نتیجه جراحی داشته باشند. با این حال افرادی می توانند از عمل پروتز سینه بهره مند شوند که:

  • سینه هایشان از رشد کافی برخوردار نباشد و برای داشتن سینه هایی بزرگ تر که مطابقت بیشتری با اندازه و شکل بدن آن ها دارد، عمل پروتز سینه را انتخاب کنند.
  • سینه هایی نامتقارن داشته باشند.
  • خانم هایی که تحت عمل جراحی ماستکتومی یا جراحی سینه قرار گرفته اند. زیرا ممکن است برای بازسازی پستان خود عمل پروتز سینه را انجام دهند.
  • در بسیاری از موارد، بعد از زایمان و شیردهی ممکن است از حجم سینه ها کاسته شود. خانم های ناراضی از چنین حالتی می توانند با مشورت دکتر پروتز سینه، تحت عمل پروتز سینه قرار بگیرند.

انواع مدل پروتز سينه

  • پروتزهای سیلیکونی که به صورت مایع، ژل یا فرم جامد مشابه پلاستیک موجود است.
  • پروتزهای سالین یا آب نمکی

هر یک از این پروتزها مزایا و معایب خاص خود را دارند، اگرچه بیشتر افراد ترجیح می دهند از پروتزهای سیلیکونی استفاده کنند. به طور کلی پروتزها 10 تا 15 سال دوام دارند و پس از آن ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند.

پروتزهای سیلیکونی

پروتزهای سیلیکوی متداول ترین نوع پروتز سینه مورد استفاده در جهان است. از جمله مهم ترین مزایای پروتزهای سیلیکونی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

این پروتزها دوام و مقاومت بالایی دارند.

احتمال پاره شدن آن ها نسبت به انواع دیگر پروتزها کمتر است.

آن ها در اشکال گرد یا آناتومیک (قطره اشکی) موجود هستند.

پروتزهای سیلیکونی بسیار نرم و انعطاف پذیر هستند، بنابراین طبیعی به نظر می رسند.

پروتزهای سینه براساس مواد تشکیل دهنده به سه نوع پروتز سینه سلیکونی، سالینی و ثابت یا پاستیلی، تقسیم می شود.

معایب پروتزهای سیلیکونی

یکی از معایب این پروتزها این است که در صورت پاره شدن، ممکن است سیلیکون در خارج از بافت از اطراف پروتز و در پستان گسترش یابد.

پروتزهای سالین

پروتزهای نمکی پوسته سیلیکونی محکمی دارند و اغلب با آب نمک استریل پر می شوند یا بعد از قرار گرفتن در پستان از طریق دریچه ای پر می شوند.

مزایای پروتزهای های نمکی

از مزایای پروتزهای های نمکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آن ها مقاومت بالایی در استفاده طولانی مدت دارند.
  • از آنجا که پروتزهای سالین مشابه مایعات بدن است، در صورت پارگی پروتز به راحتی توسط بدن جذب یا دفع شود.
  • آن ها به شکل های گرد یا قطره اشکی موجود هستند.

معایب پروتزهای نمکی

از معایب پروتزهای نمکی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ممکن است زودتر از پروتزهای سیلیکونی پاره یا تخلیه شوند.
  • این پروتزها بیشتر در معرض چروک شدن یا جمع شدن هستند.
  • ممکن است نسبت به پروتزهای سیلیکونی ظاهر غیر طبیعی تری داشته باشند.

بهترین سن برای جراحی پروتز سینه

متغیرهای مختلفی را برای تعیین سن دقیق برای انجام عمل پروتز سینه باید در نظر گرفت. رسیدن به بلوغ جسمی و روانی دو شاخصه بسیار مهم در این امر است که جراح باید قبل از انجام این عمل بسیار مهم، در نظر بگیرد.

در صورتی که سینه رشد کافی نداشته باشد و عمل پروتز سینه در فرد انجام شود، ممکن است در گذر زمان، با رشد و تغییر شکل سینه ها، نتیجه عمل را تحت تاثیر قرار دهد. گاهی اوقات برش های جراحی ممکن است موجب رشد کامل و مناسب سینه ها شود.

در چه مواردی جراحی پروتز سینه توصیه نمی شود؟

توجه داشته باشید، جراحی پروتز سینه در مواردی که احتمال ابتلای فرد به بیماری های زیر باشد، توصیه نمی شود:

  • ابتلای فرد به بیماری اتوایمیون که در این صورت احتمال پس زده شدن پروتز زیاد است.
  • ابتلای فرد به بیماری ها و یا سندرم هایی مانند دیابت که روند بهبود زخم و یا انعقاد خون را مختل می کنند.
  • ابتلای فرد به بیماری های عفونی

محل های ایجاد برش در جراحی پروتز سینه

محل های ایجاد برش عبارتند از:

  • زیر بازو
  • در امتداد لبه هاله قهوه ای رنگ دور نوک سینه
  • زیر سینه

در پایان، برش ها بخیه زده می شوند و پانسمانی بر روی سینه ها قرار می گیرد. جراحی پروتز سینه تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و تقریبا دو تا پنج ساعت به طول می انجامد.

در پروتز سینه جایگاه پروتزها رابطه مستقیمی با روش برش ها دارد. برش ها باید طوری باشد که در آینده کمتر قابل دید قرار گیرد.

ضرورت اهمیت محل قرار گیری پروتز سینه

از آن جایی که جراحی پروتز سینه با بزرگ شدن سینه ها همراه است، محل قرارگیری پروتز نیز اهمیت پیدا می کند. همان طور که قبلا اشاره شد، پروتز می تواند داخل بافت سینه و یا زیر عضلات سینه ای قرار بگیرد تا فرم طبیعی سینه ها حفظ شود. در صورتی که پروتز زیر عضلات سینه ای قرار بگیرد، بیمار دوره نقاهت طولانی تری را پشت سر خواهد گذاشت.

نوع پروتز به کار رفته و محل دقیق قرارگیری پروتز، پیش از جراحی و با توجه به معیارهایی مانند سن، آناتومی بدن و سینه تعیین خواهد شد.

محل قرارگیری پروتز بستگی به شرایط فرد دارد که توسط جراح سینه تعیین می شود.

اقدامات قبل از جراحی پروتز سینه

یکی از نکات مهم، یافتن جراح سینه ماهر و با تجربه و شرکت در جلسات مشاوره است. در طول این جلسات، پزشک به بررسی سوابق پزشکی بیمار می پردازد، چرا که برخی شرایط پزشکی می توانند بر روی نتیجه جراحی و احتمال بروز عوارض حین جراحی و بعد از آن تاثیر بگذارند.

بافت و آناتومی سینه به طور کامل مورد بررسی می گیرد و اندازه و انواع پروتز با توجه به اندازه و پهنای شانه در نظر گرفته می شود.

در کنار بررسی های انجام شده از سوی پزشک، از بیمار خواسته می شود یک سری نکات و مراقبت ها را رعایت کند تا دوره نقاهت راحت و سریعی را پشت سر بگذارد. نکاتی از قیبل:

عدم مصرف داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین، ژلوفن و نوافن. این قبیل داروها با رقیق کردن خون، احتمال خونریزی حین جراحی و بعد از آن را افزایش می دهند. آن چه اهمیت دارد این است که بیمار تمامی داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهد تا در صورت لزوم، داروی مصرفی جدید جایگزین شود.

کنار گذاشتن استعمال سیگار و دخانیات. نیکوتین موجود در سیگار، احتمال بروز عوارض ناشی از جراحی را افزایش می دهد.

نخوردن و نیاشامیدن آب، مایعات و غذا، شش تا هشت ساعت قبل از جراحی.

انجام تست های تجویز شده از سوی پزشک.

مراحل جراحی پروتز سینه

به طور کلی در عمل پروتز سینه برش ها با توجه به نوع و محل قرارگیری پروتز ایجاد می شود. بافت سینه از عضلات و بافت همبند جدا می شود و فضایی جهت قرارگیری پروتز در جای مناسب، ایجاد خواهد شد.

مراحل جراحی پروتز شامل موارد زیر است:

  • جراحی کاشت پروتز پستان معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و بین 60 تا 90 دقیقه طول می کشد.
  • در حین عمل، برش در پوست کنار یا زیر پستان تحت درمان ایجاد می شود. جراح پیش از این با شما در مورد محل برش ها صحبت خواهد کرد تا از جای زخم ها مطلع شوید.
  • بعد از برش، پروتز مورد نظر بین بافت پستان و عضله قفسه سینه یا پشت عضله سینه قرار می گیرد. هنگامی که پروتزها در جای خود قرار گرفتند، برش ها بخیه می شوند و با پانسمان پوشانده می شود.
  • معمولاً می توانید همان روزی که عمل می کنید به خانه بروید، یا ممکن است لازم باشد یک شب در بیمارستان بمانید.
  • هنگام بازگشت به خانه، در هفته اول فقط می توانید فعالیت های سبک تر را انجام دهید و به تدریج در چهار تا شش هفته آینده می توانید به بیشتر فعالیت های عادی خود برگردید.
  • ممکن است در ابتدا سینه های شما غیرطبیعی به نظر برسند، اما جای نگرانی نیست و در بیشتر موارد موقتی است. سینه های شما معمولاً ظرف چند ماه ظاهر طبیعی پیدا می کنند.
  • عمل پروتز سینه به خانم هایی که سینه های کوچک و غیرعادی دارند یک ظاهر متناسب هدیه می دهد که می تواند اعتماد به نفس آن ها را نیز چندین برابر کند.

بهبودی پس از جراحی کاشت پروتز سینه

ممکن است بلافاصله پس از جراحی پروتز سینه، مقداری درد، تورم و کبودی بروز کند. همچنین ممکن است تنگی قفسه سینه روی دهد و تنفس محدود شود. این امری طبیعی است و علائم در طی چند هفته آینده بهبود می یابد.

معمولا پس از جراحی در بیمارستان یا کلینیک در حالت نیمه نشسته استراحت خواهید کرد. این به راحتی شما کمک می کند و تورم را به حداقل می رساند. در صورت نیاز به شما مسکن داده می شود. پس از بازگشت به خانه، می توانید از داروهای مسکن بدون نسخه، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن استفاده کنید. با این حال، اگر مشکلات معده، کلیه یا کبد دارید یا در گذشته به آن مبتلا بوده اید، نباید از ایبوپروفن استفاده کنید.

همچنین اگر آسم دارید، ایبوپروفن نیز ممکن است برای شما مناسب نباشد. می توانید برای مصرف نوع مسکن با پزشک جراح خود مشورت کنید.

اقدامات و مراقبت های بعد از پروتز سینه

در طول دوران نقاهت بعد از جراحی زیبایی سینه، پوشیدن سوتین مخصوص برای بیمار ضروری است. این سوتین، علاوه بر این که به فرم دهی بهتر سینه ها در این دوران کمک می کند، از شدت التهاب و تورم سینه ها نیز کم می کند.

توصیه می شود بیمار چند روزی را در منزل استراحت کند و افزایش میزان فعالیت ها باید تحت نظر پزشک باشد. انجام هر گونه فعالیتی که باعث وارد آمدن فشار به بخیه ها و سینه ها می شود، مانند بلند کدن اجسام سنگین، خم و راست شدن و یا ورزش کردن به مدت حداقل یک ماه ممنوع است. در خصوص زمان مناسب بازگشت به محل کار با پزشک خود مشورت داشته باشید.

ممکن است بیمار چند روز اول بعد از جراحی، درد داشته باشد. در چنین شرایطی، مصرف داروهای مسکن تجویز شده از سوی پزشک مانند استامینوفن می تواند به تسکین درد بیمار کمک کند. مصرف آنتی بیوتیک نیز از بروز عفونت پیشگیری می کند.

التهاب و تورم سینه تا چند هفته بعد از جراحی، کاملا طبیعی است و به مرور از شدت آن کاسته خواهد شد. ممکن است تا چند روز از میزان حساسیت سینه ها کم شود که این مورد نیز به مرور برطرف خواهد شد.

آب زدن به سینه ها تا زمان وجود پانسمان ممنوع است. اما استحمام و رفتن زیر دوش بعد از برداشتن پانسمان بلامانع است.

بخیه ها یک هفته بعد از جراحی کشیده می شوند. تقریبا می توان گفت که بیمار ده روز بعد از جراحی، قادر به انجام تمام کارهای روزانه خود خواهد بود.

خطرات و عوارض احتمالی عمل جراحی پروتز سینه

اگر قصد انجام جراحی پروتز سینه دارید، باید از خطرات احتمالی این عمل، آگاهی های لازم را کسب نمایید. برخی از مشکلاتی که می تواند در نتیجه جراحی پروتزهای پستان ایجاد شود عبارتند از:

عفونت یا خونریزی پس از جراحی

باقی ماندن جای زخم

جمع شدن بافت اسکار در اطراف پروتز (انقباض کپسول)

پارگی پروتز

پروتز چین خورده یا تا می شود.

تغییرات موقتی یا دائمی در احساس نوک پستان

هر روش جراحی عوارضی را به دنبال دارد. هرگونه نگرانی در مورد این عوارض را با جراح خود در میان بگذارید.

نتایج عمل پروتز سینه

اگرچه بیشتر خانم ها از ظاهر نهایی سینه های خود پس از جراحی راضی هستند، اما نتایج می تواند متفاوت باشد و کاملا به شرایط فرد بستگی دارد. به عنوان مثال، ظاهر سینه ها بعد از جراحی می تواند تحت تأثیر عوامل زیر قرار گیرد:

  • سن
  • سلامتی کلی
  • توانایی بدن برای بهبودی
  • شکل ظاهری سینه های فعلی
  • موقعیت نوک پستان
  • بافت پوست پستان

پس از جراحی پروتز پستان، ممکن است غیر طبیعی بودن نتیجه جراحی کمی نگران کننده باشد اما باید توجه داشت که این غیرطبیعی بودن شکل سینه ها بعد از عمل کاملا طبیعی است و با گذشت زمان، ظاهر طبیعی تری پیدا خواهد کرد. همچنین ممکن است تغییراتی در احساس سینه ها تجربه شود، زیرا نواحی مختلف سینه نسبت به گذشته حساسیت کمتری پیدا می کنند. در بیشتر موارد، هرگونه تغییر در احساس موقتی خواهد بود، اگرچه گاهی ممکن است دائمی باشد.

همانطور که ذکر شد سینه ها معمولاً طی چند ماه پس از جراحی ظاهری طبیعی پیدا می کنند، زیرا بافت پستان، عضله و پوست برای قرار دادن پروتزها کشیده شده اند.

باید توجه داشت که داشتن انتظارات واقع بینانه و تصمیم گیری درست و آگاهانه به شما این اطمینان را می دهد که از نتایج عمل خود راضی خواهید بود. شما باید انتظار داشته باشید که با افزایش سن، احساس و ظاهر پستان شما تغییر کند و پروتزها از افتادگی سینه شما جلوگیری نمی کنند. نتیجه نهایی جراحی پروتز سینه، دو تا سه ماه بعد از جراحی مشخص خواهد شد.

خطر ترکیدگی پروتز سینه

یکی از سوالاتی که اغلب در ذهن خانم ها پس از عمل پروتز سینه مطرح می شود این است که آیا امکان ترکیدن پروتز سینه وجود دارد؟

توصیه می شود در صورت مشاهده علائم ترکیدگی پروتز سینه، برای انجام اسکن، سونوگرافی یا MRI به مراکز درمانی مراجعه کنید و تا از پارگی پروتز اطمینان حاصل کنید. البته می توانید ابتدا سونوگرافی پستان انجام دهید. در صورتی که این روش نشانه ای از پارگی را نشان نداد، اما شما همچنان دچار اضطراب بوده یا علائمی را تجربه می کنید، می توانید از روش سی تی اسکن استفاده کنید که دقیق تر است.

اگر در سی تی اسکن مشخص شود که پروتز شما پاره شده است، باید هر چه سریع تر طی یک جراحی، پروتز سالم جایگزین پروتز پاره شده گردد.

بهترین زمان تعویض پروتز سینه

تعویض پروتز سینه دلایل مختلفی می تواند داشته باشد:

برخی از خانم ها بعد از جراحی ممکن است رضایت کافی را از نتیجه عمل خود نداشته باشند و یا بخواهند سایز پروتز خود را تغییر دهند.

در برخی از افراد نیز ممکن است پروتز آن ها جابجا شده باشد یا در اثر فشار زیاد پاره شده باشد.

برخی خانم ها نیز ممکن است دچار انقباض کپسول شده باشند که مجبور به تعویض پروتز سینه می شوند.

برنزه کردن پس از عمل پروتز سینه

به طور کلی برنزه کردن یا سولاریوم هیچ آسیبی به پروتز سینه نمی رساند اما افرادی که عمل پروتز سینه انجام داده اند باید توجه داشته باشند تا یک سال پس از جراحی نباید در معرض مستقیم نور آفتاب قرار گیرند و از تابش اشعه سولاریوم به سینه های خود خودداری نمایند. در غیر این صورت زمانی که افراد پروتزها را در معرض گرما قرار می دهند، دیرتر گرمای خود را از دست داده و متوجه می شوند که پروتزهای آن ها نرم شده است.

آیا پروتز سینه سرطان زا است؟

باید بگوییم که از عوارض بسیار نادر پروتز ابتلا به سرطان است که آن هم معمولا از بافت پستان منشا نمی گیرد. البته این عارضه بسیار نادر است و در کل باید بدانید که پروتز سینه هیچ گاه موجب بروز سرطان نمی شود.

منبع:

https://noorabeauty.com/عملية-تجميل-الثدي/

دکمه بازگشت به بالا